Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.521
Cevap
225
Favori
1.476.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hoperiver H kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım, benim mantığımda bir forum kullanıcısı, sizinle arkadaş olabilir miyim?
    Cevap veren diğer arkadaşında dediği gibi Gear VR 2016 modeli (SM-R323) destekliyor, ben kullanıyorum. Kontrolcülü olan model yeni olduğu için biraz pahalı, bahsettiğim modeli ikinci el kapalı kutu 80TL'ye almıştım. Hemde önceki telefonum Note 4 için kullandım. Değiştirebilir iki soketi var, biri eski tip micro USB, diğeti yeni Type-C... Akıcı olmasada o deneyimi ilk Note 4'de yaşadım. 3D film izlemeye bayılırım, Blade Runner 2049 filmini izledim müthiş zevk aldım. Filmde geçen sanal gerçeklik konusuda ayrı bi motive etti beni... Yalnız biraz ısınıyor telefon, kullanırken soğutma adına gözlüğün type-c çıkışından (veya mini bir powerbank"dan) beslenen bir küçük kasa veya grafik kartı fanı telefonun arkasına geçici olarak yapıştırılabilir.
    Şimdi araştırdığım konu ise Dex Station... Dex Station olmasa bile type-c hdmi, otg hublar var; onlardan alın LCD TV'ye bağlamak. Bağlayıp napcan kablosuz Smart View neyine yetmiyor diyenler için: kablosuz veri aktarımı fazla güç harcıyor, videolarda senkron kayması, oyunlarda lag oluyor. Televizyonumdada 3D filmleri izleyebiliyorum ama güncel sıkıştırma HEVC desteği yok, bunun için telefonu oynatıcı olarak kullanacağım. Ayrıca otg bağlantıya oyun kolu bağlayıp büyük ekranda kim PUBG oynamak istemez?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • arkagaşlar telefonda parazit giderici özelliği varmı ben bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlbozkurt

    İlginiz için çok teşekkürler. Bilgileriniz benim için faydalı oldu.
    https://youtu.be/f_z31QsbJL4 s7 edge ile karsilastirmasi var kamera da note bariz daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sensör sorunu yaşayan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Isınma konusu aklımın ucundan bile geçmemişti. Şimdi siz söyleyince kafama dank etti. Telefonun sıcaklığı, yaz sıcağı ve kapalı bir alanda olacak olması büyük sorun teşkil edecektir. Muhtemelen ön kapağı açık tutar ve dediğiniz gibi bir fan bulup telefonu kabul edilebilir bir sıcaklıkta tutmaya çalışırım. Model konusuna gelirsek merak ettiğim bir konu var. Modellerin arasındaki fark yalnızca görüntü kalitesi, konfor ve kontrolcü gibi ek aksesuarların olması mıdır? Eğer öyleyse ve konfor ile görüntü kalitesi farkı da çok fazla değilse Dualshock 4'ü kontrolcü olarak kullanıp kullanamamam hangi modeli alacağım sorusunun cevabı olacaktır.

    Ek olarak(Kulağa aptalca da gelebilir.) kıyaslamasını yaptığım iki modeli(R323 ve R325) kullandığımızda karşımıza çıkacak olan adını ve türünü bilmediğim program veya arayüz, sanal gerçeklik cihazından bağımsız mıdır? Yani R323'de karşılaşacağımız sistemin türü ve sürümü R325(2018 modeli) ile aynı mı olacaktır? Sonuçta görüntü telefondan geliyor tabi ama ticari bir durum var mı merak ettim.

    Şimdi siz yazınca ne bu Dex Station dedim ve bir arama yaptım. Meğersem daha önceden gördüğüm ve az çok ne olduğunu bildiğim bir aksesuarmış ve sadece adını bilmiyormuşum. İlk aklımdan geçen Note FE, Dex Station, küçük klavye, fare, gerekli kablolar ve görüntü verebileceğim Full HD bir küçük ekran oldu. Dizüstü bilgisayarımı sırtımda bir süre taşıdıktan sonraki canımı sıkan ve işlerime odaklanmamı engelleyen o ağrıdan bu şekilde kurtulabilirim. Eğer yapacağım işler Dex Station'ın desteği dışında olmazsa bu saydıklarımı ciddi olarak düşünebilirim.

    Asıl mevzuya gelirsek dediğiniz gibi Smart View yetersiz. Televizyona yansıtma bana uygun değil ne yazık ki o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Fakat her ne kadar PUBG oynamasam ve Tencent'i sevmesem de bu fikir kulağa hoş geliyor. Yakın zamanda Asphalt 9 çıkacak fakat desteklenen cihazlar arasında Note 8 olmasına rağmen Note FE yok o yüzden biraz beklemek gerekecek. En önemlilerinden biri ise Steam Link'in artık Android destekliyor olması. Sadece bunların kombinasyonu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. Çünkü kendimi kısmen de olsa kriterlerime uygun oyunlar için dizüstü, masaüstü ve konsol sistemlerine bağımlı hissettirmiyor.

    Konu 600 sayfadan fazla ve daha yolumuz var. Özel mesaj atamıyorum fakat beni bu alandaki arkadaşınız olarak görebilirsiniz. Beni etiketlemeniz yeterli olacaktır görünce de cevap veririm zaten .

    Son olarak ne yazık ki fazla vaktimin olmaması ve özel mesaj atamıyor olmam sebebiyle teşekkürlerimi ve aynı fikirde olduğumun beyanını yorumu beğenerek yapıyorum. Eğer cevap vermediğimi veya okumadığımı düşünen varsa sebebi budur. Tüm bu yazdıklarımı okumayan varsa ki olacaktır, bunları da bilemeyecektir zaten dolayısıyla da böyle bir şikayeti de olmayacaktır. Daha fazla uzatmadan genel olarak herkese şu soruyu sorayım. DBRAND'den kaplama alan oldu mu? Telefonun arkasını parmak izi ve küçük çiziklerden koruyacağını düşünüyorum ve güzel görünüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoperiver -- 23 Mayıs 2018; 3:47:5 >




  • dogus045 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.. Ankarada iseniz eldem daha uygun olabilir belki..

    İşin ticaretini yapmıyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu beğendim ve almak istiyorum ama çekindiğim bazı konular var. Mesajları okudum ama halen uygun bir ekran koruyucu bulamadım. Kutudan çıkan kılıf ekrana zarar veriyormuş anlaşılan, Spigen Slim Armor kılıf bakıyorum mesela ama sadece altın renklisi stokta var. Siz nasıl telefonunuzu kullanıyorsunuz, yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoperiver H kullanıcısına yanıt
    Dex Station benzeri daha önce Note 4'ümde Multimedia Dock kullandım (Şimdi telefonla beraber oğlum kullanıyor ) Bu konforu bilen biri olarak eğer işimde bilgisayar kullanmak zorunda (özellikle word, excell) olsa idim Dex Station desteğinden dolayı kesinlikle Note 8 alırdım.

    Gear VR desteğini Oculus firmasından alıyor. Telefonunuzu gözlüğe ilk taktığınızda tetiklenerek ilgili sürücü ve programlar yükleniyor. Bunların boyutu hayli büyük kablosuz bağlantıda iken indirmenizi tavsiye ederim. Oculus facebook'un olduğu için facebook hesabınız ile giriş yapmaya zorluyor sizi. Giriş yaptıktan sonra uzak doğu ambiyanslı güzel bir salonda buluyorsunuz kendinizi orada Oculus Merkezim adlı menu ile isteklerinizi karşılıyorsunuz.

    Gear VR ile Oculus'a mahkum musunuz? Tabiki hayır. Burdada konusu geçen Bloadwares uygulamaları devredışı yapmak için kullandığımız bir uygulama ile (ben Package Disabler Pro + kullanıyorum) Oculus'u devredışı bırakıp Google Cardboard uygulamalarınıda kullanabilirsiniz. (Cardboard ayarlar için bir QR code isteyecek Note 5'in kini kullanabilirsiniz...)
    Gear VR versiyonlarının birbirinden aman aman bir farkı olduğunu düşünmüyorum, özellikle son bir iki serinin... Konfor, merceklerde kısmi iyileştirme, yeni modellere uygun ekran optimasyonu gibi detaylar olduğunu sanıyorum. İlk taktığınızda mercekler buğulanma yapıyor, özellikle kış aylarında... Bundan dolayı S6 veya 7 ile beraber verilenlere fan konulmuştu ama çokta fark oluşturmadığı söyleniyor. Çokda sorun değil bu durum, ısı dengelenene kadar tak-çıkar yapılması ve bir kaç defa merceklerin silinmesi ile geçiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: armagan17

    Arkadaşlar sensör sorunu yaşayan varmı
    Sen sor ben söyleyeyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlbozkurt

    İlginiz için çok teşekkürler. Bilgileriniz benim için faydalı oldu.
    ne oldu s7 alacaktin fe mi aldin.degerli arkadasimiz cevap vermis eline saglik.insanlar cevap verirde..yardimci olmayi seven bir milletiz.Biz Türküz.ozelligimiz bu.

    ama zahmet edip soyle bi yazilanlara goz atmis olsaniz ufkunuz acilirdi...her onune gelen soru sormak icin geliyorsa. 10 defa sorulmus soruyu 11.ci defa da sormak icin geliyorsa ve forum bunlar icin var diyorsa yaziklar olsun o anlayisa..
    bu zihniyetten kurtulabilsek forum da 370 sayfa yerine 170 sayfa ama bilgi dolu olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 23 Mayıs 2018; 9:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sayfada konuyu acan arkadasin eline saglik.telefon hakkinda herseyi yazmis.konusunu guncellemis..okudunuz mu hic ?

    yazik degilmi bu insanin emegine.

    agzinizi acip forumlar bunun icin var deyip verilen emeklere saygi duymuyorsunuz.ayni soruyu tekrar sormak iyi niyetleri suistimal etmek ..bu mu yani ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Wrapsol'ün Türkiye distribütörüne mail attım. Wrapsol'ün global sayfasına baktığınızda halen Note 7 ekran koruyucunun satılmakta olduğunu göreceksiniz. Bu ürünün ülkemize de getirilmesini ve hatrı sayılır derecede Note FE kullanıcısının telefonunu korumak adına ürün aradığını belirttim. Wrapsol'ü kullanan var mı bilmiyorum ama gerek inceleme gerekse uyguluma videolarında ürün güzel görünüyor. En azından denemekte fayda var diye düşünüyorum.

    Dilerseniz info@wrapsol.com.tr adresine müsait bir zamanınızda siz de mail atarak daha fazla dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz.

    İyi Forumlar
  • hoperiver H kullanıcısına yanıt
    dbrand değil ama slickwraps ten satın almıştım htc 10 kullanırken. oldukça başarılıydı. note fe için de almaya çalıştım fakat bir türlü muvaffak olamadım kredi kartı sorunu nedeniyle. ara ara deniyorum halen. daha önce s7 kullanırken papscover dan kaplama almıştım. o da gayet iyiydi. note fe aldıktan sonra eposta yoluyla note fe için kaplama üretip üretmeyeceklerini sorduğumda note fe için henüz yeterince talep olmadığını belirttiler.
  • chronicmaniac kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Ben Wrapsol koruyucuyu aldım ve ön-yan-arka uyguladım. Sorun çıkmadı ve gayet güzel kullanıyorum.
    Takıp çıkartırken dikkat edilirse kılıf ile de bir sorun yok.

    Kılıf ve aksesuar olarak aşağıdakileri kullanıyorum, memnunum:
    - VRSDESIGN Samsung Galaxy Note 7 Layered Dandy Series Deri Kılıf (Özellikle seyahatlerde ehliyet, kredi kartı taşımak için çok iyi)
    - Spigen Neo Hybrid Crystal Gunmetal - Siyah kılıf
    - Spigen Crystal Shell Dark Clear - Siyah kılıf
    - Samsung Inote X-katlanabilir Bluetooth Klavye+Touchpad

    Olumlu/olumsuz deneyim ve kullandığımız aksesuarları, yazılımları paylaşırsak bu sayfalar Güzin Abla sayfası modundan kurtulur biraz.
    Selamlar, saygılar tüm okuyanlara.
  • ertuncb E kullanıcısına yanıt
    Nereden temin ettiniz acaba wrapsol ü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevince1971 S kullanıcısına yanıt
    S7 Edge aldım. Kullandım ve sattım. sık telefon değiştiren biriyim. Uzak doğudan tutun apple a kadar bir çoğunu kullandım. Fakat tam anlamıyla tatmin eden bir telefon bulamadım. Bulunduğum bölgenin sıkıntısından dolayı her zaman internette birşeyler okuyamıyorum. Ve yine aynı nedenden dolayı sarj konusu önemli. Bugune kadar sesi tatmin edenin kamerası işimi görmedi. Kamerası güz olanın sesi.

    Size katılıyorum tabiki Bilgi kirliliği olmaması insanlar istedikleri bilgiye kolay ulaşabilir olması güzel birşey. fakat benim durumumda olan birileri varsa beni daha iyi anlar. Görevlerden fırsat buldukça girip okuyoruz veya soruyoruz. Yinede teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 3 hafta önce ceppaketten aldıgım note fe tv ye görüntü ve ses aktarınca kesik kesil çalıyor aynı şekilde bluetooth speaker bağlanınca müzik kesik kesil çalışıyor bu nedenle delta servisine geçtiğimiz cumartesi günü elden teslim ettim dün cihazım geldi incelediğimde tekrar aynı sorun var. Tekrar servise vermeyi düşünüyorum başka önerisi olan varmı ?
  • chronicmaniac kullanıcısına yanıt
    Ben de mail attim.
    Herkes atarsa dikkat cekecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gear Wr Ile 3d film izlemek,

    HDMI otg ile TV ye bağlanıp oyun oynamak,

    Dex ile bilgisayar yerine kullanmak.......



    Telefon olarak kullanmak istemez misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    Size 3310 tavsiye ederim, hem düşecek kırılacak diye endişeylede kullanmazsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.