Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
77
Favori
201.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl


    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx


    quote:

    Orijinalden alıntı: berkaydelibas

    IMEI olmadan nasıl fatura kesebiliyorlar ki?

    Hocam bende ısrarla sizin sorduğunuz soruyu onlara detaylıca sordum. Kampanyada önemli olan imei değil adres teyiti dediler. Size verilen faturanın fotoğrafını çekip yollamanız yeterli dediler bana.

    Tamam kampanya için önemli olmayabilir siz yine alırsınız gözlüğü ama yasal olarak imei içermeyen fatura kesemezler. Muhasabeden döner o fatura. Ayrıca fatura olayı basit bir durum değil, ciddi sorunlar yaratır firmaya.

    Hocam bende farkındayım. İnanın bu konuda aklıma ne geldiyse hepsini en ince ayrıntısına kadar sordum. Verdikleri cevapta böyle olunca bir şey diyemedim artık.

    Yok hocam ben size bir şey demiyorum sonuçta bu size mağazanın verdiği bilgi ancak bu sizin aleyhinize bir durum, şöyle ki, diyelim 3-4 ay sonra cihazı satmaya karar verdiniz, alıcı nerden anlayacak faturanın o cihaza ait olduğunu, üzerinde imei yok... Yani hangi açıdan baksanız sıkıntılı bir durum.

    Yok hocam bende size bir şey demedim Samsung mağazasına olan tepkimi dile getirdim sadece :)

    Aynen hocam , haklısınız. Bilmiyorum buna nasıl çözüm bulacaklar. Bana da çok saçma geldi.

    Bugün verdiğim siparişi iptal ettireceğim bu gelişmelerden sonra. Artık ne zaman piyasaya çıkarsa o zaman gidip alacağım. VR zaten bana çok hitap eden bir şey degil. Olsa da olur olmasa da. Derdim erken alıp kullanmaktı ama sanırım böyle olmayacak.

    Hocam bugüne kadar beklediniz, biraz daha sabredin derim ben :)

    26 Ağustos'ta bu cihazların dağıtılacağına inanmıyorum. Daha erken olacak diye düşünüyorum :)

    İlla iptal edecekseniz mağazaya son kez sorun hocam dağıtımlarla ilgili net bilgiyi.

    Buradan durumu paylaşırsanız da seviniriz.

    Ben de ön sipariş verdiğim mağazaya gideceğim bugün. Bakalım ne diyecekler..




  • Forum 2 gündür sapıtmış vaziyette.

    Site yönetimi ne yapıyor acaba ?

    Bir mesajı yazabilmek için 10 dk. uğraşıyoruz !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım nokta; ön siparişi verenle vermeyen neredeyse aynı tarihte cihaza sahip olacaklar. Bu noktada ön siparişi verenin VR dışında ne gibi bir avantajı olmuş oluyor? Kaldı ki; çoğunluğa göre zannedersem VR herkese hitap eden bir ürün olmasa gerek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca samsung firması cihazın ne zaman satışa çıkacağını bilmiyor. bu konuda apple gerçekten çok başarılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akustik34

    Benim anlamadığım nokta; ön siparişi verenle vermeyen neredeyse aynı tarihte cihaza sahip olacaklar. Bu noktada ön siparişi verenin VR dışında ne gibi bir avantajı olmuş oluyor? Kaldı ki; çoğunluğa göre zannedersem VR herkese hitap eden bir ürün olmasa gerek...



    Cidden bu durumu anlamak güç. Hala resmi bir açıklama olmaması da cabası.

    Zannedersem lansman da yapılmayacak. Ancak şu cihazların teslim tarihini resmi kanallardan açıklamak bu kadar mı güç bilemiyorum.

    Ön sipariş mantıken piyasaya çıkmadan rahatça ürünü elde etmek için alınır. Ama anladığım kadarıyla SamsungTR ben parayı alırım, cihazları da bi ara teslim ederiz işte mantığıyla bakıyor olaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda doğru olan herkesin 26 Ağustos'ta teslim alması zaten.

    Sonuçta telefonun tek bir çıkış tarihi olur.

    Ülkemizde bu konularda yıllardır doğru gitmeyen bir düzen olduğu durum hep aksi yönde olmaktadır.

    Bugün gidip ön sipariş verdiğim mağaza ile görüşücem, gerekirse paramı geri alıcam.

    Vatan Bilgisayar genelde satış ambargosunu umursamayan bir firma, en erken onlar teslim edebilirler...
  • teknosa da ön siparişe başladı...
  • Herkes ayrı bir ses çıkartıyor. Vatan, hepsiburada, samsung bayilerini söylemiyorum bile en karışık onlar. Samsung'un "şu" gün demesi "o" gün çıkması lazım. Türkiye organizasyonu s7 edge'de de burada da bozuldu resmen. Şimdi ön spariş verdim, adama kapora bıraktım, çünkü "fatura" kesemezler imei olmadan. Şimdi telefon 26'sında gelecekse, vr gözlük nasıl alınacak, geçmiş olacak, o zaman ön spariş nedir. ha! öyleyse mağazadan dağıt geçen seferki gibi, son kalmasın ama o da yok.. Açıkçası uzundur bu kadar "bilgisizliğin" olduğu bir durum yaşamadım. LG'de de oldu, ama yani, insanlara bir tarih veremeyecek kadar aciz değildir Samsung diye düşünüyorum. İnsanlar planlarını yapıyorlar, paralarını ayarlıyorlar, adam bir yol boyunca bu telefonu bekliyor telefonunu satıyor, falan filan. Neyse, er ya da geç bu ayın sonuna bu sayfada bu meseleyi değil telefonu konuşacağız ama bu tatsız durum yüzünden telefonu konuşmak yerine alana kadar, samsung türkiye'nin beceriksizliğini konuşuyoruz.




  • S7 de de aynı muhabbet olmuştu... Ön sipariş veren ile vermeyen aynı gün almıştı telefonu...
  • Spigen kılıflar az önce teslim edildi, tam olarak bir haftada geldi.

    Thin Fit ve Rugged Armor harika olmuş, kesinlikle tavsiye ederim.





  • barracudaaa kullanıcısına yanıt
    Bu forumun en sevmediğim yanı bu sanırım. Bu nasıl çocukça ve gereksiz bir yorumdur.

    Ben konuya yazdığım ilk mesajımda kredi ile cihaz almanın ne kadar mantıklı olacağı tartışılır diye belirtmiştim ki, çok şükür 25 yılı bulmuş olan çalışma hayatım sonucunda istediğim birçok şeye sahip olabilecek birikime de sahibim.

    Bu cihazı kullanacak kişilerin büyük çoğunluğu cihazı amacının dışında, ihtiyacı olmadığı, kullanmadığı/ihtiyaç duymadığı/anlamadığı ve/veya eksik olarak kullanacak, ama yine de bir dünya para dökerek veya borca girerek alacak (kaldı ki kimin; nasıl, neden, aldığı kimseyi bağlamaz).
    Bu konuda yazmak, anlatmak istediğim bu cihaza sahip olmaya karar veren insanların operatörlerin hem taahhütlü, hem de fahiş fiyatları veya saçma sapan fiyatlarla taksit yapan yerlerden alışveriş yapmak yerine, kredi kartı ile tek çekim yapanların, sonrasında bunu taksitlendirebildikleri yönünde hatırlatma yapmaktı. Emre00 arkadaşımız da ilgili birimde çalıştığını, yasal olarak bunun mümkün olmadığını, böyle bir satın alma sonucunda müşterinin taksitlendirme talebi hakkının bulunmadığını, yapılmayacak olursa zorda kalınacağı konusunda bilgi verdi. Bu nedenle yorum yaparken daha dikkatli olursak sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre00


    quote:

    Orijinalden alıntı: Karargahx

    Hocam internetten alımdan bahsetmedik zaten benimde bu konuda büyük bi iddam yok vatancomputerde cep telefonu bölümündeki satıcı eleman söyledi hayatımda taksitle telefon hiç almadım ayrıca bu ay taksitle telefonun önü açılacak büyük ihtimal boşa tartışıyoruz yani.

    Evet dediğiniz gibi umarım açılır herkes rahat eder ama şu andaki mevcut uygulamalar konusunda da milleti yanlış yönlendirmek doğru bir şey değil. İyi akşamlar

    emre00 siz yasal mevzuat gereği öyle konuşuyorsunuz lakin gerçekte o iş öyle değil, banka bunu sana kredi kullandırıyormuşçasına ayar çekip taksitlendiriyor, böylelikle olay yasal kılıfına uyduruluyor.

    mağaza ya da site işlem yaparken tek çekim yapıyor lakin sonra banka arıyor ya da sms atıyor taksitlendirelim mi diyor ve siz seçiminizi yapabiliyorsunuz.




  • Arkadaşlar bende samsung note 7 ailesine katılmış olacağım inş. Size dün başımdan geçenleri kısaca anlatayım.

    Öncelikle ikamet yerim izmir, Dün akşam note 7 almaya karar verdim. Samsung bayisine gitmeden önce tt,vodafone ve turkcell'e uğramaya karar verdi.

    İlk önce turkcelle gittim. Adamlarım dünyadan haberi yoktu, ben dedim ki note 7 alacaktım var mı dedim Adamlar bana note 7 elimize ay sonunda gelecek dediler, Peki gözlük (Gear vr) hediyesini verecek misiniz dedim. Yok biz onu vermiyoruz.

    Samsung Türkiye çekiliş yapacak şanslıysanız size hediye edecekler dedi.(Bunu ilk defa duydum bu forumu takip eden biri olarak inandırıcı gelmedi).

    Sonra vodafone bayisine gittim. Note 7 var mı dedim. Abi note 7 nin bize gelişi eylülün ilk haftası olacak dedi. Gözlük hediyesi olacak mı dedim. Yok abi biz gözlük hediyesi vermiyoruz dedi.

    Ben de Kipa Balçoba Samsung Mobile Mağazasına gittim. Note 7 varmı dedim. Adam bana abi biz şimdi ön sipariş topluyoruz dağıtımlar en geç ayın 26 sında olacak dedi. Bende tamam bende ön sipariş vermek istiyorum dedim. Adam, abi ilk önce

    Samsung'un sitesindeki ön sipariş formunu doldur dedi. Onu doldurdum. Sonra Mağazadaki Ön sipariş formunu doldurdum Silver(Gümüş) rengini seçtim. 3 tane renk varmış black-silver-gold .

    Adam bana abi biz kapora almıyoruz dedi. Ben de gözlük hediyesini note 7 ile beraber mi verceksiniz dedim. yok samsung türkiye belirtiğiniz adrese gönderecek dedi.

    Ben de ayın 26 geçmiş dedim. Adam, abi bu cuma için beklentimiz var gelirse sizi arıyacağız dedi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    S7 de de aynı muhabbet olmuştu... Ön sipariş veren ile vermeyen aynı gün almıştı telefonu...

    Aynen hocam, gidip parayı bayıldık ama erken kullanma keyfine varamadık. O nedenle ön sipariş faslı artık bana uzak:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.

    Şu yaşadığınız olaylar sadece Türkiye'de yaşanabilecek cinsten :)

    Hiçkimse hiçbir şeyden haberdar değil. Ne operatörler ne de Samsung mağazaları.

    Distributor firma nasıl bir kafa yapısıyla yönetiliyor bilemiyorum ama rezillik diz boyu desek yeridir heralde.

    Ön sipariş veren müşteriye bile kesin teslimat tarihi söylenemiyor.

    Hakikaten vr hediyesi umrumda bile değil. Ve hatta bana sorsalar hediye olarak hafıza kartı isterdim. Orası ayrı da resmi sitede kampanya ićin 25 Ağustos son tarih derken cihazların 26 Ağustos'ta dağıtıma başlayacak olması ayrı bir mevzu.

    Ne desem bilemiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlayamadığım note 5 zamanında hiç öyle olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam çok erken satışa çıkmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 44 plaka


    quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    S7 de de aynı muhabbet olmuştu... Ön sipariş veren ile vermeyen aynı gün almıştı telefonu...

    Aynen hocam, gidip parayı bayıldık ama erken kullanma keyfine varamadık. O nedenle ön sipariş faslı artık bana uzak:)

    Hocam bu konuda sizi görmek ne güzel :)

    Düşünüyor musunuz Note 7'yi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 44 plaka

    Benim anlayamadığım note 5 zamanında hiç öyle olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam çok erken satışa çıkmıştı

    Tanıtıldıktan 2 gün sonra satıştaydı hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört farklı Samsung Mağazası ile görüştüm, hiçbirinde forum'da bahsettiğimiz 26'sında teslim edileceği bilgisi yok.

    Özellikle tekrar, tekrar sordum.

    İki farklı tarih verdiler.

    17-19 Ağustos ve 19-22 Ağustos



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portaprime -- 16 Ağustos 2016; 11:37:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emperor1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl


    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx


    quote:

    Orijinalden alıntı: berkaydelibas

    IMEI olmadan nasıl fatura kesebiliyorlar ki?

    Hocam bende ısrarla sizin sorduğunuz soruyu onlara detaylıca sordum. Kampanyada önemli olan imei değil adres teyiti dediler. Size verilen faturanın fotoğrafını çekip yollamanız yeterli dediler bana.

    Tamam kampanya için önemli olmayabilir siz yine alırsınız gözlüğü ama yasal olarak imei içermeyen fatura kesemezler. Muhasabeden döner o fatura. Ayrıca fatura olayı basit bir durum değil, ciddi sorunlar yaratır firmaya.

    Hocam bende farkındayım. İnanın bu konuda aklıma ne geldiyse hepsini en ince ayrıntısına kadar sordum. Verdikleri cevapta böyle olunca bir şey diyemedim artık.

    Yok hocam ben size bir şey demiyorum sonuçta bu size mağazanın verdiği bilgi ancak bu sizin aleyhinize bir durum, şöyle ki, diyelim 3-4 ay sonra cihazı satmaya karar verdiniz, alıcı nerden anlayacak faturanın o cihaza ait olduğunu, üzerinde imei yok... Yani hangi açıdan baksanız sıkıntılı bir durum.

    Yok hocam bende size bir şey demedim Samsung mağazasına olan tepkimi dile getirdim sadece :)

    Aynen hocam , haklısınız. Bilmiyorum buna nasıl çözüm bulacaklar. Bana da çok saçma geldi.

    Bugün verdiğim siparişi iptal ettireceğim bu gelişmelerden sonra. Artık ne zaman piyasaya çıkarsa o zaman gidip alacağım. VR zaten bana çok hitap eden bir şey degil. Olsa da olur olmasa da. Derdim erken alıp kullanmaktı ama sanırım böyle olmayacak.

    Hocam bugüne kadar beklediniz, biraz daha sabredin derim ben :)

    26 Ağustos'ta bu cihazların dağıtılacağına inanmıyorum. Daha erken olacak diye düşünüyorum :)

    İlla iptal edecekseniz mağazaya son kez sorun hocam dağıtımlarla ilgili net bilgiyi.

    Buradan durumu paylaşırsanız da seviniriz.

    Ben de ön sipariş verdiğim mağazaya gideceğim bugün. Bakalım ne diyecekler..

    Dün birebir sordum hocam. Dedikleri aynen şuydu: "Samsung bizi ayın 26 sından önce telefonları teslim etmememiz konusunda oldukça net olarak olarak uyardı."

    Diyorum ki peki elinize ne zaman gelecek? Heran gelebilir diyorlar. O zaman dedim verin nolcak sanki bekletmeyin bizi boşuna dedim olmaz, mümkün değil dediler. Anlayacağınız işi iyice yokuşa sürüyorlar.

    Bende tepki olarak siparişi iptal ettireceğim bugün. Bu ne yani? Resmen dalga geçiyorlar müşteriyle. Her sene bunu yapıyorlar. Bıktım artık bunların sorumsuz davranışlarından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 16 Ağustos 2016; 11:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.