Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Email sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Konuyu araştırdım daha önce açılmamış, sanırım bu tarz bir sorun yaşayan yok. Neyse yaşadığım problemi maddeleyerek anlatayım;

    * Telefonumun 2.2 android (froyo) güncellemesi yapılmıştır.

    * Telefonun kendi içinde gelen email programına şirket hesabımı ekledim. Tüm ayarlarını yaptım ve 5 dakikada bir kontrol etmesini, kontrol sonrası titreşme ve ses çalması için de gerekli ayarlarını yaptım.

    * Mail hesapları içine girip güncellediğimde mailleri alabiliyorum yani server ile bağlantım sağlanıyor kontrol ettim.

    * Fakat laptopumdan hotmail hesabımdan, telefon içinde tanımlı olan email hesabına bir deneme mail i gönderdiğimde cihaz beni 5 dakika içinde uyarmadı. Hatta bekledim bakalım ne zaman uyaracak diye 20 dakika kadar daha bekledim gelen giden yok. Tabi bu arada 2G aktif durumda telefonda ve ekran kilitli durumda.

    * Olay tamda burada patlak veriyor. Ne zaman ki telefonumun Home tuşuna basıyorum kilit ekranını görüp kilidi açmak için. Home tuşuna bastığım anda ekran daha kilitli iken mail düşüyor ve telefon mail uyarısını gösteriyor.

    Benim şüphelendiğim durum ekran kilitli iken 2G nin tarama yapamıyor olması. Çünkü henüz ekran kilitli iken sadece Home tşuna bastığım anda mailler düşüyor ve uyarı görüntüleniyor.

    Buna benzer bir sorun yaşayanınız var mı arkadaşlar ?







  • Bir daha hatırlatalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.