Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III İnternet Problemi [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle belirteyim forumda yeni olduğum için konuyu nereye açmam gerektiğini kestiremedim burda açmamın uygun olacağını düşündüm bunun için sizlerden özür diliyorum

    Yaklaşık 2 aydır samsung galaxy s3 kullanıyorum operatörüm turkcell, telefonu aldığımda internette herhangi bi problem yoktu, yani gayet hızlıydı fakat yaklaşık bir ay önce internette android telefonlar için turkcell internet ve mms ayarlarını uygulamamla birlikte (halbuki internet gayet normal çalışıyordu ama internet hızlanacak falan sandım atladım sazan gibi) internet yavaşladı ve bir aydır yukarda internetin sinyalini gösteren ibare 'E'de kaldı. Hiç 'H'ye yükselmedi. İlk başlarda pek önemsemesemde bu durum can sıkmaya başladı. Bende problemin telefondan mı yoksa turkcell'den mi kaynaklı olduğunu anlamak adına hattımı başka bir telefona taktım ve internetin gayet normal çalıştığını gördüm. Sorun telefonda diye telefonu sıfırladım baktım yine olmadı, turkcelli aradım hatla ilgili bi problem gözükmediğini söyleyip uzman bilmemnesine bağladı, daha doğrusu bağlayamadı yaklaşık 5 dakika boyunca telefon kulağımda turkcellin müziğini dinledim baktım bağlamayacak bitirdim aramayı.

    Bende son zamanlar takip ettiğim donanımhaber'de aynı sorunu yaşayan veya bu konuda yardımcı olabilecek birileri vardır diye düşündüm ve bir üyelik açtım
    Sorunun çözülmesi adına yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

    Ayarlara tıklayın ordan diğer ayarlara tiklayin sonra mobil ağlar ordanda şebeke moduna tıklayın. Sadece wcdma ya da otomatik yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca.Brasi -- 2 Aralık 2012; 13:33:34 >







  • Ayarlara tıklayın ordan diğer ayarlara tiklayin sonra mobil ağlar ordanda şebeke moduna tıklayın. Sadece wcdma ya da otomatik yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler yardımınız için düzeldi internet önemli bir problem sanıyordum bende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luca.Brasi

    Çok teşekkürler yardımınız için düzeldi internet önemli bir problem sanıyordum bende

    Rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.