Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III'ün öne çıkan özellikleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
39.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tanıtım çok ama çok kötü. Adam başkan olmuş hala Kore aksanıyla İngilizce konuşuyor. O kadar uzakdoğulu arkadaşım var hepsi şakır şakır İngilizce konuşuyorlar gencecik insanlar garipsedim açıkcası bu durumu. Birde Apple'cı filan değilim ama resmen Apple'ın yaptığını yapmaya çalışmışlar. Yok mükemmel ekran harika telefon filan. Apple'ın her lansmanında o ürünü almak istiyorsunuz ama bu telefonu param olsa da almam açıkcası bu lansmandan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -b0Ni

    quote:

    Orijinalden alıntı: Biohazard

    Ay sonu Çıkacak.Buraya gelmesi 1 buçuk ayı bulur.2 ayda olabilir.iphone 5 te çıkar.o zaman a

    çıktığı gibi türkiyede

    aynen.
    alınca tanıtımını yaparım
    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cidik

    Tanıtım çok ama çok kötü. Adam başkan olmuş hala Kore aksanıyla İngilizce konuşuyor. O kadar uzakdoğulu arkadaşım var hepsi şakır şakır İngilizce konuşuyorlar gencecik insanlar garipsedim açıkcası bu durumu. Birde Apple'cı filan değilim ama resmen Apple'ın yaptığını yapmaya çalışmışlar. Yok mükemmel ekran harika telefon filan. Apple'ın her lansmanında o ürünü almak istiyorsunuz ama bu telefonu param olsa da almam açıkcası bu lansmandan sonra.

    samsung Türk malı olsa bende samsung un başkanı olsam ingiliz aksanıyla konuşmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevdasheron



    bAKU AZERBEYCAN DA VAR ALDIM BEN ALMAK ISTEYENN ALSIN






    çin malıysa almışındır şimdiden güle güle kullan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    quote:

    Orijinalden alıntı: genc34 bu millete telefon begendirmek cok zor olur bundan sonra, tsarim donanim sizce nasil olmali misal ??
    bunlara tasarım beğendirmek istiyorsan telefonun arkasına ısırılmış elma logosu koy 2000+ fiyat çek birde telefon sanki uzaydan gelmiş gibi tanıtım yap. birde sitelere gazetelere tv kanallarına telefonu övmeleri için para yardımı yap veya ücretsiz cihaz dağıt gerisi önemli değil.


    Süpersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    quote:

    Orijinalden alıntı: cidik

    Tanıtım çok ama çok kötü. Adam başkan olmuş hala Kore aksanıyla İngilizce konuşuyor. O kadar uzakdoğulu arkadaşım var hepsi şakır şakır İngilizce konuşuyorlar gencecik insanlar garipsedim açıkcası bu durumu. Birde Apple'cı filan değilim ama resmen Apple'ın yaptığını yapmaya çalışmışlar. Yok mükemmel ekran harika telefon filan. Apple'ın her lansmanında o ürünü almak istiyorsunuz ama bu telefonu param olsa da almam açıkcası bu lansmandan sonra.

    samsung Türk malı olsa bende samsung un başkanı olsam ingiliz aksanıyla konuşmam.

    Aksan dediğim olay yanlış anlaşıldı sanırım.http://www.youtube.com/watch?v=liNVaGWYHYc bu videoyu izleyin. Videonun ortalarına doğru eleman Alman Rus ve İtalyan aksanlarından örnek veriyor. Bundan bahsediyorum. Alman bir arkadaşım var ve gayet güzel İngilizce konuşuyor. Yani o Alman aksanını atmış üzerinden geliştirmiş İngilizce'sini. Demek istediğim bu. Yoksa istesekte bi İngiliz gibi konuşamayız zaten. Neyse çok önemli değildi önemli olan eğer böyle bir tanıtım yapıyorlarsa İngilizce konuşma kabiliyeti yeteneği iyi olan yöneticilere yaptırtsalardı keşke bunu. Demek istediğim buydu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

    quote:

    Orijinalden alıntı: depelerx

    Zaten küçücük ekran sadece web de gezmeye yetmiyor birde aynı anda video izleyecekmişiz... Maksat milleti nasıl kerizleriz...

    Ya kardeş çok fena saçmalamışsın. Bu sonuçta bir özellik sen istemezsin başkası bayılır. Bence bu özellik bir çok kişinin beklediği bir özellikti. Biraz gerçekçi düşün. Şuan bu cihazlar sadece elde kullanılmıyor. Led tv lere Plazma ekranlara entegre olarak ta kullanılıyor. Örneğin düşün bu Galaxy S3 ü 46 inchlik bir Led tv ye bağladığını. Artı maç yayın seyrediyorsun yada bir dizi tam istediğin sahneyi örneğim gool olunca tıkla büyüt anında izle.

    Senede bir karşılaşacağımız bir durum için bu parayı verelim diyorsun yani :D
    Evde bilgisayar yok ama 46 inch tv var, hadi bırak bilgisayarı tv hiçbir yayın alamıyor o anda :D gidiyorum televizyona cep bağlayıp web de geziyorum bir yandan da video izliyorum :D :D :D tabi bu arada telefon şarjda muhtemelen ...

    Böyle müşteriye böyle telefon normal, hatta s4 modelinde aynı anda 2 video oynatması lazım bence :D




  • telefon güzel telefon ancak kime göre daha doğrusu duyulan ihtiyaca göre.ben 5 ay içinde htc xe den tutun nexus a kadar tum telefonları kullandım aldım sattım.en son gıttım bı 3gs aldım.baktım kı 3gs benım ıhtıyaclarımı karsılıyor.ne hızlı ne cok yavas msj atabılıyorum maıllerıme bakabılıyorum.gerektıgınde vıdeoda ızlıyorum.kımın ne ıcın ıstedıgı onemlı telefonu. 4 cekırdek artık uc noktalar yok o okadar puan almıs su su kadar puan almıs.ıphoncular samsungcular.ıhtıyacını hangısı karsılıyosa en ıyı telefon odur.dedemın ıhtıyacını 3310 karsılıyo ozledımı arıyo.sımdı dede bu telefon cok dandık s3 yada ıp5 cıkmıs gel alalım desem adam sover herhalde bana
  • Artık pil konusunda ileri gidilmeli biraz. Donanımsal olarak çok ileri cihazlar çıkmaya başladı. Ama kullanamadıktan sonra bir faydası yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theasus

    Bu GPU(Mali 400) aynı değil mi nasıl farklı sonuçlar oluyor acaba S2 ile?

    S2 : 267mhz

    S3 : 400mhz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rzcyle

    quote:

    Orijinalden alıntı: sevdasheron bAKU AZERBEYCAN DA VAR ALDIM BEN ALMAK ISTEYENN ALSIN
    çin malıysa almışındır şimdiden güle güle kullan


    adam haklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz77

    ekran haddinden fazla büyük,cep tlefonu için en fazla 4 inç yeterli.


    Pardon bunu belirleyen bir standartmı var? Siz bu kanaate nasıl vardınız ?
  • Ekran boyutu konusunda herkesin beklentileri farklidir. Bazilari tasima kolayligi icin kucuk ekran ister, bazisi oyun zevki icin buyuk ekran ister vs vs vs.
  • dağ Fare doğurdu. SII var S III almayı aklımdan bile geçirmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cibicibi

    Samsung asıl yenilikleri seneye saklamış sanki
    -A15 yerine A9 işlemci
    -Pentile 720p ekranla gelişi
    -12Mp kamera yerine 8Mp kamera v.s.


    Bunlarmı yenilik? Yenilik anlayısımız garip olmuş . Bahsettiğimiz şeyler yenilik değil gelistirmeden ibaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadembasaran

    sen de telefondan anlıyorsan...


    birader bilip bilmeden atlamicaksın anlarsın anlamazsın diye, sen benim bilgimi deneyimimi nerden biliyorsun? sonradan görme dünkü çocuklardan yok karşında... sırf kafandakilerle örtüşmedi diye yargılayamazsın böyle, telefondan anlıyorsun belki(ki oda şüpheli) ama başka şeylerden anlamıyorsun orası bariz.
  • Galaxy 3 güzel olmuş fakat iphone 3gs bile ondan daha güzel şu an. samsung plastik tasarımdan kurtulamadı gitti ve android hala çok kaba ve estetiksiz arayuz ve ekranın kullanılabıilirlik alanı boyutlanabilir widgetlar hiç güzel değil sadece görüntü kirliliği. Ama aple hem tasarımı hemde arayuzu hemde sezgisel olması ve güncelleme problemi olmaması hemde çok hoş kullanıcılar için. İnsanlar iphonu ve aple ürünleri hava atmak için almıyor insanlar aple'ı onların hakkı olduğu için alıyor gerçekten sevgiyle yapılan iş yaptıkları için alıyor. Samsung gibi insanları keriz yerine koymuyor!
  • Teknoloji ne kadar enteresan. O kadar gösterişli tanıtımlar, reklamlar yapılıyor "en iyisi budur" diye ama 2-3 sene sonra hiç bir değeri kalmayacak.

    Bu yüzden bu tür telefonlar benim için gereksiz lüksten öteye gitmez, hiç bir zaman ihtiyaç olmayacaklar. Alanlarada saygım sonsuzdur ancak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Galaxy 3 güzel olmuş fakat iphone 3gs bile ondan daha güzel şu an. samsung plastik tasarımyidan kurtulamadı gitti ve android hala çok kaba ve estetiksiz arayuz ve ekranın kullanılabıilirlik alanı boyutlanabilir widgetlar hiç güzel değil sadece görüntü kirliliği. Ama aple hem tasarımı hemde arayuzu hemde sezgisel olması ve güncelleme problemi olmaması hemde çok hoş kullanıcılar için. İnsanlar iphonu ve aple ürünleri hava atmak için almıyor insanlar aple'ı onların hakkı olduğu için alıyor gerçekten sevgiyle yapılan iş yaptıkları için alıyor. Samsung gibi insanları keriz yerine koymuyor!

    Android estetiksiz ve kaba he.çok ilginc bir yaklaşım olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 11 Mayıs 2012; 13:59:16 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.