Şimdi Ara

Samsung Galaxy S ve İşCep Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Android marketten geçen ay İşCep uygulamasını indirdim ve 1 aydır kullanıyorum. Ancak telefonum belirli aralıklarla titreyip kapanıyordu. Kapandığında ya açılmıyor ya da güvenli mod'da açılıyor. Bu da ciddi anlamda sıkıntılara yol açıyor. Netten baya araştırdım bunun telefona yüklenen bir uygulama yüzünden olduğunu gördüm.

    Uzun zamandır İşCep'i kullanmıyordum ve bu sırada hiç böyle bir sounla karşılaşmadım. Bugün yine İşCep'i çalıştırıp deniyeyim dedim ve 2-3 saat sonra telefonum titreyip kapandı ve açılmadı.

    Uygulamayı kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Sizde böyle bir sorun var mı?

    Bu arada darky's rom (9.3 stabil) kullanıyorum ve telefonum root'lu.
    (pda: i9000xwjs5, phone: i9000xxjpy, csc: i9000oxjp9)



  • Bende bir sorun yok, 1 aydir iscep kullaniyorum. Selamlar
  • Çok ilginç, her açtığımda bir süre sonra telefon titreyip kapanıyor. Ya kullandığımromdan kaynaklanıyor ya da işCepten ama sende sorun olmadığını belirtmişsin.

    Başka kullanan yok mu peki?
  • Bende de uygulama aşırı işlemci kullanımına yol açıyor ve sıkıntı yapıyor. Hatta titreyip kapanmalar da arada oluyordu ama ben bunu ona bağlamamıştım. Çözüm olarak işcep'in java versiyonunu indirip java emülatörüyle kullanmak yapılabilir belki.
  • İşCep'i kullandıktan sonra arkaplanda kalıyorsa -ki kalıyordur- menü tuşuna uzun basıp görev yöneticisine tıklayıp ordan kapatmayı deneyebilir misin? Arkada fazla açık kalınca hata veriyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husnukiller

    İşCep'i kullandıktan sonra arkaplanda kalıyorsa -ki kalıyordur- menü tuşuna uzun basıp görev yöneticisine tıklayıp ordan kapatmayı deneyebilir misin? Arkada fazla açık kalınca hata veriyor olabilir.

    Ben o şekilde kapatıyorum, hatta o ekrana baktığımda işlemci kullanımının da %100'e yakın olduğunu görüyorum. İşCeptee kesin bir sorun var. Umarım kısa sürede çözerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.