Şimdi Ara

Samsung Galaxy S & Wave & Nexus S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iphone gibi sacmalıga para vermek istemiyorum. Onun yerine 3 secenegim var. Samsung Wave, Galaxy s ve de Google Nexus S.
    Tabıkıde Glasxy ıle Nexus on kat daha ustunler Waveden. Fakat wave bana tasarımı ve yandakı kamera tusunun olması ıle cazıp gelıyor. Samsung galaxy tasarımı ıle benı ıtıyor ama ozellıklerı ılede bı okadar cekıyor. Google ıse tasarımı fena degıl fakat hafıza kartına destegının olmaması felan ve bazı eksıklıkler itiyor. Ama tasarımı ile wave ıle google nexusu düşünüyorum. Fıyat fazla önemli degil ama almışken tam ve saglam telefon alıp değiştirmek istiyorum. Bıde wave suan gelişim aşamasında bırkac seneye daha ıyı olur ama bırkac seneye androıd kral tahtına oturur. Birde şunu düşünmeden edemiyorum samsung bir kac seneye Galaxy ıle Wave den destegı keserse ne olcak? Bu durumda Google daha garantı gıbı:S Kararsızım yani bana yardımcı olursanız sevınırım. Ama su an buyuk dusuncem google den tarafa :S



  • Sırf fw güncelleme hızı bile Nexus S i seçmek için başlı başına bir nedendir. Zaten donanim olarak önemli bir eksiği de yok. Çok gereksiz bir soru olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 24 Aralık 2010; 20:32:17 >
  • kamera tuşunu custom romlar veya updateler yükleyerek kenardaki açma kapama tuşuna atayabiliyoruz SGalaxyS'te.
    Yazılım desteği biraz muamma bir durum ama Nexus S ve Galaxy S hemen hemen aynı telefonlar ve Nexus S'in arkasında da Google'ın olduğu düşünülürse 1 yıl daha en az kesintisiz destek alırız gibi düşünülebilir.
    Wave biraz daha kapalı bir kutu gibi, akıllı ama daha çok paralı uygulamaların olduğu, customizasyonun daha az yapılabildiği bir sistem.
    Ben şahsen bunlardan Nexus S veya Galaxy S alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 24 Aralık 2010; 20:38:19 >
  • Kamera tuşunu duymak güzel ama galaxy e baktım yine tasarımı beni soguttu. Kesinlikle galaxy almayacagım. google nexus alcam bakalım inşallah kamera olayını nexus da da yapabiliriz. Sagolun yorumlarınız icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.