Şimdi Ara

Samsung Galaxy S11 geliyor: 10x optik zoom'lu 108 MP kamera (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gelsin bakalım nasıl olcak.samsung atılım yapması lazım yoksa huawei gececek 2 seneye satışlarda 1 olabilir huaweyi
  • Ulaşılabilir olmadıktan sonra istediğin kadar teknoloji canavarı olsun.

  • Meraktan soruyorum

    Bir kamera vardı 2.500tl civarında galiba ama adını unuttum. 70-80 optik zoom yapabiliyor ve ta satürn'ün halkasını falan bile gösteriyor

    Acaba bir gün telefonlardada böyle 70-80-100 optik zoom olur mu sizce?
  • Galaxy. kullanıcısına yanıt
    Zamanında Nokia n93 modelinde 3x optik zoom vardi ama cihaz bu yüzden kamera merkezli bir tasarım anlayışı ile dizayn edilmişti ve bu yüzden aşırı kabaydı, şimdi p30 pro incecik ama 5x optik zoom var. O dediğin zoom miktarları da bilimin gelişmesiyle mümkün olabilir. Tabiki n93 ün optik zoom mekanizmasında hareketli parçalar vardı, muhtemelen sabik 3x değildi değişkendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A2BAFC2B -- 19 Ağustos 2019; 12:58:4 >
  • Galaxy. kullanıcısına yanıt
    Nikon p serisi kameralar öyle. Örneğin p1000 125x zoom yapıyor. Optik zoom yapabilmek merceklerin mesafeli konması gerekiyor ve sığmıyor haliyle. Huawei ve başka firmalar lensleri yatay olarak yerleştirerek 10x zoom yapabiliyorlar. Daha ha fazlası da olabilir ama yer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Şuan s7 edge kullaniyorum cok memnunum ama kamera konusunda sensor boyutu cok onemli zamaninda lumia 1020 kullandim 1/1.5 sensor boyutuyla zeiss optik farkı ve bide xenon flas çok iyi di gece gunduz efsane resim cekiyodum tabi oda 41 megapixeldi artık telefon ureticilerin sensör boyutlarını gelistirmesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Bu tür haberler bilinçli yaptırılıyor bence. Yurtdışında da aynı. S10 çıktı, hemen arkasından Note 10 haberleri başladı. Şimdi de S11 haberleri. Böylece, yepyeni cihazların bile artık eskimiş olduğu algısı yaratıp, yavaş yavaş müşteri potansiyeli yaratıyor kapitalizm.

    Ayrıca markaya bağlanmayı sağlıyor. Başka bir marka cihaz alacak kişi, dur XX model böyle çıkacakmış, onu bekleyeyim diye düşünceye kapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Ağustos 2019; 16:3:3 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Haliyle güncel olarak en büyük sensör olacak demek daha doğru. Zaten diyafram açıklığı, piksel bindirme(27x4), yazılımın getirdiği artılarla her türlü daha küçük sensör olsa bile onları ezip geçer. 1/2.55 inç sensörün neredeyse 3 katı büyüklüğünde. İnce olması ise ayrı bir önemli, kalın bir cihazı kimse taşımak istemez. 1 inçlik kameraların niş pazarı fena sallanır. Huawei'nin 1/1.5 inçlik sensörünü bu kadar hızlı geçeceklerini tahmin etmiyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kameranın merceği ZEISS olsun yeter. MP artık önemli değil. 6 sene önceki NOKIA N80 telefonumun çektiği fotolardaki netlik ve kaliteye hala hayranım. Ve bilgisayarımın ekranını mozaiklenme olmadan dolduruyor.

  • abuhafsa A kullanıcısına yanıt
    XS MAX 1250 Euro yani 5 adet 6250 Euro. Almanya'da Asgari ücret 6250 Euro'mu? Kafan mı iyi dostum? 2 tane de bir şey demeyeceğim fakat 5 tane nedir?

  • 108 mp Tabi Canim ne Demezsin:)

  • Ana kamera 108MP olur. Ayrıca 10x zoom olan da ayrı bir kamera olur. Huawei'ninki gibi.
  • S10 Plus kullanıyorum. Sanırım bir sonraki telefonum s15 plus filan olur. I da herhalde 1000 mpx filan olur bu gidişle. Anlaşılan, cep telefonu üreticilerinin yeni takıntısı mpx olacak. Tabi ki i, bu bize Nokia'dan kalma bir alışkanlık.

  • Önce bir Türkçe yazmayı öğren.Yaşam standartımız Avrupa ,Amerika,Yada uzak doğunun çok çok gerisinde. Çünkü vatandaşını düşünen bir devlete ,hükümete sahip değiliz. Ama senin gibileri zaten bir şekilde bağlantısını kurum belediyelerden devletden vs yolunu buluyor. Herkesi kendin mi zannediyosun. İnsanlar et yiyemiyor bu ülkede boş yapma hadi kaybol cahil velet

  • abuhafsa A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim üzülme ben senin yaptığın ironiyi anladım :(

  • S10 Kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Fotoğraflar çok iyi. video çok iyi. Benim için fotoğraf video önemli idi.İstediğim çekimleri fazlası ile yaptığım için değiştirmem. Ama samsung çok cazip bir değiştirme kampanyası yaparsa düşünürüm.

  • 15000 TL satış fiyatı ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 20 Ağustos 2019; 20:19:24 >
  • Samsung yeter senden çektiğimiz sagdan sağdan devam et...

  • Bu geri zekalı telefon firmaları tutturdu bi megapiksel manyaklığı gidiyor. Giriş seviyesi bir canon ile nikon ile çektiğin 12 mp fotoğraf bunun çektiğinden daha iyi çıkıyor. Sen değil 100megapiksel 1gigapiksel çeksen ne olur. Milletin cehaletinden faydalanıyorlar başka birşey değil. Asıl mesele optikte lens çapında cmos ta başlayıp bitiyor milleti kekliyorlar

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.