Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncellemesi 10 Mart’ta Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S2 kullanıcıları için sevindirici haber bugün itibariyle Samsung’un web sitesinden yaptığı açıklama ile geldi gibi görünüyor.

    Samsung Galaxy S 2 (GT-I9100) için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi resmi olarak 10 Mart tarihinden itibaren yayınlanacak ve Face Unlock, Android Beam gibi tüm özelliklere sahip olacak…

    Bugün, Samsung’un en çok satan telefonu Samsung Galaxy S 2 ve S2 kullanıcıları için büyük bir gün. Çünkü, Galaxy S II için Ice Cream Sandwich güncellemesi uzun süre beklendikten sonra resmiyet kazandı. GingerBread sürümünden Ice Cream Sandwich’e geçiş yapacak olan kullanıcılar için KIES sürümlerini KIES 2.0‘a yükseltmeleri istendi.

     Samsung Galaxy S2 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncellemesi 10 Mart’ta Geliyor!


    10 Mart tarihinde gelecek olan güncellemeyi ister telefonunuzdan FOTA yoluyla, isterseniz de Samsung’un KIES programı ile yükseltebileceksiniz. FOTA ile telefondan güncelleme yapacak olan kullanıcılar için Wi-Fi bağlantısı kullanılması önerilirken; güncellemeyi KIES yoluyla yükleyecekler için telefonunda en az 60MB, FOTA yoluyla yükleyecekler için ise en az 350MB boş alan bulundurulması hatırlatıldı.

    Ayrıca, güncelleme ile ilgili detayların açıklandığı sayfada; yüz tanıma ile telefon kilidi açma özelliği Face Unlock ve NFC yoluyla veri transferi gibi şeylere olanak sağlayan Android Beam gibi özelliklerin yanısıra, bazı uygulamalardaki multi-tasking özelliğinin kullanımının geliştirildiği de vurgulandı.

     Samsung Galaxy S2 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncellemesi 10 Mart’ta Geliyor!


    Lütfen yedeklerinizi almayı unutmayın :) .

    Kaynak - Android Haber







  • peki hangı ülkeler için? ülkemizdede bunu rahatça kullanabilecekmiyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.