Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.031
Cevap
429
Favori
2.252.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17931794179517961797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sallami kullanıcısına yanıt
    Arka kapakta . numarası filan yazıyor. Serviste çerçeve, ekran ve pil değişti ama kapak değişmedi. Hep kılıfta kullandığım için servisten geldikten sonra tam sıfıra sıfır oturmadığını farkettim . Kenarlarda hafif boşluk kalmıştı. Elini sürttüğünde çerçeve biraz daha geniş hissiyatı oluştu, kapak çekmiş gibiydi. Tekrar servise götürdüm. 15 dakika prese girecek dediler, her içi açıldıktan sonra yapılıyormuş. 10 15 dakika sonra getirdi ama yine de tam oturmuyordu. Kılıfla kullandığım için dert etmedim artık. Çünkü bu kadar oluyor başka yapılabilecek bir şey yok dedi. Kapağı değiştirebiliyor muyum sonrada diye sordum. İçindeki sızdırmazlık bantları zarar görür dedi. Anladığım kadarıyla kapakla telefon arasında bant var ve basınçla presleyerek öyle kapatıyorlar
  • bilid B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Benim de kasa,kapak değişmişti. Eskiye nazaran biraz daha geniş duruyor ama galiba size söylenildiği gibi normali bu. Ki bantlar da zaten hallediliyor. Yani bu aralıktan su geçemiyor normal şartlarda
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Yakin zamanda pil kismina girip bakmamistim, belki üç dört ay olmustur. Gecen bir baktim menu degismis.

    Eski menu cok iyiydi, dediginiz gibi kullaniyorduk. Bu sistem honor markasinda da var, esimin telefonunda en sevmedigim 12 den sonra sifirlanmasiydi. Bizimkilerde de bu sekilde olmus. O degil saat kacta sarjdan cikarildiginida adam gibi direk yazmiyor. Bu grafikleri yaparken ne mantikla yapiyorlar acaba, insanı deli diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 7 Nisan 2024; 15:23:59 >
  • Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam teşekkür ederim

  • Telefonu bugün şarj edemedim. Son güncelleme ile bu sorunu yaşayan var mı?

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

    Son tam şarjdan sonra ekran süresinin ne kadar gittiğini bulunmadım. Son güncelleme ile çok karmaşık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 8 Nisan 2024; 19:22:8 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Bir önceki sayfada ben de bundan bahsettim.

    Yeni hali hiç güzel değil.

    gün içinde telefondan pc ye dosya aktarımı için kabloyu taktığın an "son sarj" olarak algılayıp tüm pil istatistiğini sıfırlıyor.


    Böyle saçma bi sistem kimin aklına gelmiş anlamadım.

    Mart güncellemesi ile geldi bu durum, umarım nisan güncellemesinde eskiye döndürürler. yoksa şubat güncellemesine geri dönmenin yollarına bakacağım.

  • Öner kullanıcısına yanıt
    Geri dönsen de fayda sağlamaz. Direkt cihaz bakımını sil apk olarak eski sürümü indir. Ya da çok takma kafaya hocam. Çok da önemli bir şey değil kullan geç
  • Çok az ekran suresi alıyorum. İnternete yazdığımda bu sorunu yaşayan bayağı kişi olduğunu gördüm. Bu sorunun yazılımsal bir çözümü var mı? Yoksa garantiye gönderip bataryayı mi değiştirmek gerekiyor? Aldığımdan beri karanlık mod açık, göz rahatlığı kalkanı açık, pil uzun ömürlü gitsin diye yüzde 85'te şarjı kesme olayı da açık. Ama aldığımdan beri sarj konusu hiç tatmin edici değil. Şuan sarj ediyorum. Şarjım bitmeye yakın ekran süresini mesajı güncelleyerek koyacağım mesaja. Son yüzde 5 şarjı kaldığı zaman 5 dakika bile kullanamıyorum. Su gibi bitiyor. Çoğu zaman şarja takmaya bile yetişemiyorum.

    Güncelleme: Pil kullanımı ile ilgili bir fotoğraf ekliyorum:


    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

    2 saat 32 dakika ekran suresi olmuş ve sarj yüzde 85'ten yüzde 22'ye düşmüş. Oyun falan oynamıyorum. Bankacılık uygulamaları, instagram, Chrome, WhatsApp dışında neredeyse hiçbir şey kullanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 9 Nisan 2024; 19:50:28 >




  • Cihaz Bakımı'ndaki Pil ve Şarj bilgilerini gösteren menüden memnun olmayanlar Ayarlar>Uygulamalar>Cihaz Bakımı uygulamasını bulup sol üstteki üç noktaya tıkladıktan sonra Güncellemeleri kaldır sekmesini tıklayarak eski sürüme geri dönebilirler. Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)




  • bora_kalender B kullanıcısına yanıt

    Hay Allah razı olsun senden. Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) 

  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hocam %85 ile ben 5.30 saat alıyorum wifi mobil veri karışık çekimin iyi olmadığı yerde. Bataryanız sağlıklıysa gerisi birkaç ayara bakıyor
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158383362



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 9 Nisan 2024; 16:9:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emirryusuf

    Hocam %85 ile ben 5.30 saat alıyorum wifi mobil veri karışık çekimin iyi olmadığı yerde. Bataryanız sağlıklıysa gerisi birkaç ayara bakıyor
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158383362

    Fotoğraf ekliyorum hocam. 2 saat 32 dakika ekran suresi aldım ve yüzde 22 şarjım kaldı. Yarım saat daha ekran suresi alır mıyım bilmiyorum. Son yüzde 5 yok gibi bir şey. Şu gibi akıp gidiyor.



    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)




  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    4.5g yani mobil veri gayet normal. Samsunglar exynos modemleri şarj konusunda berbat. Mobil veri de kullansam bende böyle sonuç alırım muhtemelen.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Bende a54 var mobil veri de o da bu şekilde ortalama.
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

    Snapdragon işlemcili modellerde de mi exynos modem oluyor hocam?

  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    S20fe için konuşuyorum evet yurt dışında 5g li modeli var o snapdragon un kendi modemi ile geliyor.

    Şuan snapdragon modeli modemli olan s23 serisi ve s24 ultra var sadece.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi mobil veride şarj tüketimi epey fazla oluyor fakat cihaz iyi çekiyorsa bu biraz daha az pil tüketimi olur. Onun haricinde bence gönderdiğiniz veride yarım saat 40 dakikalık uçan ekran süresi var. Bence fazla tüketim de mevcut. Cihazınız kaç yıllık?
  • 
Sayfa: önceki 17931794179517961797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.