Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36.014
Cevap
429
Favori
2.249.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17971798179918001801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt

    S7 edge telefonumda yaşamıştım bu durumu, demek hala çözemediler. Ekran değişimi harici çözümü yok o da oldukça tuzlu... Ben zamanında o haliyle satmıştım

  • aliytrklkmz kullanıcısına yanıt

    ısınma olablir lakin diğer türlü darbe vs. olamaz. telefonu zaten kullanmıyordum gece yatarken max. youtube izlemek için kullanıyorum. ayrıca çizginin olduğu şeritteki yazılar,harfler vs gözüküyor. servis büyyk ihtimalle dediğiniz ücretli şekilde ekran değişimi yapıcak. onuda ben kabul etmicem tüketici mahkemesine başvurucam büyük ihtimal..

  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitmişse dosya sizin lehinize kapanmayacaktır. Arıza işte,arıza vermiş cihaz. Garanti dahilinde olsa değiştirilir de garantisi bitmişse çok zor.




  • hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt

    hocam güzel hocam düz modeller 25 den itibaren alınır s23u s24u ise alınabilir fiyatlar inerse

  • Telefonu alalı 2.5 sene oldu, arka kapağın sağ üst tarafından aşağıya doğru açılma fark ettim, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Servise versem kapağı değiştirmeden ücreti ile yapışkan yenileme yaparlar mı sizce?
  • Merhaba arkadaslar,telefonu smart switch ile bilgisayara yedekledim gecen hafta yaklasik 80gb. Simdi tekrardan yeni cekilen goruntuleri aktarmak istiyorum. Yedekle dedigimde sanki en bastan bi 80gb daha atacak gbi. Eski telefonumda hatirladigim kadariyla yeni olusan dosyalari yedekliyordu sadece ben mi yanlis birsey yapiyorum yoksa sifirdan mi yedekleme yapiyor her seferinde?
  • LegendWarrior kullanıcısına yanıt

    Arka kapagin ust kisminda boydan boya yarim santim genisliginde bende de var ayni sorun garanti bittikten 1hafta sonra farkettim. Kilifla kullandigim icin gozume batmiyor ama sivi temasinda ne olur bilemiyorum

  • Mixmaster kullanıcısına yanıt

    Bildirimleri kontrol etmediğim için yeni görüyorum kusura bakmayın. Elimde A52'de var s20 fe de ekran boyutları birbirini tutuyor. Hatta minik birkaç farklılık dışında aynı kasayı kullandıklarını bile söyleyebilirim

  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır sd karta aynı yazılımla yedekleme yapıyorum. Her defasında mevcut yedek değiştirilecek diyip tümünü sıfırdan yedekliyor. Artımlı yedekleme vs yok. Yedekleme dediği de uzantiyi değiştirip kopyalamak zaten (en azından 1 yıla kadar öyle idi, değişmemiştir tahminim). Eğer eski yedeği korumak isterseniz klasörü olduğu gibi başka yere kopyalayıp sonra tekrar yedek alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 30 Nisan 2024; 22:16:58 >
  • sallami kullanıcısına yanıt

    Ben de uzerine yeni dosyalari ekliyor saniyordum. Yedek 70gb, yedekeleyecegim yerdeki hafiza 50gb olunca yetmedi tabii ordan uyandim ben de. Tesekkur ederim cvp icin.

  • Merhaba arkadaşlar bugün tuhaf bir şey geldi başıma. Araba içinde otururken Bluetooth ile teyp e bağlı şekilde müzik dinliyordum daha sonra telefonu elime aldım kilidi açtım durduk yere telefon titreyip şurası açılıp durdu buranın neden açıldığını bilen var mı ?

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 2 Mayıs 2024; 17:4:30 >
  • Selam herkese. Cihazin snapdragon versiyonunu kullaniyorum. Ilk aldigimdan beri yasadigim bi sorun var. Cihazda ekran kapaliyken arka planda bir video, muzik vs. dinlerken bi sure sonra duruyor, wifi baglantisi kopmus gibi ses kesiliyor. O surecte eger bi bildirim gelirse ya da tekrar ekrani acip o uygulamayi acarsam muzik/video bir sure daha devam ediyor, sonra tekrar duruyor. Cok can sikici bi olay. Gecen gun garanti bitmeden once bu sorunu bildirip cihazi servise verdim, yazilim kontrolu yapildi sorun yok demisler ama sorun devam ediyor. Simdi garanti suresi bitti.


    Bu sorunu yasayan var mi, ne tavsiye edersiniz?

  • Vicium Mehemii kullanıcısına yanıt

    Aynı durum hücresel ile olmuyorsa, modem ayarlarında sıkıntı vardır. Örneğin asus modemlerde (target wake time) ayarı var, bağlı cihazlar pil tasarrufu yapsın diye interneti kesiyor.

  • orhan kullanıcısına yanıt

    Simdi denedim, hucresel'de de oluyor.

  • Vicium Mehemii kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yaptığınız ek ayarlardandır. Bende de müzik kesiliyordu,uyku modunu filan kontrol edince düzeltmiştim. Ama bildirimi bilemiyorum
  • Arkadaşlar s20fe 256gb snapdragondan s24+ geçtim herkese tavsiye ederim cihaz yağ gibi akiyor
  • guvven kullanıcısına yanıt

    Hayatımda gördüğüm en boş tavsiye için teşekkür ederim. O kadar paramız var ama keyif olsun diye s20fe kullanıyoruz biz.

  • guvven kullanıcısına yanıt
    Ben de s20 fe den 13T ye geçtim 2 ay sonra s23 fe ye geçiyorum cihaz yeni geldi. Deneyimleri farkları paylaşmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 17971798179918001801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.