Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brkyylmz7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.059
Cevap
138
Favori
548.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bir video izledim.
    Video altında şu yazı vardı "Samsung S20fe taktiğini uygulayacak" yani bir müddet sonra S21fe SD888 ile gelecek.
    https://www.youtube.com/watch?v=-tP7KAjFj64&feature=youtu.be
    53.25 den itibaren izleyin.
    O zaman beklesek mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Beklemekte fayda var. S21 de de konu karışık. Samsung S21 özelliklerine SD888 yazmış sitesine.
    S21 in SD versiyonu bile gelebilir.
    GittiGidiyor da da özelliklere 888 yazmış Samsung.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test ede ede 5 ay geçti.
    Bir 5 ay daha beklerim. :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannetmiyorum hocam


    S20FE lerin SD işlemci ile tekrar satılmasının nedeni exynos990 daki ısınma problemi idi. 2100 de boyle bir sorun yok

    GittiGidiyor da yanlış yazılmış.

  • Ya bu eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasini anlayan var mi?
    Sunu mu diyor. Eski telini getir sana o telefonun bedeli kadar para yatiralim(ornegin 500 tl) ama ekstra olarak bu kampanyaya katildigin icin sana 2000 tl de biz yatiracagiz. Toplamda 2500 tl para geri yatacak. Telefon 10500 tl ise 8000 e gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartboom S kullanıcısına yanıt

    o 2000 s20 için geçerli, telefon değiştikçe fiyat değişiyor.

  • Merhabalar, hafta sonu Media Markette s20fe ile s21fe karşılaştırdım. S20Fe 6.999 TL S21Fe 10.999TL fiyat etiketinide göz önüne bulundurup karşılaştırdığımda;Batarya aynı, kamera aynı, vs. aradaki yenilenen ve eklenen özellikler 4.000 TL farka değer mi?

  • cihaz samsung değişim kampanyası ile çok daha uygun bir rakama geliyor. verecek cihaz yoksa bile hb üzerinden dandik bir telefonla alın, en azından 2000tl takas desteğini alırsınız.

  • Dracos D kullanıcısına yanıt

    Cihaz değişimi kapsamında değerlendirirsek 8.900 TL değerlendirmesek 10.900 TL gibi bir fiyata denk geliyor yine de arada fazladan bir kaç özellik için üste para vermeye gerek var mıdır?

  • Şimdi Trendyol'da 9.748,50 TL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sandozzix S kullanıcısına yanıt

    s20 fe nin artıları daha fazla ama bi eksiği var ki bütün artıları siliyor. ekranı gorilla glas 3. yani koruma yok. 3 ay kullandım sattım. forumda 2 kişi düşürüp kırdı ekranı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kendi açımdan bakarsam geri alımda samsung s10e için 4800 veriyor, üstüne 2000 takas desteği, 250 de indirim çeki derken cihaz 3950 gibi komik bir rakama denk geliyor. malum s10e nerdeyse 3 yıllık cihaz, aslında hiç niyetim yoktu ama sırf fiyatı ucuz gördüğüm ve yaşı itibariyle oled burn in riski de yaklaştığı için ben de değiştireceğim. piyasadan alıyor olsam eldeki cihazın 2. eline max 3000tl verirler temiz olduğu için, e üzerine yine aynı parayı koyup s20fe almam gerekir. yani benzer bir imkan varsa güncel cihaz çok daha mantıklı hale geliyor.


    iki cihaz arasında üst model için değecek artılar da eksiler de var. örneğin s21fe dynamic amoled ekrana sahip, hoparlörlerinin ses kalitesi daha iyi, ekran camı corning ggv. değmeyecek şey işlemci, exynos soc yine uzun süre ağır yük altında önceki nesiller gibi 70 dereceleri görme eğiliminde olan, ama genel olarak sürekli bir throttling ile ısıyı düşük tutan yapıda. yani samsung olayı çözmüş değil, sadece maskeliyor. haliyle s20fe snapdragon ile bu açıdan daha yüksek performans verir. ha ama telefonla zaten ağır işler yapılmaz, zira oled ekran aktifken uzun süre yüksek sıcaklığa maruz kalırsa panelin organik materyali daha hızlı aşınmaya başlar, haliyle burn-in de daha kısa sürede görülür.


    bunların dışında bir şey daha var tabii, o noktada objektif olmak gerekiyor. exynos dsp görüntüleri özellikle hibrit zoom varken daha pastel bir şekilde işler, keskin hatları yumuşatır. önceki nesil snapdragona göre daha güçlü bir npu olduğu için scene optimizer açıkken objeleri tanıyabildiği zaman bu çok yaşanmıyor, ai güzel çalışıyor yani o açıdan. ama tanıyamıyorsa dibine kadar zoom oldu mu yüzler objeler falan aynı eski nesiller gibi suluboya resmi gibi bir hale gelir. snapdragon daha güçlü bir dsp ile çalışıyor, ama npu daha zayıf olduğu için normalde detayları keskin hatları falan daha çok korurken son seviye zoom olunca direkt boğar.


    yukarıda saydıklarım dışında cihazlar birebir aynı, sadece yazılımsal olarak s21fe a12 ile geldiği için bir nesil daha uzun gider. kutudan şarj aleti çıkmaması falan şahsen çok önemsediğim şeyler değil zira mevcutta da macbook şarj aletini kullanıyorum. kısacası genel olarak kişiye bağlı bir tercih alıp almamak, ama ben olsam alırım.





  • Dracos D kullanıcısına yanıt

    Hangi site bu koşulları sağlıyor. Hepsiburada diyorsanız 2905 TL s10e +2000 değişim 4905 TL yapıyor. O da telefonda bahane bularak fiyatı düşmezse.


    Başka siteyse bizde faydalanalım

  • _ahmet_ kullanıcısına yanıt

    shop.samsung.com üzerindeki kampanyada var. tabii iş ciddiye binince cihaza biçtiğimiz fiyata o takas desteği dahil falan diye ayak yapılabilir, henüz arayıp teyit etmedim. ancak sağa sola verdikleri reklamlarda cihaz bedeline ek samsung için 2000tl, diğer markalar için ek 1500tl takas desteği verileceği yazıyor. sitede verilen fiyat 4800tl s10e için, muhtemelen kırpacaklardır 300-500 ekranda kılcal çizik var falan diyerek ona hazırım da, eğer takas desteği fiyatın içinde denirse bir anlamı kalmaz tabii ki.


    bu arada hepsiburada'da cihaz 9810 liraya düşmüş. kampanya ocak sonuna kadar devam edeceği için sanırım her halükarda beklemekte fayda var gibi.

  • ömerelif Ö kullanıcısına yanıt

    4000 lira farka değer mi yani bu dediğiniz? saçmalık.


    200 liralık tempered glass 300 liralık spiegen tough armor kılıf alın bitti gitti.


    Corning gorilla glass 3 ile korununan HTC One M8'i normal ekran koruyucu ile 2,5 sene kullandım hiçbir şey olmadı.

  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala göremedim ekstra 2000 TL takas destegini

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • medimarkt da değişim kampanyası yapmış s21 fe için. dün ankara kızılay avm'deki mağazada değişim için fiyat almaya uğradım. s10+ vardı bende. onu 3300'e sayıp çek verdi. 2000 tl de ekstra indirim yaptı. çeki de fiyattan düştü direk. 5300'e saymış oldu. 5700'e gelince aldım.

  • ozansah O kullanıcısına yanıt

    ben hiç bir zaman telefonlarıma jelatin, cam Vs takmam. görüntü kalitesini bozuyor. adam 2k ekranlı telefon alıyor jelatin takarak yarım k ya düşürüyor ekranı. ama ekran koruma takacaksan sorun yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt

    Yarın ben de media markt a uğrayayım bakalım düz s10 için ne diyecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt

    Mevcut eski telefonu şarj aleti ve kutusuyla mı istiyor mediamarkt?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.