Şimdi Ara

Samsung Galaxy S22 bellek ve renk seçenekleri sızdırıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S22 önümüzdeki yılın başlarında geliyor ve şimdiden bellek ve renk seçenekleri internete sızdırılmış durumda.


    Tipster Snoopy Tech , perakendecilerden bilgi aldığını iddia ederek, S22 cihazlarında önemli bir değişiklik olmadığını söyledi. vanilya ve Plus telefonlar 8GB RAM alıyor, 12GB ve 16GB seçenekleri yalnızca Ultra için ayrılmış durumda.


    Bu iddialara göre Galaxy S22, ve Plus cihazları pembe altın, yeşil, siyah ve beyaz renklerini alacak. Galaxy S22 Ultra ise koyu kırmızı, siyah ve beyaz renklere sahip olacak.


    Ayrıca Galaxy S22 ve Galaxy S22+ ile 128GB ve 256GB arasında seçim yapılmasıyla depolamada farklılıklar olacak. S22 Ultra ise 256GB ve 512GB seçenekleriyle satışa sunulacak.

    Koreli dev firma, Galaxy Note 9 cihazında 512 GB depolama alanı sunmasından sonra, hala Galaxy S22‘nin 512 GB depolama alanına sahip olmaması nedeniyle tepkileri üstüne çekiyor


    haberi websitemizde detaylı okumak ve destek olmak için: https://www.teknoixir.net/samsung-galaxy-s22-bellek-ve-renk-secenekleri-sizdirildi//








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.