Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.519
Cevap
186
Favori
832.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sarmoodi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben yaptım güncellemeyi herhangi bir yeşil çizgi problemi olmadı zamanında s6 edge s7 edge de olan çizgi bu ekran değişimine kadar gidebiliyor çözümü
  • Mailine galaxy s24 indirim kodu gelen varsa mesaj atabilir mi, aşağıdaki gibi bir mailde olacak

    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 28 Nisan 2024; 15:54:55 >
  • Mokıta kullanıcısına yanıt
    FE var bende biri satıyor düz 24 için 1500 istiyor
  • Herkese iyi günler, Samsung S22 cihazım, kamerada odaklama sorunu yaşıyorum. Açınca hemen fokuslanamıyor görüntüye bunun bir çözümü var mı? Kronik bir sorun mu? Yapmam gereken kamera ayarı gibi bir şey var mıdır? Böyle bir sorun yaşayan var mı? Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

  • Merhaba. 2 sorum olacak.

    Bu bildirim ekranında bildirimler gruplandırılmıyor mu? Ipad var bende ve aynı uygulamanın bildirimleri grup halinde oluyor ve üzerine tıklayınca tüm bildirimler ayrı ayrı görünüyor. Ancak s22'de mesela Bundle ve Mackolik gibi uygulamaların bildirimleri tek tek oluyor ve inanılmaz yer kaplıyor. Çoğu zaman önemli bildirimleri de onları silerken yanlışlıkla siliyorum.

    İkinci sorum ise her uygulama için tek bir bildirim müziği atayamıyor muyuz? Hepsiburada'nın müziği ayrı, Trendyol'un müziği ayrı. Bankaların apayrı. Hele Yapı Kredi bir titretiyor ki telefon masa üstündeyse felan ürkütüyor insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 30 Nisan 2024; 22:26:46 >
  • Geçen hafta aldım S22+ modelini, 1 haftadır kullanıyorum gayet memnun kaldım ama 5 tane foto çekmedim yani, sadece telefon, gps, video chat, email, borsa ve banka uygulamaları ve de mesajlaşma için kullanıyorum. Dosya tarnsferi de lazım oldukça kullanılıyor.


    Arka planı tamamen siyah yaptım, extra DIM i de açtım, ekran kapanma hızı 2 dakikaya ayarlı. Güç koruma modunda ve 60Hz sabit tazeleme hızında, ama yine de ekran kaymak gibi, eski S10+'a göre ekran çok daha iyi, titreme yok. Video çekimlerinde S10+'da titremeler oluyordu ama S22+'ta titreme yok. Hiç bozmadan yeni güncellemelere kapatıcam hafta sonu ADP ile. Şimdi yeni Android kurulsa kesin titremeler başlar SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

    Şuanki versiyon Android 14 UI 6.0 1 Nisan 2024 güncellemesi.


    Bataryası 85%'ten 15%'e 12 saat dayanıyor. Hiç oyun oynamam, inşaat mühendisiyim işim için kullanıyorum.


    Bence harika olmuş, Amazon Refurbished olarak $395 dolara aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 1 Mayıs 2024; 17:25:24 >




  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Yurtdışın dan mı aldınız
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt

    New York'ta aldim hocam, hali hazirda benim icin yurtici sayiliyor ama :) fiyat gercekten iyi, uzerine kaydettirmeye gerek kalmadan New York'ta kullaniyorum.

  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Harika o zaman iyi fiyata almışsınız zaten orada yaşıyorsanız veya ikametiniz varsa burada da kayıt etmeye gerek kalmıyor rahatça kullanırsınız
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt

    Dogrudur hocam, Turkiye'ye gelebilsem bile en fazla 2 hafta kalabiliyorum ki son 8 yildir 2 hafta kalabildigim bir ani da hatirlamiyorum. Kayit etmeye gerek kalmadan kullaniyorum, zaten senede bir sifirlaniyormus, bu sene gelsem 2 hafta vodafone taksam, seneye zaten sifirlaniyor. Amazon Refurbished'lerde cok iyi durumda hocam, tavsiye ederim. Excellent condition'da alirsaniz uzerinde cizik dahi olmuyor.


    Dip Not: Bir de hocam, ben New York'ta yasiyorken sifir iphone 15 pro almiyorum, ikinci el S22+ aliyorum, Turkiye'de bu her sene iphone degisen asgari ucretliler ne yapmaya calisiyor? Merakimdan soruyorum :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 1 Mayıs 2024; 17:51:59 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Artık türkiyede bile 12 ay kullanıyor yurtdışı ikametgahı olan tr vatandaşları kayıt gerek yok artık yurtdışında yaşınyan türkler için evet yurtdışına çıkarsam ikamet ettiğimiz yere değerlendirp alabiliriz amazon dan.

    Bu sorduğun sorunun inan bende cevabını bilmiyorum bulamıyorum asgari ücret ile depo da çalışıpta herkes te son model iPhone var almak isteyen kullanmak isteyen bir şekilde alıp kullanıyor birşey diyemeyiz herkesin kendi tercihi.
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Başka keyifleri yok ki :) bir hobiye mi para ayırabiliyor, spora mı, otomobiline mi, tatile mi? ne yapabiliyor ki, telefonundan başka çalışıp üç kuruş kazandığını hissedebileceği bir şey yok.. telefon alıyor, kahveciye gidiyor. birde eski iphone bile ikinci eli para edebiliyor burada, başta bir kere almış temiz kullanmışsan değiştire değiştire gitmek abartı pahalıya gelmiyor.


    Bizim milletin garibanı bile bir şekilde lüksün ucundan tutmayı sever. çünkü bunu bile yapamazsa yaşamaya değecek birşey bulamaz.

  • s22 serisi için Korede oneui 6.1 verildi.



    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]sammobile
    BREAKING: One UI 6.1 for Galaxy S22 series rolling out now!
    https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-6-1-update-rollout-galaxy-s22-series/
  • mastraxe M kullanıcısına yanıt

    Doğru haber, ilk olarak Kore'de yayınlandı fakat bazı kullanıcılarda kilit ekranı hatası olduğu ve telefon kilitlendiği için geri çekildi.. bakalım ne zaman verirler

  • 2. El s22 isteyen yok mu yahu. :)
  • flypow3r kullanıcısına yanıt
    Kaça veriyorsun kardeş? Çok güzel telefon, seni en az 5 sene idare eder.
  • Sasaki Kojiro kullanıcısına yanıt
    selamlar,

    2. sorunuzu çözebileceğini düşündüğüm için bi video kaydettim. "ayarlar>bildirimler>uygulama bildirimleri" ekranından uygulamayı seçip en alttaki "bildirim kategorileri" kısmına girip ilgili bildirim kanalını seçerek değişiklik yapabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/shorts/hFwxMU494xw
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.