Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kirmasti_16 , sake_16 , Lexco , secret 14 , Can851 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü4 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
37.701
Cevap
734
Favori
2.215.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makinede beni üzen en büyük unsur şarj. Şu an hadi deseler telefonu direkt verir paramın yettiği iphone u alır geçerim. En azından çektiğim foto düzgün olur. Whatsapptan bi foto çekiyoruz çamur gibi. Bu da son olsun zaten android, gidelim bi kere de amiral gemisi kullanalım dedik elimizde patladı
    Şarj olmayınca hiçbişe olmuyo, aod var ama açamıyoruz şarj gitmesin diye, ne bilim 120hz var şarj gitmesin diye 60hz a düşür vs vs. Sanırım telefonun memnun olduğum tek noktası işlemcisi, yağ gibi.
    Neyse sabah sabah yine yükseldim telefona.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

    Düz S23 ise gayet normaldi alırken bilmeniz lazımdı şarjın günü kurtarabileceğini. Ben bunu bile bile aldım çünkü benim için önemli etken boyut > pil. Sizin için tam tersi ise S23+ almanız lazımdı. iPhone demişsiniz pil önceliğiniz ise yanına bir de powerbank almanızı tavsiye ederim. Düz modellerin hepsi bataryada günü kurtatacak modellerdir.

    Edit: Düz iPhone modelerinde 120 hz 60 hz ayar derdinizde olmaz çünkü hepsi 60 hz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 9 Nisan 2024; 13:7:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    hicbir ayari dusurmeden kullandiginiz zaman telefon 1 gunu gayet rahat cikariyor, alacaginiz base iphone modeli ise 60 hzde ayni 1 gunu cikaracak sekilde olacaktir. whatsapp konusunda haklisiniz ama androide ozel optimize edilmemesinden dolayi yani basli basina telefonun sucu degil ayrica sirf galeriden cekip atmak yerine whatsapp uzerinden direkt cekebilecegim diye daha fazla para verip iphone almak benim mantigima sigmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotchy -- 9 Nisan 2024; 13:22:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Aynı sorunu iPhone’da da yaşarsınız ne yazık ki. Güncellemeler ile pili batırıyor iPhone. Ekran süresi Nerdeyse yarı yarıya düştü bende. Kaldı ki onun da kronik sorunları mevcut en basiti WiFi kopma sorunu. Rezalet demek az kalır inanın. Buna benzer bir çok sorunlari mevcut oluyor her güncellemede birseyi düzeltip başka bir şeyi bozuyorlar. Samsung’un güzel yanı en azından güncelleme yapınca yeni özellikler eklemeye çalışıyor (stabilitesi tartışılabilir ama en azından veriyor) iPhone’da yok öyle şeyler yeni telefonu almazsan o 3-5 özelliği donanım olarak yettiği halde vermez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hotchy H kullanıcısına yanıt
    Hepsi mobil. WiFi kullanmıyorum çünkü yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

    Çok iyi değerler hocam benim 5.1deyken böyle değildi mobilde iken gerçi kullanım senaryolarımız çok farklı siz çoğunlukla browserda geçirmişsiniz ben mobil veride kullanırken spotify, instagram, twitter, kamera kullanıyorum o yüzden şarj bir günü çıkaracak şekilde oluyordu. 6.1e geçince şarj biraz daha iyi oldu hatta. Kullanıcından kullanıcıya çok değişiyor.

  • Hotchy H kullanıcısına yanıt
    Evet kullanım senaryolarına göre durum değişir. Mesela kamera direkt işlemciye yük bindirdiği için bataryaya etkisi olur.
    Ben genelde haber ve dizi izleme adına browser kullanıyorum.
    Oyun da var ama emulatör olarak oynuyorum. Aethersx2 oyun emulatörüdür. Sosyal medya olarak sadece face 🙂

    Bu da gün gün mobil veri kullanımım.

    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kablolu kullanımda yalnız değilmişim... Ben vatandan aldığım kablolu akg samsung kulaklığı kullanıyorum

  • Arkadaşlar fanboyluk yapmayın, eksisi artısı var. Androidde çok sürüm/marka varmış optimizasyon falan demeyin. Samsungun amiral gemisini alıyosan o optimizasyon olucak. Benim yazımdan salt pil performansı aradığımı nasıl çıkardınız onu da anlamadım. Bakın çocuğa anlatır gibi anlatıyorum, telefonda baz özellik olarak kardeşim bende aod var, 120hz ekran var diyosan, bunları açık kullandığında pilin günü kurtaracak. İphone un yavaşlatma vs konularını bana hiç anlatmayın, Türkiye gündemine girmeden 2 sene önce patladı bu olay. Muhtemelen sizden çok daha önceleri haberim var.Madem ben bunu gün bitmeden tekrar şarja takıcam, ned3n çektiğim bir fotoğraf adam akıllı çıksın diye on yere tıklamam gerekli ki? Saçma. Bakın cidden telefonun işlemcisi çok iyi, akıyo telefon. Ama ama kamera 4 yaşında çinli telefon gibi. Üstüne bir de hızlı şarj 25W. Madem öyle yaptın koy düzgün bişey takalım beş on dk ya da kablosuz şekilde doldurup geçelim arabadayken falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neselikelebek N kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir kulaklık acaba link atabilir misiniz Merak ettim Ben de kararsız kaldım buds Pro almak arasında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelip iPhone daha iyi diyeceğinize gidin iPhone alın buraya yazınca ne değişiyor.

  • Telefon düşük performans profilinde olmasına rağmen YouTube uygulamasında indirilmiş bir video'yu oynatırken çok ısınıyor. Güncelleme sonrası başladı bu durum. Muhtemelen bataryanın da daha az gitmesine yol açan etkenlerden biri. Bir uyumsuzluk var sanırım, umarım giderirler sonraki güncellemede.

  • ALTE A kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Buds2 mikrofon özellikleri sizce nasıl? Kafe ortamında arka plan seslerini kesebiliyor mu?

    Yakın zamanda yurtdışına çıkacağım gümrük geri ödemesi ile beraber Türkiyeden daha uygun fiyata bulursam alacağım, Enes'in videolarında arka plan seslerini konuşurken çok kesemediğini görmüştüm, sizde de durum böyle mi acaba?

  • figu F kullanıcısına yanıt
    Buds 2'dem tarafım ben de hocam. Hayırlı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • realceday R kullanıcısına yanıt

    Selamlar.

    Yazı, bilim insanlarına göre m.ö. 3200 yıllarında Sümerliler tarafından bulunmuş ve insanların olay ve düşüncelerini aynı ortamda bulunmasalar da paylaşabilmesini sağlamıştır.

    Tabi ki bu telefonu alacak arkadaşlar bu foruma bakacak ve ben de teleton sahibi olarak kullanıcı deneyimlerimi buraya yazacağım. Neden iphone ile karşılaştırıyorum, çünkü bu telefonun direkt muadiliöve rakibi iphonen15. Yetkili samsung satıcıları bile "ben bu telefona bakıyorum ama alternatif önerebilir misinis" dendiğinde direkt iphone a yönlendiriyor.

    Yukarıdaki mesaj uzun geldiyse şöyle de kısaltabilirim; Sana mı sorucam nereye yazacağımı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

    Demek ki iPhone alsanız durum daha da vahim olacak. Düz S23 şarj konusunda iPhone 15 Pro'dan daha iyi. 120Hz ve AOD de açıkken günü rahat çıkarıyor ayrıca. Bir de 25W'ı geçtim, batarya ömrünü uzatmak için Hızlı Şarj komple kapalı kullanıyorum, 10W ile şarj ediyor bana yetiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 9 Nisan 2024; 17:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buds 2 mi buds2 pro mu Evet beyler bütçe açısından kalite açısından Hangisi bir yorum yapın da karar verelim ya çok kararsızlar var benim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

    hocam dediğiniz şekilde kullanıyorum ve günü kurtarıyor diyorum zaten. sizin telefonunuz öyle değilse birçok faktör olabilir buna neden belki de hatalıdır telefon. bir de çocuğa anlatıyorum gibi yazmışsınız ilk önce benim yazdığımı okuyun. ayrıca altta bu telefonun muadili iphone 15 yazmışsınız fakat bu telefonun muadili iphone 14 ve iphone 14 de 20 W destekliyor. ek olarak çektiğiniz fotoğraf adam akıllı çıksın diye on yere tıklamanız gerekmiyor gayet bir kere tıkladığınız zaman odağını buluyor telefon, ha renklerini beğenmezsiniz ona bir şey diyemem samsungun renkleri iphonedan farklı. optimizasyon konusuna gelirseniz haklısınız olmalı ama ben sırf bunun için daha fazla para verip muadili olan iphone 14'ü almam. yine de bu konuda haklı olmanıza rağmen abartılı bir şekilde söylediğiniz için insanlar tepki gösteriyor fanboylukla alakası yok.

  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa pro alın, f/p istiyorsanız buds2 daha iyi. Telefon görüşmesi sizi memnun eder. Galaxy wear uygulaması ile bir çok ayarı kişiselleştirme imkanı var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Vallahi dönüp dolanıp her seferinde iPhone'a bağlamasanız samimi olduğunuza inanacağız da konu sürekli kıyasa geliyor nedense.

    Keza diğer arkadaşların da dediği gibi bu telefon bahsettiğiniz ayarları kısmadan da çatır çatır çıkarıyor bir günü.

    Samimi değilsiniz, üzgünüm. Sizin yazma hakkınız varsa, bizim de huzursuz olma hakkımız var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 9 Nisan 2024; 20:48:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.