Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: omerbaba06 , weneorn , weneorn , omerbaba06 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
37.727
Cevap
735
Favori
2.216.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Bir kere bile yaşamadım hocam sürekli çift tıklama ile açıp kapatırım.

    Finder'ın açılmasına neden olan başka bir ayar yapmış olmayasınız? Erişilebilirlik seçeneklerinde, Goodlock'taki modüllerde falan böyle ayarlar vardı.

    Registarda çift dokunma var, one hand operation plus'tan da kaydırma atanmış olabilir vs vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 10 Nisan 2024; 21:11:33 >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    6.0 dan düşürdüm ben de aslında.
    6.1 e de şöyle bakıyorum da kullanımıma katkısı olacak bir artı göremediğim için geçmedim.
    Bir güncelleme daha alsın bakalım. Belki şikayetleri dikkate alırlar da daha stabil bir sürüm gelir.
    Bu ss de dünkü kullanımım.
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    İşte bu pil süresi. Çok iyi.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Anlattığın değerler güzel bende de s23 var Açıkçası ben çok kameralı görüştüğüm için çok fazla şey yapamıyorum ama 6.1'den sonra çok fazla dikkat etmedim açıkçası bakmak lazım Bir de aynı zamanda kablosuz diyorsun da Hangisini önerirsin buds2 Pro mu yoksa buds2 mi bunun arasında çok fazla bir fark olmadığını söylediler Bir de Forumda bir arkadaş silikonlu olduğu için çok baş ağrısı falan yapar diyorlar çok kararsız kaldım ya kabloyla da uğraşmak istemiyorum kablosuz alıp da baş ağrısı da çekmek istemiyorum Acayip kararsız kaldım ama bir kulaklık almam lazım

  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

    buds2 ile buds2 pro ikisinin pek bir fark olmadığını söylediler ama Forumda bir arkadaş da bana aplenin kablolu olanını önerdi kablosuzlar baş ağrısı falan yapıyor falan filan dediler hiç Acayip kararsız kaldım ya

  • Siyah Nur kullanıcısına yanıt

    Selam, bu soruna şöyle bir çözüm buldum. Whatsapp uygulamasının Android ayarlar kısmından bildirimler menüsüne girin ve kilit ekranında içeriği göster olarak ayarlayın. Bu şekilde şimdilik sorun yok gelen arama olunca.


    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
  • figu F kullanıcısına yanıt

    Ben Apple kulaklık önermem. Samsung telefonda Apple kulaklık ile, iPhone'da da Samsung kulaklık ile tam verim alınamıyor. Kablosuz kulaklıklar normal kullanımda baş ağrısı yapmıyor da aktif gürültü engellemeyi açınca bende baş ağrısı, baş dönmesi yapıyor ama o da kişiden kişiye değişiyor, herkesde yapmıyor. Buds2 fiyat - performans olarak daha iyi ama ses kalitesi olarak da Pro ile fark var. Kablolu kulaklık olarak da Samsung'un AKG Type-c kulaklığını öneririm.

  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

    Forumda arkadaş bunu tavsiye etti bana çok kaliteli olduğunu söyledi kablosuzdan hatta daha iyi verim alırsın memnun kalırsın dedi Biz tam tersini söylüyorsunuz🤔

  • figu F kullanıcısına yanıt
    Dostum kablosuz kulaklık herkeste baş ağrısı dönmesi vs yapacak diye bir şey yok. Aslında yaptığı kişiler istisnai, genelde öyle bir sıkıntı yok.

    Kablosuz ile kablolu arasında korkunç bir ergonomi farkı var. Kablo dediğin şey antik teknoloji gibi kalıyor ötekine geçince. Bozulmalar temassızlıklar vs de cabası. Çok profesyonel bir dinleyici değilsen kablo-kablosuz arası aktarım farkını da anlamazsın kolay kolay.

    Kablosuzlarda uyum olarak Samsung öneririm, kablolularda fark yaratır mı emin değilim (butonlar aynıysa ve aynı şekilde çalışıyorsa geriye zaten bir şey kalmıyor, kablosuzlar öyle değil daha farklı özellikleri var)

    Kablolu alırsan pişman olabilirsin aklında olsun
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım zaten kafam çok karışıktı kablolu alırsan pişman olursun dedin ya Kafamı hepten karıştı🫡

  • figu F kullanıcısına yanıt
    Doğruya doğru hocam ne kablosu artık bu devirde... özellikle ihtiyacı olanlar hariç kimse dönüp bakmıyor artık...

    Belli bir kesim var kulaklık şarjıyla uğraşmak istemeyen, onlar hariç herkes kablosuzda. Onun da oranı en fazla 50 kişiden 1idir olsa olsa.

    Yeni model tanıtmıyor bile artık markalar. O koydukları da tek seçenekleri artık kalan, hani meraklısı için gibisinden
  • figu F kullanıcısına yanıt
    6.1 e geçmeden önce o kadar ekran açık olmasına rağmen bataryam düşmezdi şimdi her baktığımda yüzde 5 yüzde 5 düşmeye başladı.. Ram kullanımı da artmaya başladı telefondaki bütün gereksiz uygulamaları sildim falan yine de etki etmedi.. Bi şey çok şarj kullanıyor bu güncellemeden sonra ama ne anlamadım umarım düzelir yoksa günde 2 3 kere şarj etmek gerekecek
  • Mutemet38 M kullanıcısına yanıt

    Vallahi hocam Kimisi diyor 6.1 çok iyi geldi Kimisi de diyor ki kötü yani enteresan acaba kullanıcı hatası olabilir mi Yani herkes aynı programı kullanmıyor Kimisi oyun oynuyor Kimisi WhatsApp'a giriyor Kimisi sosyal medya falan fıstık kıl tüyü bilmiyorum ama enteresan şikayet etmeyenler de var

  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Ya aslında gönlüm kablo ile uğraşmak istemiyorum zırt pırt sok çıkar hem şarjı tak hem kulaklığı tak soketi laçkala yapmak istemiyorum ama ne bileyim acayip kararsız kaldım açıkçası bugün kablolu alacaktım artık bu senin bu yazından sonra herhalde kablosuza yöneleceğim tekrar ama promo yoksa buds 2 mi bilemedim

  • figu F kullanıcısına yanıt
    Aynen de dediğin gibi oluyor hocam o soketi çok daha çabuk yıpratıyor. Zaten o soket normalde kulaklık için falan değil, sonradan uydurmasyon çıkardılar bu tarz ürünleri.

    Pro mu normal mi işte onu bilemeyeceğim, arada bayağı bir fiyat farkı da var...

    İmkan varsa Samsung Shopa gidip deneyebilir miyim diye sorun, bence sıkıntı çıkarmazlar, ikisi arasındaki ses kalitesi farkını bizzat denemiş olur ona göre karar verirsiniz.

    6.1'de bence sorun yok. Bataryada da pek bir fark gözlemlemiyorum.

    Akıcılığın artışı, ekran yanması korumasının geri gelişi, bazı faydalı AI özellikleri, yeni batarya koruma modları vs derken 6.0'dan kesinlikle daha memnun olduğumu söyleyebilirim.

    Bakmayın şikayetlere, ıncık cıncık şeyler konuştu hep millet başta yok bar geldi yok ok gitti vs vs. Hepsinin çözümü bulunduğu gibi zaten sorun falan da değillerdi, arayüzdeki ufak değişikliklerdi sadece.




  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Aslında doğru söylüyorsun bizim milleti biraz memnun etmek Aslında pek şey olmuyor herkes en iyisini istediği için kulaklık kablosuz gelince O ikisi arasında kaldım ama ben kalite açısından değil daha çok hani kulağıma hangisi oturur hangisi oturmaz diye düşünüyorum aslında çok %100 bir fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası sadece ses kalitesi olarak Pro Belki daha iyi olabilir Şu an Amazon'da hem İndirimin var Pro almayı bayağı bir kafama yattı dediğin gibi oraya sok çıkar sok çıkar orası laçka olduktan sonra telefon çöp olur O yüzden ben de rızıka yapmak istemiyorum kablosuz almak istiyorum Tek kafama takılan silikonlu olup kulak baş ağrısı falan yok bilmem ne falan filan diyorlar Tabii kişiden kişiye göre değişir ama bakalım ya Bayağı bir bu konuşmadan sonra bayağı bir aydınlandım Sizde ne var siz ne kullanıyorsunuz kulaklık olarak

  • figu F kullanıcısına yanıt
    https://consumer.huawei.com/tr/headphones/freebuds-se-2/

    Bende bu var hocam. Kablosuz ama silikonlu da değil, klasik tip. Silikonlu kullanmıyorum çünkü alerjik bir yapım olduğundan kulağımda akıntı çok oluyor o da silikonla bir rahatsız ediyor. Onun için silikonsuz en iyi bunu bulup almıştım, çok memnunum.

    Ha Samsung'da silikonsuz model olsaydı onu alırdım.

    Eskiden alerjik olmadan önce silikonlu modellerden kullanıyordum, hatta Türkiye'de çok az kişi kulak içi kulaklık bilirken ta 2007'de Sennheiser CX-300'üm vardı. Onların ses kalitesi özellikle basları normal tipten daha iyi oluyor. Ben yapım dolayısıyla kullanamıyorum artık ne yazık ki.




  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam fiyat ne burada ben fiyatı göremedim Bunlar Samsung'da uyumlu o zaman değil mi

  • Selamlar, iPhone 14’ün üstüne 5000₺ daha koyup S23 Qualcomm’lu modeli almak mantıklı mı. İkinci elleri yarı yarıya değer kaybediyor denildi mağazada Samsung S23 için. 30bin TL’nin yarı yarıya değer kaybedip bir anda 15bin TL’ye düşmesi pek içime sinmedi. Macera mı arıyorum ne dersiniz. S3 Mini’den beri Samsung telefon kullanmadım. Tableti var sadece OneUI 6.0’lı.
  • 
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.