Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilkayla , Fenerli23907 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.423
Cevap
725
Favori
2.134.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ruzgar63 R kullanıcısına yanıt

    Olması lazım normalde ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Bazen belgeyi yenilemek gerekiyor ama aktif diyorsa ona da gerek yok.

  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda çok zorluk yaşadım boyut olarak. Ama yavaş yavaş alıştım. Tek sorunum oydu zaten. Başka hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keşke 23 te kalsaydım diyeceğim hiç bir şey yok. Bence ekran ve parlaklık daha iyi. Her ne kadar aynı donanım gibi görünsede özellikle ön kamera çekimleri daha iyi. Ben memnunum.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ben s23 te ekran koruyucu olarak spigen ezfit kullanıyorum ama s24+ için bulamadım. Telefonu açar açmaz koruyucuyu takmak istiyorum s23 teki hatayı yapmak istemiyorum. Ne önerirsiniz?
  • hocalarım s23 256 gb modeli trendyol mediamarkt mağazasında 27389 tl ye düşmüş sizce nasıl fiyat alnıır mı yoksa biraz daha düşer mi fiyatlar ?

  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Ben Amazon dan Amfilm aldım. Memnunum. İçinden uygulama çerçeveli iki set çıkıyor. Çok basit ve hatasız montaj yapılıyor. Parmak izi okuma kusursuz. Temperli cam. Linki koyuyorum. 1 haftada teslim oldu.

    amFilm (2+2 Paket) için uyumlu Samsung Galaxy S24 Plus 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuzhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CPHWB41Z?ref_=cm_sw_r_apan_dp_7SSJDC9MYE69558ZK9MF&starsLeft=1
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel fiyat hocam. Anlık indirimlerle maksimum 26-26.5 a belki düşer ama onları da yakalamak sıkıntı oluyor hemen bitebiliyor. Çıkış fiyatı 26k olan telefonun hâlâ 27.5k olması gerçekten mükemmel bir şey şu enflasyonda.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Şuan sipariş versem bile 15 Mayıs gösteriyor teslimatı hocam ya. Gerçi henüz 24+ ı sipariş geçmedim Samsung'un onu da ne zaman göndereceği muamma. Yurtiçinde alabileceğim başka bir marka var mı? İdareten de bir şey olabilir spigen stoklara girince zaten onu alırım.
  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarihlere çok takılmayın. Ben aldığımda da öyle idi. Siz siparişi verince hemen kargoya veriliyor ve 1 haftada teslim oluyor. Onlar opsiyonlu yazıyor her ihtimale karşı.

    Cam şeklinde yok uygun alabileceğiniz koruyucu. Biraz kalın esnek mika nano tarzı var. Bende ilk aldığımda geçici kullanmıştım. Ama çok başarılı değil. Parmak izi okuma iyi ama üzerinde çok yağ kalıntı kalıyor zor siliniyor. Çokta ucuz değil. Boşa para vermiş oldum o zaman ben. Yine de linkini koyuyorum karar sizin.

    Microsonic Samsung Galaxy S24 Plus Nano Glass Cam Ekran Koruyucu [Galaxy S24 Plus ile Uyumlu Ekran Koruyucu - Şeffaf]https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRVSWRMC?ref_=cm_sw_r_apan_dp_E65NYZ5JX0NJ14QPC93Y&starsLeft=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 26 Nisan 2024; 1:10:32 >




  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkürler değerlendireceğim. Bu arada siz hangi rengi kullanıyorsunuz s24+? Ben gri renk düşünüyorum ama kararsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 26 Nisan 2024; 1:11:30 >
  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Bende de gri var. Ama zaten kullandığım ringke onyx lacivert kılıf her yerini kaplıyor. Kasa rengi hiç görünmüyor. Çok önemli değil bence.
  • Aklıma takılan bir konu var, bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. İstanbuldayım, misal değişimde eski telefonu elden teslim ettim. Yeni telefonu 1-2 gün kullandım ve iade etmek istedim. Eski telefonumu mantıken geri almam gerekir, Samsung eski telefonumu 15 gün bekletiliyor mu? O süreç nasıl işliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasocu -- 26 Nisan 2024; 1:25:52 >
  • Sıcaklar arttıkça telefon cebimde bile ısı yaymaya başladı.
    Yazın ne olacak göreceğiz.
    Kılıfsız kullanma riskini alacağız heralde.
    Kılıf ısı çıkışına engel oluyor.
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız kullanma riskini almak yerine kaplama falan mi yapsak acaba en azından cizikten kurtarırız
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    geçen yaz telefonun ısınmasından çok şikayet etmiş biri olarak ben şunu söyliyim:

    kılıf sıcaklığın dışarı çıkmasına engel oluyor olabilir ama, eğer kılıf takmayıp benim gibi çıplak kullanırsanız, bu sefer en ufak bir ısınma dahi doğrudan parmağınıza aktarılıyor.

    ben kılıf hiç sevmeyen biri olarak geçen yaz şunu gördüm: kılıf takınca telefonu çok daha rahat kullanabildim, sıcaklığı çok daha az hissettim. yine de kılıfsız kullanmaya devam ettim ama kılıfsız olunca sürekli elimde sıcak bi tabaka tutar gibi oluyodum.

    bunu şey gibi düşünmek gerek: sıcak fırın tepsisini çıplak elle tutamazsınız ama silikon tutacak yardımı ile tutabilirsiniz ve eliniz yanmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Nisan 2024; 7:53:20 >
  • DorSey kullanıcısına yanıt
    İşlerden vakit bulamıyorum, bir de şu takas işi girdi araya. Takas olmazsa halledecem. En güzeli o.
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Spigen de eski model kullandım belki 10 yıldır var en ufak sorun yaşamadım... anker de çok tutuluyor.. tercih sizin..
  • Hic ihtimal vermiyorum ama S24 plus versiyonu icin kodu olan var ise kullanmayacak ben talip olabilirim
  • Kardeşimde s20 plus var bu kodu s24 e geçmek için kullanabilir mi?
  • selam arkadaşlar o kadar kod bekledim samsungtan gelmedi, s24+ için kod kullanmayacak varsa paylaşırsa talibim.


    Teşekkürler

  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım şehirde komple kaplama yapan telefoncu bulamadım sadece arkaya jelatin yapıyorlar. Internetten instgram dan falan araştırdım papscover var en bilindik. Kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ama ne önerirsiniz kaplama ile alakalı
  • 
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.