Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rainhard Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
37.858
Cevap
731
Favori
2.228.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 17931794179517961797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung s23 ten s24 e geçiş yaptım.
    ögrenci indirimi ve indirim kodu ile toplamda sadece 1600 lira ödedim takas için.
    Model yükseltmek ve s25 e geçişte daha mantıklı olur diye düşündüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Evet. Siparişi oluşturdum. İstanbul içi randevumu aldım. Ama hala kararsızım. Exynoss 2400 hakkında yaptığım araştırmalar durumun sadece mobil veri ve ısınma ile kalmadığını aynı zamanda resim işlemede de sıkıntılara yol açtığını gördüm. Exynosslu s24ler bariz bir şekilde çok daha kötü işliyor fotoğrafı. Dxomarkta puanlar s24 ile s23 un aynı, fakat o puanlar ortalama. Video vs. gibi konularda s24 s23 ten geri. Ki dxomarkta teste konu işlemci snapdragon değil exynossa durum daha kötü. Bakalım düşünüp kararımızı vereceğiz 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkx1925 kullanıcısına yanıt
    Hemşerim o izlediğin okuduğun video ve yazılara çok itibar etme derim. Biz 3.5 aydır yoğun bir şekilde kullanıyoruz telefonu daha bir sorun ya da performans düşüşü tespit edemedik hiç bir hususta. Öncesinde 1 yıl S23 kullanarak geçtim S24 Plus a. Hariçten gazel okuma olarak geliyor bana o yüzden o araştırmalar. Hepsinin ucunda bir şekilde maddi bir kazanç var. Hiçbiri amatörce ve objektif duygular ile yapılmıyor bence. En güzeli alıp kendin kullanıp denyimlemek. Araştırmalar boş zaman kaybı derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 27 Nisan 2024; 18:27:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sarj soketinin olduğu bölümde kılcak cizikler var s24 değisim kapmanyasında fiyat düşürürler mi ?
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitoprax -- 27 Nisan 2024; 17:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 telefonumda instagram bildirim sesi değiştiremiyorum. Uygulama ayarlarında çıkmıyor. Olmuyor mu artık önceden oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt

    Benim de ilk dusuncem bu oldu. Belliki adamlarin elinde kaldi dandik Exynos lu cihazlar. Youtube dolu video kaynio. Herkes gomuyor Exynos'u. Acaba S25'te ne yapacaklar. Bazi sitelerde S25 Ultra dahil full exynos'a geceklerini de okudum, bazilarinda da ayni sisteme devam edecekleri yaziyordu. Kendi topuguna sikar Samsung bu hatayi tekrarlarsa. Ya da Exynos 2500'de butun sorunlari duzeltmeleri gerekir.

  • Night King kullanıcısına yanıt
    Ayarlar+Bildirimler+Gelişmiş Ayarlar+Her bir uyg. İçin bildirim kategorilerini yönet aktif değilse sadece Instagram değil tüm uygulamalar için bildirim sesi değişikliği yapamazsınız. Orayı bir kontrol edip pasif ise aktif hale getirip deneyin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    İnsanlar ya üşeniyor ya da eleştirmek kolay geliyor galiba. Yukarda s23 ten s24+ a stratejimi anlatmıştım düz s24 e bence de geçmek mantıksız ama sonuçta 1600 TL fark veriyorsunuz. Beğenmediğiniz takdirde bile sıfır s23 fiyatından daha yüksek bir fiyata elden çıkarıp sıfır s23 alabilirsiniz veya seneye s25 için s24 daha yüksek bir fiyata verebilirsiniz işin sonucunda her türlü kârlı çıkıyoruz aslında. Bu telefonların işlemcileri exynos olduğu için muhtemelen Samsung'a maliyeti az ve insanlar da S23 ten S24 e geçmek için elle tutulur bir sebep görmediği için Samsung teşvik ediyor bu kadar basit aslında. Elde kalmış çöp mallar falan çok yakışıksız. Bu kampanyayı Apple yapsa insanlar koşa koşa şuan baş üstünde tutuluyordu. Görünürde de S24 serisinin kronik bir sorunu yok galiba. Telefonun içinde exynos olunca telefon saatli bombaya dönmüyor bu kadar korkulacak bir şey yok bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 27 Nisan 2024; 19:2:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Her sene en yeni modele sahip olma gerekliliği nerden geliyor peki buna da bir strateji geliştirmiş miydin? Ne gerek var buna zaten her yıl aynı telefona para verip alıyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan faydalanıp telefon yenileyen insanlara saldırmayı ne zaman bırakacaksınız? Ben burda insanların işin sonunda kârlı çıkacağı bir şey anlatıyorum. Sen telefon yenilemeyip 10 sene de kullanabilirsin S23+ ını buna laf eden oldu mu veya telefonu yenilemeyi düşünmeyen insanlara bir saldırım veya eleştirim oldu mu? Ben tek eleştirimi kampanyadan faydalananlara yapılan eleştirilere yapıyorum. Kimseyi de telefon yenilemeye zorlamıyoruz. Bir daha benim mesajlarıma yanıt vermezseniz sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Abi selamlar,


    s23 ten s24e geçmeyi bende çok mantıklı buluyorum hatta kod gelseydi şimdiye geçmiştim konu da mesajlarımda var.


    Fakat senin elektronik cihaz konusunda fazlaca şanslı olduğun da bir gerçek. Genelde insanlar senin kadar kısmetli olmuyor.

    s23'te filanda da senin aldığın ekran sürelerini filan alabilen bir elin parmaklarını geçmiyordu.

    eminim s24+ cihazında sorunsuzdur ve insanlarda olan sorunlar kesinlikle senin cihazda yoktur.

    Fakat senin cihazda sorun yok diye de gidip dünya devi inceleme sitelerini biranda silmende komik olmuş :)


    Tekrar ediyorum yinede kodu olupta beleşe bunu değerlendirip bir üst seviyeye geçmeyen yanlış yapıyor bence.

  • Şimdi de s23 fe de geçerli ek 5k takas indirimi kodu gelmiş :) :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bence bu konuları fazla uzatıyorsunuz. Geçmek isteyen geçer geçmek istemeyen geçmez. Geçmek istemeyenlerin başlıca çekinceleri Exynos 2400. Her insan gibi benimde çekincem bu. Geçenlere hayırlı olsun. Ama düz mantık yürütüpte "Samsung böyle bir kampanya başlatmış, uygun fiyatlara üst seriye geçiyorsunuz, siz saf mısınız niye geçmiyorsunuz?" bakış açısı çok yanlış. S20, S21, S22 en son S23+ kullanıyorum ve insanların Samsung' a tepkili olmasının sebebi Samsung' un işlemci üretiminde çok geri kalmış bir firma olması. Çekinmeleri de gayet normal ve doğal. Kısaca diyorum ki düz pencereden bakmak yerine geniş bir pencereden bakın. S24+ kodu gelse bende S23+ dan geçerim fakat konu o değil. Geçmeyi akıllılık olarak görenlere tepkim. Bunun sorumlusu Samsung. Geçmek istemeyen, çekinen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Geçen arkadaşlara da hayırlı olsun diliyorum. Samsung' dan S24+ kodu ben de istedim. Gönderirlerse ben de geçerim ama dediğim gibi çok çekincelerim var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • S24+ ekledim sepete değişim kampanyası ile alım yapacağım kodu olup paylaşmak isteyenler pm atabilirler. Buraya yazılan kodların hepsi kullanılmış anında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satılık s23 fe ve s24 kod var ilgilennen özelden yazsın s24 plus kodu olandan takas yada alınır :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TONBLACK T kullanıcısına yanıt
    Hemen anında işi nasıl ticarete çeviriyor bizim millet vay arkadaş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın ama bu araştırma yapıyorum diye video çekip koyan yerlerin çoğu tarafsız değil. Bazısı ses getirsin sansasyon yaratsın diye objektif olmayı özellikle istemiyor. Bir de tabi dediğin gibi elektronik şansı denen bir şey de var.

    Ama bence düşük performans diye bir şey benim gibi normal kullanıcılar için yok bu seride. Testlerde de ancak çok yük bindirilmiş hallerde SD den çok rahatsız etmeyecek ölçülerde geri kalıyor gibi görünüyor.

    Kronik bir sorun da asla yok buna adım kadar inanıyorum. En çok adı geçen grain denen şey ya da şebeke çekim sorunu da her cihaza özel bir şey olmadığı aşikar.

    Ben de kendi yaşadığıma bakıyorum bu yüzden. Kullandığım 3.5 ayda saatlerce hard oyunlar oynamayan ama elinden de telefonu düşürmeyen biri olarak 0 sorun yaşamış olduğum için bunları da yazmak gereği duyuyorum. Yani her şey youtu.be ya da reddit olmamalı. Hiç eline almadan orada bunlar konuşuluyor diye de karalar bağlanmamalı yani. Örnek benim mesela.

    Birde ilave etmek istiyorum bu telefonlar Exynos yüzünden ellerinde patladı satabilmek ve insanların ellerindeki sorunsuz 23 leri alabilmek için neredeyse bedavaya veriyorlar diye yazanlar da yanılıyor bence.
    Bir çok yerde dünyadaki satış sonuçları yayınlandı 24 serisi şimdiye kadar Samsung un en büyük başarı yakalayan 23 serisini geçmiş durumda. . Öyle bir şey olsaydı böyle bir rapor olamazdı.
    https://www.donanimhaber.com/samsung-uretimde-saha-kalkti--176398



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 27 Nisan 2024; 20:1:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ruzgar63 R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben hesaplayınca 1600'den daha fazla miktar çıkıyor. Şöyle ki:

    21 eski tel (S23 256 GB) +5 +7 bonuslarla toplam 33bin TL ediyor.

    S24 256gb ise öğrenci indirimiyle 39.529 şu an yani arada 6.5 fark var.

    Siz nasıl 1600 farkla aldınız?

    Ben bir yerde hata mı yapıyorum ki hesaplarken acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 27 Nisan 2024; 20:19:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Raporları hazırlayan, yayınlayanların niyetine de dikkat etmek lazım hocam. Tarafsız/objektif olmayan rapor o kadar çok ki 🙃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Abi ben zaten cihaz başarısız filan demiyorum.

    Sadece senin elektronik konusunda ortalama üzerinde bir şansa sahip olduğunu belirtiyorum :) Ben o yüzden senin cihazda bir sorun olmasa bile dikkate almıyorum. Semih abiye en sorunsuzu gelmiştir kesin diyorum vallahi bak samimi söylüyorum bunu :)


    Bu arada sadece lafta kalmıyorum biraz önce bende faydalandım :) Samsung'u bu muthiş kampanya için tebrik ediyorum.

    Kamerası dışında çok memnun olduğum s23 ten s24e geçiş için siparişimi verdim.


    Öğrenci indirimi ve 7.000 tl kod ile 2.529 a gelmiş oldu. Bence bu bizim gibi bir ülkemiz için bulunmaz bir nimet. İnşallah cihazda sorunsuz olur.


    Tekrar ediyorum kodu olupta kullanmayan hata yapıyor. Hadi kullanmıyorsunuz bari forumda ücretsiz paylaşın hem bir hayır duası alırsınız hemde kod boşa gitmez.

  • 
Sayfa: önceki 17931794179517961797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.