Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra, Nisan ayında dev bir kamera güncellemesi alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S24 Ultra, Nisan ayında dev bir kamera güncellemesi alacak
    Kullanıcılar Galaxy S24 serisinin kamera performansından çok da memnun değil. Tüm seri son derece yetenekli kamera donanımlarına sahip olsa da görünüşe göre yazılım tarafında eksiklikler var. Samsung, kullanıcıların yaşadığı şikayetleri gidermek ve cihazların kamera performansını yükseltmek için Şubat ayında Galaxy S24 serisi için büyük bir kamera güncellemesi yayınlamıştı. Ve şimdi ise Nisan ayında Galaxy S24 Ultra için bir başka büyük kamera güncellemesinin daha yayınlanacağı belirtiliyor.



    Galaxy S24 Ultra'ya kamera güncellemesi






    Güvenilir duyumcu Ice Universe, önümüzdeki ay yayınlanacak büyük kamera güncellemesinin beyaz dengesi ve telefoto görüntü kalitesinde iyileştirmeler içereceğini söylüyor. Ancak iyileştirmelerin daha kapsamlı olması ve diğer Galaxy S24 serisi üyelerine de yansıması doğal olarak beklenebilir. Mevcut durumda 9,9x zoom ile çekilen çekimlerin görüntü kalitesi, 10x zoom ile çekilen fotoğraflardan çok daha iyi görünüyor, aradaki yakınlaştırma farkı çok düşük olsa bile. Benzer şekilde bezen pozlama dengesi de kontrolden çıkabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy M55'in tasarımı ortaya çıktı: A55'den biraz farklı



    Samsung tarafından Şubat ayında yayınlanan güncelleme Galaxy S24 Ultra'ya daha parlak arka ışık çekimi, daha keskin metin yakınlaştırma, porte modu ve gece çekimi geliştirmeleri gibi önemli iyileştirmeler getirmişti. Bununla birlikte Mart güncellemesinin çok fazla değişiklik getirmeyeceği söyleniyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s24_series_march_april_2024_camera_update_details-news-62075.php







  • 2 yıla düzelir bu hızla.
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara zaten ancak 2 yıla alabiliriz
  • En eski deneyimli telefon markası kamera yönünde kendini düzeltemedi
  • En eski deneyimli telefon markası kamera yönünde kendini düzeltemedi
  • Tasarım S23 U ile aynı tek işlemci değişti bunların mühendis ordusu 1 sene ne yapıyor ? Kaldı ki S23 U nun kamerası çok daha iyi yani nasıl yazılımı bozabiliyorlar anlamak güç
  • S23 Ultra'dan S24 Ultra'ya yaklaşık 1 senedir ne yapıyordun peki?
    Hiç mi, biz bu telefona kamera koyduk ama bir fotoğraf çekip bakalım, demedin?
    Kamera performansını telefonu sattıktan sonra her ay güncellemeyle mi düzelteceksin?
  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Tasarımın S22U ve S23U ile alakası yok hocam. Nasıl aynı diyebiliyosunuz? Bir kere düz ekrana geçildi. Bu cihazın hem önden hem arkadan farklı görünmesini sağlıyor. İkincisi malzeme değişti. Titanium ile birlikte elde tutuş çok rahatladı. Üçüncüsü de şu 22U-23U ya uzaktan bakıldığında ayırt etmek imkansıza yakındı. Ama 24U'yu da yanlarına koyduğunuzda net bir şekilde seçebiliyosunuz. Samsung'u eleştirebileceğim nokta kamera yazılımı. Onun dışında cihaz net bir şekilde farklı.

  • erditepe E kullanıcısına yanıt

    Koca mühendis ordusunun 1 sene içinde yaptığı şey tek bunlar mı, zaten yamuk ekranı yapıp koymuşsun düzünü koymak 1sn lik iş onlar için..


    Samsung net olarak bitmiştir benim gibi S1 den bu yana kullanan (eski) Samsung fanı müşterisini de Apple 'a kaptırdıya başka bir şey demiyorum

  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Muhabbet uzasın istemiyorum da iphone da son 4 yıldır aynı tasarımla çıkarıyor zaten. Daha ne yapacaklar. En azından type-c girişi yeni bir teknoloji gibi yedirmiyor bize Samsung. İki firma da artık tasarımda aman aman bir değişiklik yapmaz. Yapamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 22 Mart 2024; 22:38:10 >
  • Yüz tanıma berbat gürmüyor sanki Türkçe dil yapay zekada yok kamerası çok iyi değil biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.