Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

    Paylaşayım dedim




    Puhah

    Süper olmuş :D

    Ama sony nerde ?
    oda emekli sanırsam :)




  • Nerdeyse butun sayfalari okudum bi one x kullanicisi olarak kullanim detaylarimi soyluyorum:
    bugun sabah 8de evden ciktim 1 saat twitter 30dk telefon gorusmesi 30dk oyun 1 saat facebook instagram yaygin halde yaklasik 100 whatsapp mesaji su an saat aksam 8 ve sarj seviyesi %45.
    4.0.4 guncellemesinden sonra muthis derecede fark olustu resmen telefon efsane bi alete donustu sarj konusunda bana kalirsa bu kadar canli bisey gormusken s3un adini agzima almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbrtn -- 25 Eylül 2012; 21:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar reklam bir ürünü tanıtıp satmak için yapılan birşey değil mi zaten? HTC markasını ben 2009 yılından beri kullanıyorum. ilk telefonum HTC Touch HD idi. Windows tabanlıydı. sonra 8 ay iphone 3GS 32 gb kullandım. tekrar HTC ye Desire ile döndüm. ilk telefonu yurt dışından getirmiştim. insanlar ilk gördüğünde bu ne çift hatlı telefonmu diye dalga geçiyordu kendince. Ama HTC yi bi halkımız bilmiyordu Çünkü o yıllarda en iyi PDA üreticisi olarak tüm dünyada HTC gösterilirdi. xda.developers'ın temelleri HTC ve Asus, HP gibi PDA üreticileri ile atılmıştır. bu sitedeki halende en geniş içerik HTC içindir. çünkü HTC root edilmesi en kolay telefonlardandır. HTC telefonun root edilmesini kısıtlamaz. çünkü andoridin temeli açık kaynak kodudur.
    Bu nedenlede HTC telefonun içeriğini belli bir standartta yapar ve gerisini kullanıcılara bırakır. Akıllı telefonu alan kişinin de akıllı olup bu telefonla uğraşması gerekir bana göre. ben her iki HTC telefonumu da en fazla 3 gün orjinal romu ile kullandım. normalde Desire için android 2.3 sonrası güncelleme olmasada ben JB bile kullanabiliyorum şu anda telefonda.

    Burdan gelmek istediğim nokta, bu telefonları sadece stok halleriyle karşılaştırmak bence büyük hata. çünkü içindeki donanımla neler yapıldığını denemek gerek. Samsung, Oxygen tabanlı çok basit bir rom kullanıyor. Bu nedenle telefon çok hızlı olarak algılanıyor. HTC, sense arayüzü ile biraz daha görsellik sunuyor ama HTC de oxygen romları kullanabiliyorsun ve bunu yaptığınızda nasıl bir sonuç alacaksınız bence bu daha önemli.

    Browser, arayüz gibi sadece program ile her iki telefonda da kullanılabilecek uygulamaları kıyaslamak bence doğru değil.

    ONE X deki en büyük eksiklik değişmeyen pil. ama tasarım ve malzeme kalitesi olarak ONE X.

    Diğer ek özellikler zaten programlarla halledilebilen şeyler. misal ben Desire telefonumda iphonun Siri'sinden daha iyi bir uygulama kullanıyorum vs vs vs...

    Ama şunu da unutmayalım, her iki telefonda çok başarılı. tasarım olarak neyi beğeniyorsanız onu alırsanız sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında bu telefon karşılaştırmalarında dikkatten kaçan bir unsur var ki bence çok önemli buda telefonların SAR değerleri yani radyasyonları bunlarında karşılaştırılması gerekir. Şu anda C5-03 kullanıyorum memnum her ihtiyacımı görüyorum fakat değeri 1,36 ki 1'in üstündekiler zararlıdır. Telefon bilginiz radyo aktif atık. Sar değerleri de önemli bence SIII 0,24 W/kg, One X ise 0,68 W/kg ama US SAR değerleri SIII 0,87W/kg, One X 0,70W/kg.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unbqlqnced

    Aslında bu telefon karşılaştırmalarında dikkatten kaçan bir unsur var ki bence çok önemli buda telefonların SAR değerleri yani radyasyonları bunlarında karşılaştırılması gerekir. Şu anda C5-03 kullanıyorum memnum her ihtiyacımı görüyorum fakat değeri 1,36 ki 1'in üstündekiler zararlıdır. Telefon bilginiz radyo aktif atık. Sar değerleri de önemli bence SIII 0,24 W/kg, One X ise 0,68 W/kg ama US SAR değerleri SIII 0,87W/kg, One X 0,70W/kg.

    Hocam o değerlerden kaçış yok artık. Her yerde baz istasyonu var zaten. Bunun için hangi telefonu kullanıyorsanız kullanın taşırken beyine yakın tutmayın diyor bilim adamları. Yani gömlek cebinde ya da ceketin iç cebinde taşımak zararlı. Ben hep pantolon cebinde taşıyorum, bir de yatarken çok yaknınıza koymayın. Bazıları yastığın altına falan koyuyor onlar tehlikeli gerçekten.




  • güzel ve objektif bir video olmuş teşekkürler...

  • one x sollar her türlü.
  • beats audio çok da abartılacak bir şey değil müzik performansı s3 te çok çok daha iyi

  • Oncelikle belirtmeliyim ki bence her ikiside mukemmel telefonlar. Yalniz htcnin guncelleme destegi ile ele alindigini unutmamak gerekir. Daha once htc desire hd, samsung s2 ve samsung note 1 kullandim. Hem htc den hem samsungtan bir sikayetim yok. Smartphone olarak her iki firma da mukemmel, bu isi asmislar diyebiliriz. Gorunus acisindan htc yi daha cok begensem de, performansi dusundugumde ve gelecek guncellemeleri goz onune aldigimda samsung s3 un cok daha iyi bir hale gelecegini dsunuyorum. Tabi htc de guncellemeler alacaktir bu sure icinde. Berabere bitmesi ya da son kararin bize birakilmasi cok mantikli olmus. Her iki telefon da gonul rahatligi ile alinabilir. Ama suan s3 batarya ve performanstan dolayi benim icin "yarim" adim onde. Htc yi de aklimdan silip atamadim :)

  • tasarım konusuna iki telefonun ele alındığında verdiği hisside katmalıydınız.açıkçası onex mükemmel bir his veriyor.

  • Sitede çok iPhone düşmanı var. (gelsin eksiler)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi ellerinize sağlık video çok kapsamlı olmuş fakat s3 ü bilmeyenler videoyu izledikten sonra bu telefon alınmaz dedirtecek şekilde hazırlamışsınız puan dağılımı bence birbirine yakın tutulmalıydı sonuçta s3 bir galaxy gio değil

  • Two X çıkar yakında :D Two Y+ Three Z bak bu iş yapar:)

  • bence one x biraz daha iyi çünkü ekranı daha parlak diğer bi yandan one x te beyazlar beyazlar beyaz, s3te de siyahlar siyah.one x'in kamerası çok daha iyi.s3 hız ve internete bağlanma açısından daha iyi.yine de one x kat kat daha iyi

  • HTC'nin bugüne dek akıllı telefonlar üzerinde daha fazla ihtisas yaptığı bir gerçek. Fakat Samsung'un da reklamasyonunu çok iyi yaptığı bir gerçek. Gangam Style'ı örnek gösterebiliriz :D Ben HTC ONE X derim. Tecrübe her zaman daha önemlidir.

  • HTC'nin uzerine tanimam. Cunku bu konuda Samsung'dan cok daha fazla ihtisas yapmis bir markadir. Aksini iddia eden S3 kullanicilar tipki apple gibi fanboylardir ve reklamasyona bakarak hareket ederler :)

  • s3 kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One X Plus geliyor 1 ay sonra, 2100 mAH batarya ve 1.7 işlemciyle. Asıl kıyaslamayı o zaman yapmak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çok çok iyi de İstanbul bilişim'den almak büyük hata! Stoklarda görünen ürünü alıyorsunuz, 10 gün geçiyor stoklarda yok denilerek günlerce bekletiliyorsunuz. Distrübitörler bahane ediliyor, müşteri hizmetleriyle görüşmeye çalışıldığında dakikalarca bekliyorsun, telefonu başka bir birime aktaracaklarına kapatıyorlar!

    Aklınız varsa telefonu alın ama bunu daha kurumsal firmalardan yapın. En azından paranızla rezil olmazsınız.

  • Merhaba arkadaşlar, s3, one x, one s, s2, gibi telefonları araştırırken birşey dikkatimi çekti. browsermark, antutu benchmark, quadrant standart, vs. gibi. Bu terimlerin ne olduğunu açıklayabilir misiniz. Bir de farklı sitelerde telefonların bu terimlerce kıyaslamaları var fakat bazı sitelerde değerler birbirine yakınken bazılarında baya bi fark var. Bunun nedeni nedir? Aklıma ilk gelen telefonun bulunduğu ülkeye göre farklı değerler gösterdiği veya aynı telefonunun o anki performansından kaynaklı doğan sonuçlar. bu konu hakkında hiç bir fikrim yok özellikle değerlerin değiştiği konusunda. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.