Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MINI PROBLEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. 1 yılı aşkın süredir galaxy s3 miniyi kullanıyorum. Hiç ama hiç memnun değilim. Size yaşadığım sıkıntıları aktaracağım bana çözüm önerileri sunarsanız sevinirim. Öncelikle telefon sürekli donuyor. Rehbere girip arama yapacağım çok uzun sürede açılıyor. Mesaj yazmak istiyorum hop yine donuyor ve ben hiçbir işimi hızlı biçimde halledemiyorum. Sürekli alan yetersiz uyarısı veriyor. Tüm fotoğrafları bilgisayara aktardım, bazı önemli uygulamalardan feragat ettim yine aynı uyarı. Ayrıca whatsapp uygulaması bildirimlerini 2-3 dakika sonra gösteriyor. Bir de bugün yere düşürdüm ekranı çatladı yarama tuz basıldı resmen. Kaça değiştirebilirim ekranını? Şimdiden teşekkürler.



  • Telefonunu günlük kapat ac, ram temzlemesini ve kullanmadığın uygulamaları arka planda calışmasını kapat, telefon hafızası 400 mbden aşağı düşünce alan yetersiz uyarısı verir sen 500 den aşağıya indirmemeye calış telefon hafızası yerıne hafıza kartını kullan fotoğraf video müzik icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırma SAT git kendine blackberry al

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ilk çıktığından beri s3 mini kullandım. 16 gb c10 hafıza kartı almanı tavsiye ederim hafiza sorunu yaşamazsın. telefonun donmasına gelirsek evet ara ara donuyor ama yapacak birşey yok data factory reset wipe reset yap yada odinle güncel rom at sammobile.com'den sonra telefonunu maclaw.plden twrp recovery indir onunla rootla içindeki kullanmadığın uygulamaları sil mail chrome falanda sil hatta tekrar yüklersin güncel sürüm olarak çok fazla uygulama yükleme özellikle facebook uygulamasını yüklersen ve yanında messengerda olursa o telefon acayip donuyor. Facebooka tarayıcıdan girmeni öneririm.
  • zafercalskan kullanıcısına yanıt
    Hiç anlamadım "yapacak bir şey yok"tan sonrasını. :D Zaten bi instagram var uygulama olarak bide whatsapp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.