Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MÜ ? HTC ONE S Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DH üyeleri arkadaşım şu anda almanyada ve saturnde indirim var bu hafta sonu HTC ONE S 439euro SG3 489 euro 16(GB) tabiki s3 diyecekler çıkacak ama 1.si samsunga sıcak bakmıyorum 2.si çok büyük geliyor 3. sü beats solo kulaklık alma ihtimalim çok büyük 4.sü one s e daha fazla içim ısındı yani en başında sg3 550 euroyken hiç düşünmediğim için kendimi one s e alıştırdımm SG3 ün artıları çok 4 çekirdek ve birsürü enteresan ve değişik özellikleri var benim kriterleride göz önüne alarak bana değerlendirme yapabilirmisiniz özellikle pil süresi



  • Bİ BAKINN HELEE
  • Ben Galaxy S3 öneririm. HTC'de güncelleme konusunda muallaklar dolu, S3 Samsung'un amiral gemisi olarak 1 yıl tüm güncellemeleri alacaktır. Rom desteği daha fazla olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Ben Galaxy S3 öneririm. HTC'de güncelleme konusunda muallaklar dolu, S3 Samsung'un amiral gemisi olarak 1 yıl tüm güncellemeleri alacaktır. Rom desteği daha fazla olacak.

    2.000 lira civarı bir meblağ verilecek ve cihaz 1 yıl güncelleme alacak?
  • Normalde kesinlikle s3 derdim fakat içine sinmeyecekse s3 yerine one s alman daha mantıklı
  • Klasik bir cevap olacaktır ama tabii ki seni tatmin edecektir. HTC'lerin yekpare alüminyum gövdesi her zaman ele alındığında, gerçekten parasının hakkını verdiğinin hissini veriyor. Diğer modellerde öyle. Ama özellik ve şarj bakımından S3 daha önde. Ayrıca bazen HTC'lerde yazılımsal stabilite sorunları oluyor.(samsung'a göre daha fazla diyelim) Ek olarak şu an Samsung'un amiral gemisi S3, ama HTC'ye baktığımız da hiç de öyle değil One X modeli ondan daha güçlü. Yani ben her zaman en son çıkanın daha iyi olduğunu savunmakla beraber, en son çıkanın yanında, çıkana göre eski bir tel'i almanın bir gerekliliğini görmüyorum. Ayrıca ucuzlamış diyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Ben One S diyorum.SGS3 alınca vah keşke one S alaydım dersin pişman olursun hep içinde kalır.Fakat eğer One S alırsan ve memnun kalmazsan dersin ki en azından içimde kalmadı hevesim gitti.
    Htc One S çok kaliteli,performanslı bir telefon.Ama pili değişmiyor.Fakat FORUMDH'nin incelemesinde gördüğüm kadarıyla 4-5 saat oyun kullanımı veren bir telefon 30dakika oyun 2 saat internet 1 saat görüşme ve mesajlaşma için 1,5günü çıkartır.
  • Ben de bu iki telefon arasında kaldım. Batarya çıkartılamaması benim için büyük bir sorun değil . Bugüne kadar kullandığım hiç bir telefona yedek batarya almadım . One S in bataryası ölüncede 1-2 sene sonra gereken ücret neyse öder alırım. 16 gb a gelince de yeterli görüyorum . İncelediğim videolarda One S in daha stabil olduğunu gördüm kullananlarda aynı şeyi düşünüyorlar mı ?
  • Performans olarak çok farkları yoktur, One S çift çekirdeklidir ama Krait tabanlı olduğu için yüksek performanslıdır ve 28nm üretim sürecinden geçtiği için güç tüketimi daha düşüktür. Batarya performansı konusunda S3 biraz daha öndedir, ama aralarında gene büyük fark yoktur. Bunların dışında ekran olarak kesinlikle S3 daha önde. One S'in aşırı derecede ince olması ve özellikle siyahının son derece sağlam bir kasaya sahip olması cezbedici bana kalırsa. Soyulma sorunu düzeltildiyse siyah kasa daha dayanıklı ona yönelmenizi tavsiye ederim. Hangisi içinize siniyorsa onu alın derim, keza birbirine yakın ürünler, tasarım ve ekran dışında fazla farkları yok gibi. Yazılım kısmı ise hangi arayüz hoşunuza gidiyorsa o daha iyidir. Aralarında 50€ yani yaklaşık 110 lira gibi bir fark var. Hangisini alsanız diğerini aratacağını düşünmüyorum, bana kalsa S3'ü alırdım ancak telefon seçimi kişisel diye düşünüyorum, hangisi kafanıza yattıysa içinize sindiyse onu alın gitsin, aldıktan sonra da arkanıza bakmayın derim.




  • hepinizin tavsiyeleri için teşekkür ederim htc one s e beat solo kulaklık taktığımda kesinlikle s3 e taktığımdan daha çok ses performansı alacağım değil mi ?
  • Tabii ki s3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.