Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 - Ücret İadesi - Samsung'a yaklaşmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung maceram 4 Eylül 2013 de başladı ve Samsung marka telefon almakla ne kadar büyük bir hata yaptığımı şu günler de anlamış oldum.

    Kliksa'dan Samsung Türkiye garantili Galaxy S4 aldım ve alır almaz silikon kılıf vs taktım. Telefonu ne 1 kere düşürdüm nede bir darbe aldırdım. 20 Gün sonra ekranın ortasında mor pembe mavi gibi renkler belirdi. Bostancı'daki servise gittim ve ücret iadesi istedim. Herşey normal rutin şekilde yapıldı. 1 hafta sonra aradılar iade talebim kabul edilmiş aksesuarları kutusunu vs vs istediler. Hepsini götürdüğüm de ilgilenen bayana tekrar ettim ben yeni cihaz değil ücret iadesi istiyorum dedim not düşüyorum dedi. Tamam dedim.

    1 hafta 10 gün sonra müşteri hizmetleri aradı, - Cihazınıcı tamir edelim hediye bluetooth kulaklık verelim diyor. Bunu kabul etmediğimi belirttim ve zaten ücret iadesi istediğimi de söyledim. Not alıyorum dendi ve görüşme sonlandı.

    10-15 gün sonrasında servis tarafından arandım ve yeni cihazımın geldiğini gelip teslim alabileceğimi söylediler. Kan beynime sıçradı bir anda. İlk aşamadan bu yana ücret iadesi istediğimi sürekli belirtmeme ve tamam denilmesine rağmen bu saçmalıkta neyin nesiydi. Servisdeki kişiye olanları anlattım ve ilgilenip geri döneceğiz dediler. Ne arayan var ne soran. Müşteri hizmetlerini aradım servis ile görüşmemi söylediler, servisi arıyorum müşteri hizmetleri ile görüşün diyorlar. Fazla uzatmak istemiyorum servis ve müş. hiz. ile 8-10 defa telefon ile iletişime geçtim ve her seferinde araştırıp dönücez dediler.

    Son olarak servise bizzat gittiğim de ya telefonu al yada yasal haklarını kullan dediler peki dedim ve hemen bir ihbarname gönderdim. Bu gün genel merkezden arandım ve;

    Genel merkezin cihaz değişimine karar verdiğini bunun geri dönüşü olmadığını söylediler. Benim bir hatamın olmadığını en başından bu yana zaten sürekli cihaz değişimi için arandığımı elimde belgelerin olduğunu, servisin yada genel merkezin yaptığı hatanın beni ilgilendirmediğini söyledim. Yasal hakkım olan para iadesini yapmalarını istedim fakat kadın papağın gibi aynı şeyi takrarladı durdu. Cihazı gidip alabilirsiniz, isterseniz alabilirsin vs. Genel merkezin böyle bir yetkisi mi var? Hukuken 30 gün için de bozulan telefonu iade edip paramı geri almak istiyorum.

    Madem para iadesi yapılmıyacak aylarca beni oyalamarının amacı nedir? Ben aptalmıyım bir dünya para verip Samsung Türkiye garantili cihaz alayım. Ben aramasam zaten arayan soran yok. Bu kadar ilgisizlik ve vurdumduymazlık olamaz. Herşey parasını verip cihazı alana kadar, sonrasında ne halin varsa gör sistemi almış başını gitmiş.

    Son olarak şunu söyleyeyim. Ben fazla bir şey kaybetmem fakat bir yazılım mühendisi olarak çevremdekilere yapacağım telkinlerle elimden geldiğince insanları Samsung'dan uzak tutmaya çalışıcam.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.