Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 VS Iphone 6S | EDIT : Iphone 6S Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , daha önceden sürekli Android kullanmış birisiyim.Iphone 5S ile IOS dünyasına adım attım ancak BİN PİŞMAN OLDUM.

    - Pc üzerinden dosya aktarımı yapmak işkence.
    - Pc üzerinden atılan fotoğraflar ITUNES olmadan telefondan silinmiyor
    - Tarayıcı üzerinden *mp3 vs dosyalar indirilmiyor.

    Ios'dan soğuyup telefonu sattım , şimdi Iphone 6 alıp Jailbreak yapsam bu sorunlardan kurtulur muyum diye araştırıyorum.

    Telefona rahatça dosya aktarımı yapıp , yine telefon üzerinden fotoğrafları (pc'den gönderilen) vs silebilmek istiyorum.

    Bu dediklerim JailBreak ile mümkün mü ?

    Eğer , evet cevabı alırsam Iphone 6 alacağım , telefonu kullanmayı çok istiyorum ancak yukarıda belirttiğim eksiler hayattan soğutuyor beni.

    EDİT : İphone 6S Rose gold aldım , Ios sürümü 9.1 olduğu için Jailbreak bekliyoruz ancak şuana kadar kullandığım en iyi telefon olduğu kanaatindeyim.Şimdilik itools ile Mp3 aktarımı işini hallettik , ancak hâlâ fotoğraf atma konusunda sıkıntılar mevcut :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Core -- 11 Şubat 2016; 20:37:55 >







  • Sıfır iPhone 6 alırsan JB yapamazsın. Çünkü son sevkiyattaki i6 lar 9.2 ile geliyor. Kısacası 9.2 ve sonraki sürümlerde JB yok.
  • Hocam pcye wifi üzerinden çok rahat pc-iphone iphone-pc aktarım yapabiliyorsunuz, foto aktarmak için bir kere bile itunes kullanmadım pcye ve iphonea pushbullet uygulamasınız kurun çok rahat hertürlü aktarım yapabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de s6 al,dene ama s7 çıkıp fiyatı düştükten sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak ile hepsi mumkun. Ama ios 9.1 den sonra jailbreak henuz mumkun degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theknife -- 8 Şubat 2016; 18:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    Jailbreak ile hepsi mumkun. Ama ios 9.1 den sonra jailbreak henuz mumkun degil.

    quote:

    Orijinalden alıntı: OğuzhanŞahin

    Hocam pcye wifi üzerinden çok rahat pc-iphone iphone-pc aktarım yapabiliyorsunuz, foto aktarmak için bir kere bile itunes kullanmadım pcye ve iphonea pushbullet uygulamasınız kurun çok rahat hertürlü aktarım yapabilirsiniz.


    Hocam sorun dosya aktarımı değil , sorun ; Aktardığım fotoğrafların ve müziklerin sadece Itunes ile silinebiliyor olması.YANİ FOTOĞRAFLAR ALBÜMÜNDEKİ Fotoğrafları telefon üzerinden silemiyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: nooxn

    Sıfır iPhone 6 alırsan JB yapamazsın. Çünkü son sevkiyattaki i6 lar 9.2 ile geliyor. Kısacası 9.2 ve sonraki sürümlerde JB yok.


    Bütçeyi yükselttim arkadaşlar , zaten telefonu ikinci el olarak alacağım.Iphone 6S bakmaya başladım , hatta uygun bir telefon bulursam yarın gidip alabilirim hazır izinliyken.

    Yani dediğiniz üzere alacağım İphone'un 9.2 sürümü olmamasına dikkat edeceğim öyle mi ? Peki arkadaşlar Jailbreak olayını yaparsam , sorunsuz fotoğraf aktarıp telefon üzerinden silebilecek miyim ? SADECE BUNU ÖĞRENMEM GEREK LÜTFEN.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.