Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
29.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Annem için bu tableti ciddi şekilde düşünüyorum ekran büyüklüğü beni cezbetti Bimeks fiyatını uygun buldum 579 tl vade farksız 9 taksit ne idüğü belirsiz tabletlere para vereceğime 50-100 fazla verip en azından ismi cismi bilinen bir marka almaya karar verdim.Merak ettiğim ve cevap bulamadığım sorum ise android 5.0 bu cihaza da verilecek mi?
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    Android Lyi alacagini hic sanmiyorum. Samsung L serisini sadece en ust seviye telefonlarina verecek. Tabletler de ise boyle bir guncelleme hic konusulmadi bile. Hos, buna gelene kadar s serisi tabletlerin almasi gerekir en basta.

    Sonuc olarak bana kalirsa bu cihaz, alip alabilecegi guncellemeyi aldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen hafta aldım, hepsiburada.com hediye çeki vs kampanyasıda vardı o şekilde aldım, son mesajımdan sonra zaten bu cihaza karar vermiştim ancak düşük fiyat için takipteydim. Geçen hafta hespiburada çek bonus puan bilet derken 460a geldi, fena olmadı.
    Ben daha önce 300 e 7" dandirik bişey almıştım 3-4 yıl önce bi işe yaramıyor, dediğin gibi ne yedüğü belirsiz malların en kalitesine vereceğim paraya bile değmiyor malesef o yüzden bu cihaz banada daha iyi geldiğinden bunu aldım. Tek olumsuz noktası kamera kalitesi düşük ama bunu bilerek aldım zaten, diğer yönleri oldukça yeterli, şarjıda baya iyi gidiyor, hiç beklemiyordum açıkcası.
  • 4 ay sonraki dusuncelerim:

    Tableti daha cok webde gezinme, video seyretme icin kullaniyorum. Oyun konusunda ise modern combat, asphalt, fifa gibi bircok ust duzey oyunu medium veya ful ayarlarda kaldirdigini gordum. Cok oyun oynamayn birisi olarak, sizlerin ricasi ile bu oyunlari kurup test ettim.

    2. Gps kalitesi cok iyi. Aracta nlife ile navigasyon cihazi olarak kullaniyorum. Baglanma suresi kisa, konum saptamasi iyi ve sesi gur cikiyor tabletin. Bu yuzden nvigasyon cihazi olarak guzel is goruyor.

    3. Stereo hoparlorler iyi ses veriyor. Iyiden kastim, yuksek degil. Muzik isinden pek anlamam ama son seste metallica wherever i may roam parcasinda cizirdama yapmadi. Ama ortaligi inletecek kadar da yuksek ses cikisina sahip degil.

    4. Usb otg destegi ile flash bellek calisabiliyor. Ben harici hdd calistiramadim ama yine bu sayfada calistiran arkadaslar mevcut. Belki de benim harici diskim de sorun vardi, bilmiyorum. Hp yazicidan usb kabloyla cikti alabiliyorum. Ama su var, uzunca bir sure bekletiyor cikti almadan evvel. Yine asus zenfone cihazimda da usb ile cikti alabiliyorum, onda bekleme suresi max. 15 saniye. Ama tab4 te 1 dkya kadar cikabilen surelerde bekletebiliyor.

    5. Gelelim malzeme kalitesine. Vasat demistim, evet vasat. Standart samsung plastigi iste. Tablet bu sure zarfinda 5-6 kez dustu, calismasinda problem yok ama kasa gicirdamaya basladi. Catlama yok. Metal gorunumlu plastik cercevede dusme ve kullanmaya bagli soyulmalar basladi.

    6. Pil konusunda beni hic uzmedi. 1 gunu rahatlikla bitiriyorum. Tabi sosyal aglar ve web ve de video agirlikli kullanimim da bu deger. Oyun oynamiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevap için teşekkürler bugün gidip bir yakından inceleyeyim bakalım Bimeks mağaza fiyatları ne alemde Bimeks'in mağaza fiyatları ile internet satış fiyatları pek birbirini tutmaz bu tableti ilk Mediamarkt'ta görmüştüm şöyle bir göz ucuyla bakmıştım aşağı yukarı 10 gün önce 589 tl fiyatla tablet fiyatı araştırması yaparken.Benim film ve dizi izlemek dışında tabletle pek işim olacağını zannetmiyorum dediğim gibi annem için alacağım tableti.İş sadece tablete kalsa gene iyi daha ekran koruyucu alınacak taşıma kılıfı alınacak ben masaüstücü olduğum için kablolu modem kablosuza çevrilecek işin içine hafıza kartını da sokarsak tablet fiyatının en az yarısı kadar bir ücreti de o şekilde harcarım.Ev içi için 300'lük bir modem düşünüyorum işimi rahat rahat görür herhalde yaz mevsimini de hesaba kataraktan.
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    İlk nesil ipad mini de indirim vardı, onu da düşünebilirsiniz. Sonuçta Apple 2 sene daha destek verecek mininin ilk nesline.

    Belirtmeyi unuttuğum noktalar da var.

    Bir kere market berbat. Uygulamalar telefon için tasarlanmış, tablete bu uygulamalar yüklenebiliyor ama eğreti duruyor. Apple gibi değil. Appleda binlerce uygulama var sadece tablete yönelik. itunestan film kiralayabilirsiniz, 4 liraya. hdmi kabloyla gayet güzel görüntü aktarıyor ful hd led tvye.

    2. olarak skype görüşmeleri için ön kamerayı iyi ışık koşullarında kullanabiliyorsunuz. Loş ortamlarda, karşıdaki kimse sizi seçemeyebiliyor.

    Önerim ekranı küçük gelmezse, ipad miniyi de değerlendirmeniz yönünde olacaktır. Ha ama benim gibi usb otg ile çıktı alacaksanız, o zaman zaten bu fiyat seviyesinde en iyi 10.1 tabletlerden biri bu.
  • İpad mini indiriminden de haberdarım Vatan 555 tl ye veriyor fakat tableti kendimden ziyade annem için alacağımdan ötürü ekran büyüklüğü ilk kriter.Bana kalsa İpad mini alırdım ama anneme Samsung Tab 4 10.1 aldım İlk izlenimlerim bir an önce kablosuz bir modem almalıyım Samsung bir sürü ıvır zıvır koymuş hepsi de internet istiyor tableti kurcalayamadım o yüzden.Ekran koruyucu mutlak şart Bimeks'de yoktu alamadım kılıf universal bir kılıf vardı hoşuma gitmedi.Annem çok beğendi hoşuna gitti sahibi beğendiğine göre ekran küçük gözlerim görmüyor demediğine göre sorun yoktur bana göre.Bu fiyata bu büyüklükte daha hesaplısı yoktur herhalde ne idüğü belirsiz tabletleri saymazsak.
  • Batarya seviyesi yanılmıyorsam %15 in altına indiğinde, cihaz şarj daha uzun gitsin diye ekranın ışığını çok kısıyor hatta ekran zar zor gözüküyor. Bunun ayarı nerede arkadaşlar? Bu esnada ekran parlaklığını el ile kontrol edemiyorsunuz ve güç tasarruf modunu da kapatmanız birşey değiştirmiyor. Bu durumu nerden pasif hale getirebilirim?
  • Bende anneme aldım bitane wifi olan modelini... Evde derya baykal videolarını izlesin dursun..... arada skype ile benimle konuşur daha ne istiim..Bu arada cihaz hoşuma gitti baya... Android 5.0 ıda alırsa daha bi güzelleşir sanırm.
  • Teknosadan 579 Tlye aldım.Kılıf aldım fakat ekran koruyucu takmadım.Ekran koruyucusuz kullanan arkadaşlar var mı?
    10.1 inç güzel hoşuma gitti çok fazla kurcalamadım ama şarjı iyi gidiyor beğendim.
  • kılıfı kaça aldınız hocam...Ekran jelatini 21 lira idi bimekste parlak olanı kılıf alırsam almaya niyetim yok kılıf almassam mecbur jelatin alacağım...bide kılıf için aliexpress i düşünüyorum malum fiyat olşayı..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustiki212

    kılıfı kaça aldınız hocam...Ekran jelatini 21 lira idi bimekste parlak olanı kılıf alırsam almaya niyetim yok kılıf almassam mecbur jelatin alacağım...bide kılıf için aliexpress i düşünüyorum malum fiyat olşayı..?

    40 TLye çin işi aldım aynı orjinali gibi.Çakma kılıf satan bi işyerinden aldım.Resim temsilidir.
     Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme

    Ekran koruyucu olarak aşağıdaki linkten 17 TLye sipariş verdim kendim takacam
    İki tane ekran koruyucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 31 Aralık 2014; 11:13:41 >




  • Eyw. Teşekkür ettim...
  • REEDER A10iQ - 9.7" RETINA INTEL ATOM QUAD 1.83GHZ 2GB RAM TABLET

    Samsung SM-T530 Galaxy Tab 4 10.1 16GB Tablet

    ikitablet arasında kaldım sizce hangisi dah hızlı ve kullanışlıdır
  • arkadaşlar bu cihaz için önerdiğiniz uygulamalar nelerdir paylaşabilirmisiniz. tşkler
  • Yukarılarda annem için bu tableti aldığımdan bahsetmiştim.Facebook üzerinden görüntülü konuşmayı bir türlü aktifleştiremedim.Facebook üzerinden tablette görüntülü konuşmayı nasıl yapıyoruz.Ben pc üzerinden facebook hesabıma bağlandığımda annemin görüntülü arama simgesi gri.Tablete de ayrı bir eklenti mi indirmem gerekiyor.Ya da hangi programı kurmam gerekiyor!!!
  • merhabalar bu tablet ile samsung dışındaki telefonları da kontrol edebiliyormuyuz lg nin tabletinde her telefon oluyor?
  • allah allah. garip baya.. bende s4 var bendede yok video.

    yanlışsam düzeltin face video olayı site üzerinden oluyor diye biliyorum.

    face messenger yada face android üzerinden şimdlik sesli vard iye biliyorum. du bakiim bi:


    cık yok messengerda sadece sesli görüşme video görüşmelerinde skype kullanıyorum..
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Herhalde facebook üzerinden görüşmeler ya sesli ya da yazılarak yapılacak.Facebook üzerinden görüntülü konuşma için ise google play'den yardımcı bir görüntülü konuşma programı indirmek gerekecek.Dediğiniz gibi face messenger sesli.Yardımcı programlar da ne kadar güvenilir orası ayrı tabii bir tane deneme amaçlı indirdim güvenemedim sildim
  • SanalPazar'dan 35TL ye, kılıf + ekran filmi + kalem + otg kablo şeklinde almıştım ben, ama ekran filmini kullanmıyorum, kendi ekranı daha güzel kullanılıyor.
    Kılıfda o aliexpresde ki 11$ lık üründen, yani 25TL ye filan geliyor aliexpressden alırsanız benim aldıklarım ama 1 ay sonra geliyor, o yüzden sanalpazardan aldım ertesi gün geldi.
    WiFi dongle alıcam ama aliexpressden, tablet telefon vs TV ye kablosuz bağlantı için, işe yarar bişiy.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.