Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9+ için Android 14 güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab A9+ için Android 14 güncellemesi yayınlandı
    Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Samsung, son yıllarda hayata geçirdiği güncelleme politikası ile müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda birçok cihazı için Android 14 tabanlı One UI 6 işletim sistemini yayınlayan firma, şimdi de bu güncellemeyi Galaxy Tab A9+ için sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Android 15 (One UI 7.0) güncellemesi alacak Samsung telefonlar



    Galaxy Tab A9+ için One UI 6 güncellemesi çıktı



    Samsung Galaxy Tab A9+, yaklaşık 6 ay önce Android 13 tabanlı One UI 5.1.1 işletim sistemi ile satışa çıkmıştı. Kullanıcıların merakla beklediği One UI 6 güncellemesi, geçtiğimiz saatlerde Endonezya ve Filipinler’de yayınladı. Android 14 ve One UI 6’nın yeniliklerini içeren X216BXXU1BXA7 isimli güncelleme Samsung’un Aralık 2023 güvenlik yamasını da içeriyor. İndirme boyutu yaklaşık 5GB olan güncelleme kablosuz olarak cihazın Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsünden indirilebilir. Güncellemenin küresel olarak yayınlanmasının birkaç hafta alabileceğini hatırlatalım.



    Android 14 tabanlı One UI 6 neler sunuyor?



    Samsung One UI 6.0, yeniden tasarlanmış bir Hızlı Panel, Galeri için Yapay zekâ özellikleri (Fotoğraf Yeniden Düzenleme, Nesne Silgisi ve daha fazlasını) beraberinde getiriyor. Ayrıca yeni kamera widgetları ve Samsung Studio'a ek olarak, çoklu görev yeteneklerinde de bazı değişiklikler içeriyor. Tüm bunların yanı sıra One UI 6; klavye için yeni emoji tasarımları, tabletler için Windows bağlantısı, yenilenen hızlı ayarla, kilit ekranı özelleştirmeleri, yenilenmiş güvenlik katmanı gibi özellikler ile desteklenen cihazları yeniliyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-a9-plus-android-14-one-ui-6-0-update/







  • yaklaşık 4 gün evvel android 14 - one ui 6 güncellemesini yaptım.
  • Bu güncelleme çıkalı 1 ay oldu. 😊
  • Aklı olan güncellemez, düzeltme yazılımını yükler.
  • A9+’ıma geçen ay güncelleme geldi. Sakın ama sakın yüklemeyin! Cihaz perişan oldu. Hard reset attım bi nebze iyi oldu ama asla OneUI 5 performansı yok.
  • İsmini Vermek İstemeyen Halil kullanıcısına yanıt

    önce bozuyor sonra düzeltiyor. a8'de işe yaradı gibi. tablet rahatladı gibi. ama ne söylendim 12'den 13'e güncelleme verdiklerinde. şimdi senin dediğini okuyunca, demek ki samsung'un politikası bu. önce boz sonra yap. yabboz yanii. Samsung Galaxy Tab A9+ için Android 14 güncellemesi yayınlandı 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.