Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Tab S3 ( WIFI / LTE ) S-PEN li Ana Konu Android9 ve One UI hepsine cikti :) ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
20.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chengineer

    Hangi cihazı alayım diyen arkadaşlar için ben de iPad Pro 10.5 modelinin gördüğüm artı ve eksilerini sizinle paylaşayım:

    Artıları:
    + Tab S3'e göre bariz uygulama üstünlüğü var. Android'de bulamadığım profesyonel 3D çizim uygulamaları mevcut ve tablete özel tasarlanmışlar.
    + Ekranı ben amoled'ten daha çok sevdim. Özellikle true tone aktifken renkler çok güzel. Ekran daha geniş.
    + Kalem ekranın kenarlarında bitim çizgisine yakın sapıtmıyor. Tab s3'te nasıl bilmiyorum ama eski note tabletimde ve elimdeki Note 5 cihazında az da olsa sapma oluyor.
    + Kalem 0 lagla çalışıyor.
    + Cihaz çok hızlı. Şimdiye kadar kullandığım en hızlı iOS ve aynı zamanda mobil cihaz.

    Eksileri:
    - Apple Pencil kesinlikle anlatıldığı kadar muhteşem değil. Spen daha doğal bir yazma keyfi veriyor bana. Apple Penncil inanılmaz akıcı bir kalem, ama yazı yazarken elinizdeki çubuğu ekrana vuruyormuşsunuz gibi oluyor.
    - Squid not alma programı iOS'ta yok. Kullananlar biliyordur, çok pratik bir uygulamaydı bu.
    - Apple Pencil kullanmak için BT açık olmak zorunda. Kaparsanız eşleşme kayboluyor. Baştan iPad'e takmanız lazım.
    - Şuan için bir dosya sistemi yok. Sonbaharda gelecekmiş.

    Genel Olarak:
    Ürün ciddi anlamda profesyonel. Ama ne yalan söyleyeyim Android'deki özellikle dosya yönetimi bambaşka bir şey. Yukarıda kalemle ilgili benim henüz alışamadığım durumlar dışında cihazın yazılımsal yönü ciddi anlamda daha iyi. Öte yandan tab s3'teki spen yazı yazmak için bence daha iyi. Yeni bir Apple Pencil ileride çıkıp tamamen üstünlük sağlar mı bilmiyorum. Ama anlatıldığı kadar eşsiz bir kalem değil apple pencil. Bunu devamlı yazı yazan biri olarak söylüyorum. Bütçeniz yetiyor ve profesyonel bir ürünse aradığınız iPad Pro tek seçenek. Ama şarj etme derdi olmadan daha ince bir uçla rahat yazı yazmak, klavyesine eksta para vermemek istiyorsanız tab s3 iyi bir seçenek bence.

    Dijitallestirici kalemlerde lag denmez Latency denir . Gecikme yani ...


    LAtency olarak en iyisi Ipad 10.5 ve Ipad 12.9 2017 modelidir sonra Microsoft Windows lu Surface Pro daki N-Trig kalemidir sonra Samsung un Tab S3 teki kalemdir veya Note7 deki kalem de denilebilir .....


    Ilginc olani Apple Pencil 2015 uretimli olmasi yani 2017 Ipad Pro lar icin ozel yeni bir Apple Pencil ( kalem ) uretilmedi . Samsung S-Pen veya Wacom kalemlerde keramet kalemin gelisimine baglidir .


    Apple Pencil da da basinca duyarlidir hafif veya sert bastikca kalinlasma veya incelme vardir.

    Ipad Pro 2017 lerdeki kalemde senin tabirinde SIFIR LAG olayi yoktur sadece eski Ipad Pro lara gore daha hizli akici o kadar ...




    Tab S3 cok hizli degil ...

    Islemcisi en azindan Snapdragon 835 olmali idi olmadi Snapdragon 821 olmaliydi. Goreceli hizlidir elbette malum onceki tabletler cok vasatti performans olarak ama yine de bir tablet icin Amiral Tablet icin Snapdragon 835 ile gelmeliydi.


    Dahili depolama hizi da cok vasat ... SSD den daha hizli Ipad dehili depolamalari ile okuma yazmada Tab S3 bas edemez yillardir da edemiyor .


    Tab S3 de kalem ucu geliyor ama o uclar zamanla cabuk bozulacak narinliktedir. Apple PEncil da ise yedek kalem ucu geliyor .

    Apple PEncil da bluetooth ile calisiyor ama sarj edilmesi icin illa Ipad deki sarj soketine sokulmasi gerekmiyoe Apple Pencil in icinde minik adaptor var mevcut sarj adaptorune takip sarj edilebiliyor Apple tabletten de sarj edilmesi icin boyle tasarlamasi akillicadir . Benzer bir olay sarj isteten Microsoft Surface ailelerinde yoktur icindeki pili degistirmek gerekir ...


    Bu arada Ipad Pro 10.5 Microsoft Surface Pro 4 Tab S3 Note5 cihazlarina sahibim . Her turden sayilaslastirici kalemlerle asinayim.


    Uygulama olarak eminim vardir Ipad Pro 10.5 e e yeniyim . Yillardir kisa sureli kullanmisligima ragmen asil simdi tecrube ediniyorum .



    Ipad Pro 10.5 efektif piksel olarak Tab S3 ten cok ustun .

    Dosya sistemi filan yeni cikan Beta2 IOS 11 de cok akicidir bir sorunla karsilasmadim suan Beta2 IOS11 i kullanmaktayim.



    Apple in Ipad lerindeki islemci Samsung tablerinden gectim GAlaxy S8/ + lar bile performans olarak erisemez Tab S3 performans olarak ciddi olarak geride ...


    Ipad Pro 10.5 IOS 11 ile h.265 formatinda kalite kaybi olmadan hatta yuksek cozunurluklerde 4K larda daha basarili sikistirma az yer kaplama elde edilmektedir . Fotograf cekimlerinde de 10 bitlik yeni bir format kullanilmaktadir.


    Ekrani da 10 bitlik . Dehset muhtesem.


    Tab S3 piksel yogunlugu cok dusuk keskinlik vasattir. Ozellikle metin belgelerinde dokumanlarda web sitelerinde bulaniklik cok barizdir. Game Mode ile orjinal czonurluk tek tek uygulamlar icin degisitirilse de son cikan amiral telefonlardaki gibi tek bir yerden cozunurluk degistirme olayi yoktur Tab S3 te !



    Tema destegi de yok Tab S3 te .


    Ethernet baglantisi destegi var Tab S3 te bu yonden artisi da vardir .

    Ipad Pro nun hoperleru daha basarili . Samsung AGK ses sistemi olmasi cihazin kendiisnde bir arti saglatmamis ....Tab S3 te Ingiltere de kulakliklar kutunun icinde cikmaktadir ama nedense Turkiye de yok ... Dikkat edilirse kutu iceriginde bir bolme de bosluk var o bosluk kulaklik yuvasi boslugudur .




    S-Pen manyetik alan ile calisiyor miknatisli birsey olsa sapitma da olacaktir . S-Pen lerde az da olsa acili vs tutmalarda pointer tam kalibre edilmemis gibi olabiliyor .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için teşekkürler. Evet bahsettiğim şey gecikmeydi, lag değil. Ben ekrana tak tak çarpma sesini sevmedim en fazla. Ama dediğiniz gibi 2015in kalemi ve ilk örneği apple'ın çıkardığı. Gelecek kalem modelinde muhtemelen bu ekrana çarpma sesine bir çözüm bulunacak. Benim spende en sevdiğim şey sessiz oluşuydu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab S3 yurtdışında 500$ 'a düşmüştü. Şimdi de Dell yaptığı kampanya ile $499.99 + $100 promosyon hediye kartı vererek tab s3'ün fiyatını 400$'a düşürmüş oldu.



    Yeni Ipad'den sonra Samsung tab s3 ün satışları bıçak gibi kesilmiştir. Yakında 300-350$ a düşerse hiç şaşırmam doğrusu..



    http://m.gsmarena.com/dell_offering_samsung_galaxy_tab_s3_for_500_100_gift_card_included_as_well-news-26051.php

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Dolma kalem, pilot kalem nasil kullanirsin veya kursun kalem nasil kullanirsin bilmem ama ekrana carpar gibi sert kullaniyorsan sorunu kendinde aramalisin .

    Sanirim tukenmez kaleme alisiksin ?


    Tahminim dogru mu yoksa :D


    S-Pen son yillarda epey yumusaklasti ama sert kullaniyorsan cabuk kirilir yipranir ...
  • Derli toplu firmware takibi icin :

    https://samsung-firmware.org/model/SM-T820/

    Dikkat edilmesi gereken tek sey : Changelist tir... Turkiye ye alay eder gibi guncelleme diye ayni changelist li guncelleme vermelerinin en buyuk sebebi olsa olsa guncelleme aliyor algisi olusturmak ama ne guncellendi derseniz ozellikle Turkiye ye CSC degisikligi ulkeye has ayarlar degisikliginden ibarettir. PDA kismindaki degisiklikler esasli degisikliklerdir.


    Sagolsun Samsung yillarin kullanicisi olarak baska ulkelere her ay guvenlik guncellemelerini veriyor farkli changelist surumleri ile bize ise ici bos bir update vermeleri yuzunden tuketici bilinci adina bu paylasimlari yapmak sosyal sorumluluk olarak gormekteyim ...





    samfirm kaynagindan indirmek icin adresi :

    https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647


    v0.3.6 en son surumu indirin.


    Model

    SM-T820 wifi icin

    SM-T825 LTE hatli modeller icindir ...



    Auto secilecek ( kolaylik icin )


    Binary Nature secilmezse tek parcali secilirse coklu parcali indirecek ama Tab S3 the her kosulda 4 parcali indirmektedir .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Uçlu kalem kullanıyorum ama şöyle deyim çat çat gidiyor uçlar Spen uçlarını ben hiç yıpratamadım. Apple Pencil'a alışınca güzel gelmeye başladı. Demek spenden geçiş yapınca şoka uğramışım başta

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran düşük çözünürlükteki filmlerde çok kötü. Ayrıca film seslerinin çoğunu desteklemiyor. Belki ben ayarlayamadım. Sesle ilgili herhangi bir güncelleme veya codec paketi bilen varsa lütfen link atsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 18 Ağustos 2017; 17:8:17 >
  • Merhabalar;
    Güzel konu olmuş, ekran parlaklığı ve kalitesinden memnnmusunuz ve kalem performansı nasıl hassaslığı daha iyi hale getrilmiş mi? Efektif kullanılabiliniyor mu?

    Büyük ekranlı, mümkünse 2K parlak ekranlı, güçlü donanımlara sahip, mümkünse kalemli ( Note serisi )telefon arıyor/istiyorum. Bu nedenle note serisi kullanıyordum. Note3/Note4'ler kırıldığı için yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Note 8 yine benim için olan bir telefon olarak görülüyor ama fiyatı pahalı olacaktır son zamanlarda kalemden vazgeçip büyük ekranlı sağlam ve uygun fiyatlı f/p Çin markalarına bakıyorum, oldukça da mantıklı.
    Aynı zamanda sürekli yazıp -çizmem, mail okumam, ofis uygulamaları ile uğraşmam gerektiğinden dolayı da tablet ihtiyacı da hissediyorum zaten Note serilerini almamın nedeni de tablet-telefon-PC ihtiyaçlarımı tek bir cihaz ile görebilmek. Yine geçmişte Note3 almadan önce düşünmüştüm, bir kaç note yada başka isimle tabletler vard, acaba bunlarla telefon görüşmesi yapılabilir mi diye düşünüyordum (hatta ROM ve yazılım ile yapılmıştı bile o zamanlarda) ama almadım. Şimdi de aynı şekilde Tab S3 ihtiyaçlarıma hitap ediyor ama aynı zamanda da telefon da alacağım ( almasam bile ayrı ayrı telefon-tablet almak istemem, birlikte olsun isterim)bu nedenle Galaxy Tab S3'ü alsam telefon görüşmesi yapılabilir mi diye düşünüyorum. Evet, normalde telefon görüşmesi özelliği yok ama SIM kart takılan her cihazda telefon görüşmesi yapılabilir/olabileceğini düşünüyorum. (Geçmiş tabletlerde de bunu gördük zaten)

    -Şu an için internette telefon görüşmesini açmakla ilgili bir çalışma bulamadım ama sizce ileride yapılabilir mi ? (Ben buna eminim)
    -Başka tavsiye edebileceğiniz büyük ve kaliteli ekranlı (ne kadar büyük o kadar iyi, 6" bile normal sayılıyor artık) yüksek donanımlı bir telefon var mı? ( Marka hiç farketmez, baya bir araştırdım zaten yabancı sitelerden; eskiden çok yapmışlar büyük ama özellikleri düşük, şimdilerde pek yok)
    -iPad Pro hakkında ne düşünüyorsunuz,normalde Apple sevmem gereksiz pahalılık ve sınırlılık nedeniyle, ama birebir "Cellular" yazması da telefon görüşmesi gibi bir izlenim oluşturuyor ama sordugumda telefon görüşmesi yok dendi, zaten fabrika çıkışı böyle olması da normal ama harici yazılım/ROM ile bu mümkün olabilir mi ? (Yine mümkün olabileceğini düşünüyorum ama işin içinde harici yazılımlar olacağı için Samsung'a göre oldukça uğraştırıcı olacağını düşünüyorum. Tek olumlu yönü 12" ve ekranı kaliteli )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 15 Ağustos 2017; 12:7:50 >




  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Yeni ipad pro lar gerçekten çok üstün. Ios'un sahip olduğu en iyi işlemciyi kullanıyor.



    Ipad pro 10.5" yada 12" alın. En az 5 sene rahat rahat kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Tab S3 cihazim : Islemcisinden oturu akici olacagini sandim ama malesef pek akici degil. Dahili depolama hizi sanirim yavas ondan olsa gerek. Coklu hesaplar arasi geciste ise bu yavasliligi had safhada olmakta.

    Acikcasi Tab S3 suan iicn sadece aradabir tablette harici hafiza karti exfat ile 4 GB tan buyuk dizi veya filmler icin kullaniyorum. Gerci Amazon Prime uyeligim de var ama ne hikmetse HDR video icerigini pek bulamadim! Elbette internette hdr 10 bitlik ornek videolar veya filmler vardir ama Samsung kendi ifade ettigi Amazon Prime Video ile bunu goremedim !

    S-Pen akici Note5 te kullaniyorum bariz ustun Note5 Spen ine gore . Ipad Pro 10.5 cikar cikmaz aldim LTE modeli olani ve gorusme ozelliig yoktur hatta SMS bile alamiyor ! Sadece data ozelligini kullaniyor . Diger bir artisi da GPS sahibi olmasi .


    Ipad 10 bit HDR panel e sahip pikselleri de Samsung gibi pentile degil !


    Ama mesele sadece video seyretmek ise kolaylik ve biraz abarti canliliktan oturu Cinema Modu ile Tab S3 pratiktir .


    IOS urunu kendime ait olarak ilk defa Ipad Pro 10.5 ile gectim . Malum bir diger onemli essiz olan 120 Hz ekran tazelemesi bu ozellik Tab S3 te yoktur .


    Coklu uygulama coklu pencere vs Tab S3 biraz daha iyi ama hizi ve stabilitesi Ipad kadar akici degil.


    IOS11 Beta6 suan kullaniyorum IOS11 ile coklu pencere gibi bircok esasli yenilikler geliyor . Beta6 dahi olsa akici .



    Herkesin ihtiyacina gore S-Pen i ne kadar kullanildigina bagli.

    Ipad Pro ya ait Apple Pencil de almistim Ipad Pro 10.5 ile epey hizli akici teknik olarak suan en hizlisi Ipad Pro 2017 tabletlerinden birini alan Apple Pencil ler . Ilginc olan Apple Pencil 2017 model filan degil kutusunda 2015 yaziyor ! Apple ilginc bir vizyon ile elinizde Apple Pencil ayni kalmak sarti ile Ipad Pro yu terfi ederek kaleminden daha hizli latency degeri duusk hizli akici bir kaleme donusturuyor oluyorsunuz ... S-Pen lerde keramet kalemlerdedir ..

    Jailbreak ile Ipad pro 10.5 imi kullanmayi dusunmuyorum .

    Tab S3 te telefon gorusme var midir bilmem ama olsa da bu anca custom rom yani cihaz root gerekli olmali bu da KNOX 1 demektir yazilim sapitir sonradan stok rom atilsa bile . Ayrica knox 1 olanlarda batarya daha hizli tuketiyor . Buna karsi cozum custom kernel dir. Tab S3 iicn custom rom filan suan 1 tane var o da stok root lu pek custom sayilmaz . Tab S3 u root lamak suan icin pek akil kari degildir . Tek artisi reklam engelleme olabilir onun disinda bir faydasi suan iicn tab s3 te yoktur .



    Kalem destekli hibrit veya tabletler Windows 10 olarak coktur . Windows altinda kalem kullanmak daha mantiklidir . Sahsen Surface Pro4 kullaniyorum masaustu isletim sistemi kalem destegi vardir . Baska markalar da vardir beklentilerine gore belirle derim.



    Tab S3 benim icin hayal kirikligi olmustur ozellikle Ipad Pro 2017 modelleri cikinca ve IOS 11 ile gelen coklu uygulamalar bircogu yillardir Note seri ile Samsung sunamamis olmasi da ayrica dusundurucu !


    Size ozel tavsiyem Windows tabanli tabletler . Samsung un da var windows S-Pen li tabletleri ama tavsiye etmem Windows altinda AMOLED ekran statik gorseller sebebiyle pek akil kari degildir ekranda screen burn kacinilmaz olacaktir .




  • Bu Samsung'a verdiğim son şanstı, valla kaybetti şansını. Şimdi bekleseydim de iPad Pro 10.5 alsaydım diyorum. O kadar pişmanım ki. Kardeşimin iPad Air'ıyla değiştirdim tabletimi, resmen daha akıcı geliyor. Fakat şimdi geri alacağım okul başlayacağı için. Bu arada iPad Pro 9.7 de kullandım 7 ay boyunca, not alma ve çizim deneyimi resmen profesyonel düzeydeydi. Fanboyluk yapmıyorum kesinlikle. Bu tablete bu kadar para vermeyin. 1600 verilir en fazla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında mı yaşıyorsunuz ? Türkçeniz biraz değişik geldi. Muadil cihazlar değiller, her ne kadar öyle gözükse de. Samsung, Note serisi cihazlarının donanımını oraya iteleyerek tablet çıkartıyor. Huaweiden akıllı hareketler beklerdim aslında. Telefondaki yükselişleri i, tablet piyasasına da uygun miktarda yansıtılmalıydı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Ben de uygun fiyatlı tan S3 gördüm ama bir forumda sayfasına girip bakayım dedim. Bu yorumlar beni gaz geçirdi neredeyse. :( iPad pro 9.7 1.850 tl (128gb kalem yok)

    Tab s3 1600-1750 tl (spenli)



    Şimdi karar veremiyor. Ne tavsiye edersiniz? Apple pencil icin de para verince ayrıca iPad alırsam fiyat 2200 lere çıkıyor :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Sizi zorlamayacaksa Pro 9.7 ve Pencil alın derim. Arada 500-600 lira fark var, fakat kesinlikle fiyatını hak ediyor. iOS 11 ile zaten tam bir canavar olacak, çıkmasına da 2 hafta kaldı. Yine de, Tab S3 de fena tablet değil. Sadece 2500 lirayı hak etmiyordu, fakat şimdi fiyatı düşünce alınabilir bir tablet oldu. Tableti ne için kullanacaksınız acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Okul için kullanmayı düşünüyorum, ekitaplar ders sunumları PDF üstüne notlar alma. Çizim yaparım diyorum bir de, hobi olarak yaptığım bir şeydi. iPad de uygulamalar çok hoşuma gitti. Android dekileri bilmiyorum çok.

    Onun dışında internet kullanımı, film dizi vs için de iPad'i kullanırım.



    Bluetooth klavyem var onu kullanırım muhtemelen, smart keyboard pahalı baya. Tabi uygun alternatif varsa daha sonra bakarım.

    Sunumları özellikle üstüne not alıp tabletten çalışmak tek bir yerden çalışabilmek işimi oldukça kolaylaştıracak. Eğer kalemle not alabilmek kullanışlı olursa tabi. Renkli olması icap ediyor çünkü , sürekli bir yanda yazdırılmış yere veya deftere yazması notları çok zorluyor. Büyük kitapları yanımda tasimam da mümkün değil. Kamerasini da ders notu çekmek, veya kütüphanede kitap sayfasını çekmek için kullanırım .. başka türlü kullanmam çok sanırım.

    Çok uzun oldu kusura bakmayın. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Aklımda laptop almak vardı aslında, ama sonradan mobil bir cihaz daha iyi olur kanaatine vardım. Laptop alsam duracak yurtta boş boş. Hafif bir şey alsam pahalı olacak vs derken, iPad ile işin içinden çıkmayı düşündüm. Laptopa ihtiyaç oluyor tabi o zaman ödünç alıyorum. Laptop yok maalesef, almamistim zamanında öyle kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabs3 le birlikte kalem şeklinde spen çıkartmışlardı, memlekette gören var mı? Bir de bu cihaz giderek neden yavaşlıyor, aklım almıyor.
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    O zaman size tavsiye kesinlikle bir iPad. Uzun vadede kat kat daha iyi bir seçim olacaktır. Bir iPad Pro 9.7 alın, bir de Apple Pencil. Keyboard'a pek gerek yok. Tabii bir de uygulamalara para vermeniz gerekecek. Bir not alma uygulaması 35 lira mesela. Fakat parasını hak ediyor hepsi. Zaten eğer hoşunuza gitmezse reportaproblem.apple.com sitesinden iade isteği gönderebiliyorsunuz uygulama için.



    Umarım mutlu olacağınız bir seçim yaparsınız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ikinci el ve o tarz uygun ilanları takip ediyorum. Denk gelirsem alacağım. Yurtdışı cihazı var garantisiz dedi mesela, tedirgin oldum faturası kutusu yok, ilerde bir sıkıntı çıkar mı diye, uygun cihaz oluyor şarj aleti yok diyor orijinal şarj aleti 250 lira mı ne kablosu ile. Bir buluyorsun başka şehirde oluyor. Denk gelmedi. Bende de bütçe yüksek değil fazla yukarı çıkamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Bilginize, kendi Tab S3'ümü 1500 liradan satışa çıkarıyorum tekrar. Faturası, kutusu, şarj aleti (orijinal S8 siyah şarj aleti) ve S-Pen'iyle birlikte toplam 1500 lira. Evet, cihazı baya yerin dibine soktum. Fakat bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız söyleyeyim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.