Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus'ın tasarımı sızdırıldı: İşte görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus'ın tasarımı sızdırıldı: İşte görüntüler
    26 Temmuz tarihli Galaxy Unpacked etkinliğine sayılı günler kala, Galaxy Tab S9 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Öyle ki Galaxy Tab S9 FE'nin temel ve FE Plus olmak üzere iki farklı sürüme sahip olacağından sizlere bahsetmiştik. Son olarak OnLeaks tarafından, Galaxy Tab S9 FE Plus'ın tasarımını gösteren yeni basın görüntüleri paylaşıldı. Peki Galaxy Tab S9 serisinin bütçe modeli neler sunacak? Gelin hep birlikte göz atalım. 



    Galaxy Tab S9 FE+ tasarımı belli oldu



    Galaxy Tab S9 FE Plus'a baktığımızda, Tab S9 serisinin genel hatlarını koruyacak gibi görünüyor. Ancak kardeşi S9 FE'ye kıyasla çift kamera sensörü ile satışa çıkacağını görüyoruz. Bununla birlikte 254,3 x 165,8 x 6,7 mm ölçülerinde olan tabletin üst bölümünde güç tuşu ve hemen yanında ses açma ve kısma tuşları konumlandırılmış. Ön tarafta ise görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için ortalanmış öz çekim kamerası bulunuyor. 



    Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus'ın tasarımı sızdırıldı: İşte görüntüler
    Galaxy Tab S9 FE Plus hakkında bildiklerimiz şu an için sınırlı. Ancak mevcut raporlara göre ön yüzünde 12,4 inçlik bir ekrana sahip olacak. Gücünü ise Exynos 1380 platformundan alacak cihaza, stereo hoparlörler, USB-C bağlantı noktası ve güç tuşuna entegre parmak izi tarayıcısı eşlik edecek. Ayrıca Gri, Açık Yeşil, Açık Pembe ve Gümüş renk seçenekleriyle satışa çıkması bekleniyor. 



    Ayrıca Bkz.Galaxy Tab S9 FE'nin tasarımı ortaya çıktı: İşte render görüntüleri



    Galaxy Tab S9 FE Plus'ın 26 Temmuz tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde sahne alıp almayacağı henüz netleşmedi. Ancak Galaxy Tab S7 FE'nin Tab S7 serisinden neredeyse bir yıl sonra vitrine çıktığını hatırlatalım. Bu nedenle kullanıcıların bir süre daha beklemesi gerekebilir. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s9_fe_and_s9_fe_plus_renders_and_specs_surface-news-59212.php







  • Exynos yasaklansın

  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şeyin imkanı yok hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.