Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 serisinin kilit özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S9 serisinin kilit özellikleri belli oldu
    Samsung Unpacked etkinliği 26 Temmuz’da düzenlenecek ve katlanan telefonlardan akıllı saatlere tabletlere kadar birçok ürün göreceğiz. Lansman öncesinde Galaxy Tab S9 serisinin kilit özellikleri açığa çıktı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in çıkış tarihi açıklandı



    Samsung Galaxy Tab S9 özellikleri



    Giriş seviye model olacak Galaxy Tab S9’dan başlayalım. Düz Tab S9, WQXGA çözünürlük sunan 11 inç Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip olacak. 12MP ön, 13MP arka kameraya sahip olacak tablet, 12 GB RAM 256 GB depolama alanı sunacak. 8.400 mAh bataryadan güç alacak tabletin inceliği 5.9 mm olacak.



    Samsung Galaxy Tab S9 Plus özellikleri



    Ara model olacak Galaxy Tab S9+'ın ekranı daha yüksek çözünürlükte (WQXGA+), daha büyük (12.4 inç) ve daha büyük pil kapasitesi (10.090 mAh) olacak. Bu modelin ekranı Dinamik AMOLED 2X. Tablet, giriş model gibi önde 12 megapiksel kameraya sahip olacak ancak arkada 13MP kameraya eşlik eden 8MP bir kamera daha olacak. Bu model de 12 GB RAM 512 GB depolama alanı ile gelecek. Tablet, diğer modele kıyasla daha büyük kapasiteli bataryaya sahip olmasına rağmen biraz daha ince (5.7mm) boyutta olacak.



    Samsung Galaxy Tab S9 Ultra özellikleri



    Samsung’un üst seviye tableti olacak Galaxy Tab S9 Ultra, WQXGA+ çözünürlük sunan (2960 x 1898 piksel) daha büyük 14.6 inç Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip olacak. Bu modelde çift 12 megapiksel ön kamera, 13 megapiksel + 8 megapiksel çift kamera sistemi olacak. Ayrıca daha fazla bellek ve depolama (16 GB RAM, 1 TB depolama), daha büyük kapasiteli pil (11.200 mAh) olacak. Tabletin inceliği 5.5 mm olacak.



    Samsung, tüm Galaxy Tab S9 modellerinde Galaxy S23 serisi akıllı telefonlardaki işlemci olan Snapdragon 8 Gen 2’yi kullanacak. Ayrıca tüm modellerde dört hoparlör ve ekran içi parmak izi sensörü bulunacak.



    Samsung Galaxy Tab S9 ne zaman çıkacak?



    Samsung, 26 Temmuz’da düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Tab S9 serisiyle birlikte Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 katlanır telefonlar ve Galaxy Watch 6 serisi akıllı saatlerini tanıtacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/07/06/samsung-galaxy-tab-s9-tab-s9-plus-tab-s9-ultra-key-specifications-revealed-before-launch/







  • Sonunda suya dayanıklı olacak galiba

  • s9 Ultra ücreti ne kadar olur?

  • Sonunda temel modele amoled ekran koymuşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Dolardaki artış da sürerse 50 bin beklerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    50 bin olmaz bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tab S8'de ekran AMOLED değildi. S9 base model için AMOLED olması iyi olmuş. 12 GB RAM de çok iyi gelişme. Alınır bu tablet.

  • Fiyatı ne olur acaba

  • 12.4 inç bence boyut olarak efsane duruyor. batarya da 10090mah ile gayet iyi. 14.6 ya 11200mah bence yetersiz olmuş, şarj cihazına bağımlı olunur net.

  • Donanimous kullanıcısına yanıt
    1369 euro avrupa fiyatı ile olmuş 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun o zaman hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.