Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tüm özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tüm özellikleri ortaya çıktı
    Samsung, geçen yıl ilk kez tablette ultra modeli “Galaxy Tab S8 Ultra” ile karşımıza çıktı. Tablet, devasa ekran, son derece ince profil ve çift ön kameraya sahipti. Halefi Galaxy Tab S9 Ultra, benzer şekilde ince bir tasarıma, büyük bir ekrana sahip olacak ve tabii ki daha da güçlü olacak. İşte Samsung Galaxy Tab S9 Ultra’nın özellikleri:



    Ayrıca Bkz.Galaxy Tab S9+ render görüntüleri sızdırıldı: İşte tasarımı



    Samsung Galaxy Tab S9 Ultra bilinen özellikleri



    Samsung’un bir sonraki amiral gemisi tableti, 208.6 x 326.4 x 55mm boyutlarında, 737 gr ağırlığında, toza ve suya dayanıklı bir gövdeye sahip olacak. Tabletin ekranı 14.6 inç ve 2960x1848 piksel çözünürlük, %120 DCI-P3 renk gamını destekliyor. Galaxy cihazlar için özelleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile gelecek tablette 16GB LPDRR5x RAM bulunacak. Yeni Galaxy Tab, 45w hızlı şarjı destekleyen 11.200 mAh bataryadan güç alacak.






    Galaxy Tab S9 ne zaman tanıtılacak?



    Samsung’un Galaxy Tab S9 serisini 2023 ikinci yarısında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 katlanır telefonları ile birlikte tanıtması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-s9-ultra-specifications-leak/







  • Her şeyi aynı gibi.

  • S7 plus ve s8 ultra da birbirinin aynı gibi. İkiside 45w hızlı şarjı destekliyor. S8 ultra sadece daha büyük ama s7 plus ele daha iyi oturuyor. S9 ile hızdan başka ne fark olur ki almak icap etsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020 İpad Air satılıp bu alınır mı?

  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Alınmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elmayla arasında dağlar fark var. Tablet alırken işlemcisine bakılır gerisi fasa fiso. O konuda gerideler. Ama bunu fiyatlarına yansıtmadı samsung. aynı durumu telefonda yapmadı mesela fiyat politikası telefonda daha iyi.

  • iPad pro m2 mi yoksa bu sd8gen2 mi?

  • Sadece suya dayanıklı 1.50 metrede yarınsaat durabiliyor bide tabletin suda ne işi var gen2 işlemci fark kamera centiği s23 gibi bütün fark bu bence değmez 8 alırım içimi görür

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.