Şimdi Ara

Samsung Galaxy W - Neo V arasında kaldım. Neo V android 4.0 da kasıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorum açık ve net. Donanım olarak galaxy w iyi ama eski bir android sürümünü kullanması beni rahatsız ediyor. Xperia neo V android 4.0 kullanıyor ama kimiside kasıyor, oyunlarda fps düştü, takılmalar oluyor diyor? Bu gerçek midir? Xperia neo v'ye android 4.0 kurduktan sonra performans düşüşü, kitlenmeler yaşanıyor mu?
    Ve son olarak hangisini almalıyım? Samsung Galaxy Wonder or Sony Xperia Neo V?



  • Galaxy W alıp custom rom ile ICS kullanman en iyisi olur.
  • uzun süre neo v kullanıdım, şu an ray kullanıyorum. her iki telefonda da ics 4 ile sorun yaşayan kadar yaşamayan var. telefonla mı ilgili yoksa yüklenen uygulamalar ile mi ilgili tam olarak bilmiyorum. bazı arkadaşlar sorunu aç-kapa, reset üzerine fabrika ayarına geri dön, tekrar kurtar, yükleme yap vs.vs. gibi yöntemlerle çözüyorlar. araştırman lazım. ama benim için bu bir risk. düzgün çalışan 2.3.4 ü, güzel gözüken 4 e değişmem.

    galaxy w 1-2 gün kullandım. şunu söyleyebilirim, malzeme kalitesi ve tasarımı hoşuma gitmedi. ekranın geç açılması gibi bir problemi var, ki ben ilk android deneyimim olan galaxy gio da yaşamıştım bunu, sinir oldum. ekran netliği xperialardaki gibi değil ayrıca.

    son 7 senede 12-13 tane telefon değiştirdim. hepsi orta ve üst düzey cihazlardı. hepsini de araştırarak ve tavsiyeler-deneyimler üzerine almıştım. şunu söyleyebilirim, hiçbir zaman başkasının alışkanlık ve beğenileri kendinizinkini tutmaz. telefon işinde hassassanız, denemeden bilemezsiniz...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.