Şimdi Ara

Samsung Galaxy Y DUOS S6102 Android (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
41.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Abiciğim söylediğinizi aynen yapmaya çalıştım telefon bilgisinden VCDMA only'i seçtim. sonra oradan çıkıp *2767*3855# yazdım ekrana, herhangi bir şey olmayınca telefon arama tuşuna bastım arama tuşuna basınca USSD kodu çalışıyor yazdıktan sonra ekrana "Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu" uyarısı geldi. telefonda ve hafızada bir değişiklik olmadı. Acaba nerede hata yaptım yardımınız için teşekkürler.

    Hafıza sorununa bir çözüm :

    Arkadaşlar , s6102 yi 3 aydır kullanıyorum , aslında memnunum. Sadece malum hepimizde yaşadığımız hafıza sorununa biraz önce bir çözüm buldum :

    normalde , cep telefonuna bir skype , yandex tarzı 2-3 program yüklediğimde hafıza 154 MB geliyor ve mesaj alamıyacak kadar dolmuş oluyordu. mecburen 1 programı silmek durumunda kalıyordum.

    benim bulduğum çözüm rootlama yapmadan şu şekilde :

    önce Ekrana *#*#4636#*#* yazarak Tercih edilen ağ tipini WCDMA only yapın... Telefon HSDPA ile bağlanıyor.

    Sonra , Samsung Telefon açıkken *2767*3855# yazıyoruz ve cep telefonuna format atıyor. Tabi bu işlemi yapmadan önce rehberi ve size lazım olan tüm verileri mutlaka yedekleyin çünkü hepsi siliniyor. Bu formatı attıktan sonra fabrika ayarlarına dönmüş olunuyor. Ekrana *2767*3855# yazdıktan sonra Cep telefonu kendisi kapanıyor ve tekrar açıyorsunuz.
    Daha önce yüklemiş marketten olduğum 5 program sonucu 154 -157 MB hafızam dolarken şimdi 33.6 MB dolmuş oldu. Yani daha 120 MB hafıza yerim var. İlginç !

    yanlız bir ekleme daha yapayım , daha önce 2 GB hafıza kartı kullanırken , formattan sonra 8 GB hafıza kartı kullanmaya başladım.

    deneyin , rootlama yapmadan önce bence bunu deneyin.




  • esimsek abi ben biraz önce denedim. Söylediklerinizi yapmaya çalıştım ancak telefon açıkken *2767*3855# yazdığımda telefon kapanıp açılmadığı ve herhangi bir işlem yapmadığı için telefon arama tuşuna bastım, bağlantı hatası veya MMI kodu hatası verdi. Elimle kapatıp açtım hiçbir değişiklik olmadı maalesef. Açıklamalarınız için teşekkürler. Acaba nerede yanlış yaptım ve telefon bilgisindeki ayarı eski haline getirmem gerekiyor mu? Şimdiden teşekkürler, eger bu sorunu çözersek çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.
  • abiciğim roota karar vermiştiniz acaba yaptınız mı yararlı oldu mu? bilgilendirebilirseniz sevinirim. Selamlar.
  • satldı gitti benim bilgim yok
  • duos s7562 telefonum var ulaşılamıyorken iki hattımı birbirine gönderdim ama iptal edemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.