Şimdi Ara

*** SAMSUNG GALAXY Y S5360 *** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
12
Favori
229.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugun alacaktım netten vazgectim sizce alayım mı? İlk android deneyimim olacak,şu anki telefonum c5.00 bunu aratır mı?
  • Ben de c5-03 kullandım. Kesinlikle aratmaz. Navigasyonu yeter. IGO'yu yüklyeceksin keyfine bakacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Ben de c5-03 kullandım. Kesinlikle aratmaz. Navigasyonu yeter. IGO'yu yüklyeceksin keyfine bakacaksın.

    İGO'nun full olanı herşeyi ile elinde varsa paylaşırmısın arkadaşım teşekkürler.
  • Merhabalar arkadaşlar.

    Aranıza yeni katıldım.Bu konu benim için vesile oldu.Öğrenciyim.Haziranda bu telefonu almayı düşünüyorum.Bütçeme uygun.Hiç bir güncelleme,root yapmasam bu telefon beni idare eder mi?Oyun yükleyeceğim.

    Hoşbulduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bsggsb

    Merhabalar arkadaşlar.

    Aranıza yeni katıldım.Bu konu benim için vesile oldu.Öğrenciyim.Haziranda bu telefonu almayı düşünüyorum.Bütçeme uygun.Hiç bir güncelleme,root yapmasam bu telefon beni idare eder mi?Oyun yükleyeceğim.

    Hoşbulduk.

    haziran'a kadar bu paraya yeni telefonlar çıkacaktır,
    telefon işini görür,angry birds space,riut ninja gibi oyunu kaldırır.
  • O zaman 390 Tl yi aşmayacak bir telefon önerirmisiniz.

    Android olsun,
    en az 2 mp kamera olsun,
    Wifi olsun,
    Dokunmatik olsun.

    Birde stabil olsun yani.Geçişler hızlı olsun.

    Birde sizce lg optimus me mi yoksa galaxy y mi?

    Acil cevap..?? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bsggsb

    O zaman 390 Tl yi aşmayacak bir telefon önerirmisiniz.

    Android olsun,
    en az 2 mp kamera olsun,
    Wifi olsun,
    Dokunmatik olsun.

    Birde stabil olsun yani.Geçişler hızlı olsun.

    Birde sizce lg optimus me mi yoksa galaxy y mi?

    Acil cevap..?? :D

    Arkadaşlar bu soruya cevap verir misiniz ?Bende böyle bir telefon almak istiyorum.
  • Aradğın tüm özellikler samsung galaxy y de mevcut fakat ben 500 liradan indirime girince aldım telefonu 390 liraya elini çabuk tutarsan alabilirsin böyle fiyata bu telefonu ben açıkçası çok memnun oldum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903^^ -- 19 Mayıs 2012; 15:53:07 >
  • Sahici 87 arkadaşın sorusuna şu şekilde cevap verebilirim.

    Bende öyle şeyler yapmak istedim aramalarım sonucu bir program buldum gayet güzel bir programdı. Ama resmi olmayan kişilerin araması veya aranması sonucu ekranda yapraklı resim çıkıyordu hoşuma gitmedi. Birazda donma yapıyordu. Kişisel tavsiyem böyle şeylere fazla kafanı takma:D
  • Teknosadan aldığım SAMSUNG GALAXY Y S5360 model cep telefonunu satın aldığım gün kendiliğinden kapanıp açılma problemi olduğu için mağazaya geri götürdüm ve değişim talebinde bulundum. Telefon teknik servisten “cihazda sorun vardır ya da yoktur” şeklinde değil “yazılım güncelleme yapıldı” olarak geri gönderildi. Daha sonra telefondaki problem devam edince devam eden 1 aylık süreçte telefonu 4 defa daha teknik servise gönderdim. Telefondaki arızayı video ile kayıt altına aldım ve videoları ilgili teknik servise göndererek toplamda 5 defa teknik servise giden cihazdaki sorunun tespit edilmesini ve değişim talebimin yerine getirilmesini talep ettim. Buna rağmen her defasında cihazı “hata bulunamadı” raporuyla geri gönderdiler. Ayrıca ilgili üretici firma olan Samsung firmasının resmi internet sitesinde aynı model telefonu kullananların bir kısmı kullanıcı yorumlarında benimle aynı sorunu yaşadıklarını belirtmişler.
    müşteri hizmetlerini aradım,mail attım, bu telefon serisinde sorun olabilir dedim ama yalan oldu herşey.bana farklı teknik servis telefon verdiler destek bilişim diye. arıyorum anlaşmalı kargo öğrenip telefonu yollayacam telefonu kaldıran yok. anlayacağınız android diye aldım ama paramı sokağa atmışım meğerse.telefon genel özelliklerinden memnundum ancak benim telefonda bazı uygulamaları açınca kapanıyo, uzun süre nette kalınca ya da konuşunca ekran ısınıyo ve en kotusu gunde en az 10 defa durduk yere ekran kapanıp sonra telefon yeniden ilk defa açılıyormuş gibi açılıyor.
    simdi tüketici hakem heyet basvurdum.sonucunu bekliyorum. samsung'un bu kadar ilgisiz ve Başarı teknik servisin videolar ile kayıt altına alınan bir soruna "sorun yoktur" diyecek kadar donanımsız olduğunu tahmin etmezdim.




  • arkadaşım sakın alma pişma olursun. sorunu linkte paylaştım ayrıca samsung sitesinde de telefonla ilgili yorumları oku anlarsın neden alma dediğimi. iphone u geçer diyenlere bakma sen. daha bi oyun bile doğru düzgün açamıyor zora gelince kapanıyor. linke bak benim başıma gelenlere göre kararını ver. şikayetvar.com sitesinde de şikayetleri bir incele. anlatılmaz ya yaşanır gerçekten...
    http://forum.donanimhaber.com/m_61053792/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61053792
  • Kardeşim sayfadaki bütün yorumları okudum.10 kişiden 8 i memnun.Orantı olarak yani.Biz bu % 20 lik kısıma dayanıp kaç aydır araştırıp,beğendiğimiz telefon dan mı vazgeçeceğiz.Ayrıca sende oldu diye bizde de olacak değil.Belki de 1 kereye mahsus üretim hatası??? Nerden bileceksin yahu..
  • Ayrıca bir şey sormak istiyorum tekrar..Ama acil cevap gerek.20 Gün sonra telefon alacağım.Lg optimus me mi yoksa samsung galaxy y mi???
  • arkadaşım burda sırf özelliklere bakıp yapılan yorumlar var diye foruma üye olup bu yorumları belirtiyorum. bu siteye girip yorumları okuyunca vay be ben ne telefon kullanıyormuşum da kıymetini bilemiyorum dedim ben sana adres gösteriyorum gir samsung sitesine aç aynı model telefonu altındaki yorumlarda en az 6 kişi aynı problemi belirtmişler. ayrıca orda yazdığın yorumun yayınlanması da burdaki gibi üye ol yaz gönder sistemi değil. orda ad soyad giriyon mail telefon giriyon gerçekten o telefonun sahibiysen yorumun sitede yayınlanıyor.

    ayrıca bi gir bakalım şikayetvar ve şikayetim sitelerine arat bi telefonu. sonuç: aynı telefon aynı sorun. benim işim gücüm yok tüm bu sitelere yorum ekledim kimse bu telefonu almasın bi tek benim boyle bir telefonum olsun diye.
    özellikle belirtiyorum bu telefonu alıp da aynı sorunu yaşayanlar su an bekleme durumundalar. kmseye derdini anlatamıyorlar. çünkü teknik servisler telefondaki sorunu bulamıyorlar. 5 defa teknik servise gönderdim. sadece yazılım güncelleme yapıp gönderiyorlar. bahsettiğim sitelere girip benim dışımdaki kullanıcı yorumlarını okursan onlara da aynı işlemin yapıldığını göreceksin.
    Ben almadığım telefon hakkında değil aldığım telefon hakkında yorum yapıyorum. Android miş filan hikaye. bir angry birds yükleyeyim dediim telefon 5 dakika da açıyo açamayınca kapanıyo. uzun süre telefonda konuşunca ekran ısınıyo. şarj desen yarım gün çok konuşmazsan 1gün gidiyo. bir defa bile telefonda kapanıp açılma problemi yaşayanlar varsa uyarıyorum daha da kötü bir hal alacak. aldığım gün bir defa kapanan telefon smdi kapı zili gibi kapanıp açılış sesiyle yeniden açılıyor sürekli. ve ne samsung müşteri hizmetleri yardımcı oluyor ne teknik servisleri. bunlar o telefonu kullanan bir kullanıcının yorumları. isteyene mail bırakın özelden arızayı çektiğim videoları da yollarım. ben görevimi yapayım da isteyen alsın isteyen almasın.
    tek isteğim ben hata ettim telefonu almamış olan ama sadece özelliklere bakıp yorum yapanlara göre telefon aldım siz oyle yapmayın en azından bi google da aratın gerisi gelir zaten....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax_gs -- 20 Mayıs 2012; 22:20:22 >




  • Kardeşim o yüzden samsungun sitesinide telefona 5 üzerinden 4,2 vermisler dimi ?
  • inşallah o telefonu alırsın da görürsün puanlara göre şuna buna göre telefon almak neymiş görürsün. 5 üzerinden o puanı almış vay be. demek dünyada iphone dan sonra bu telefon geliyo. hatta oyle bir telefon ki fiyatının 389 tl olduğuna bakma, arka kapağının kırılacak kadar ucuz dandik olduğuna bakma (aslında tasarım harikası) bu telefon galaxy S3 ü bile geride Bırakır. o kadar iyi telefon ki herkes alsın diye bu kadar ucuz.
    normalde beddua etmem ama al ediyorum şimdi inşallah o telefonun fiyatı daha da düşerde o telefonu sen de alırsın. seninde bu kadar mükemmel bir telefonun olur.

    NOTE :TELEFONU ALDIKTAN HEMEN SONRA Bİ ŞEY OLACAK DEĞİL AMA HANİ OLUR DA Bİ SORUN YAŞARSAN BURDA PAYLAŞ Kİ BAŞKALARI DA SENLE BENİM GİBİ O TELEFONA SAHİP OLAN ŞANSLI İNSANLARDAN OLSUN.




  • Hani benim telefonum nerdeyse 2 ay olacak hiçbir problem yaşamadım ama arkadaşlar mağdur olmuşsa vardır birşeyler. İnşallah bana olmaz böyle. Telefonuma fazla oyun veya program yüklemiyorum. Yüklemek istesemde gereksiz kullanmadığım uygulamaları ve oyunları telefonumdan tamamen kaldırıyorum.

    Kullandığım uygulamalar ve oyunlar;

    Go Launcher EX

    Angry Birds Space

    GO SMS PRO.

    Youtube

    Ceramic Destroyer

    Okey

    MusixBox (Bu uygulamayı kesinlikle tavsiye ediyorum acayip güzel istediğin tüm müzikler bu programda bir tıkla indiriyorsun. Ayrıca öndinleme de var. )

    Maçkolik

    YooNinja(Harika bir oyun bağımlılık yapıyor. )

    Free Running

    Opera Mini

    Steamy Window

    aScreen Crash

    GO Locker

    Hiçbir donma ve kapanma yaşamadım. Mağdur olan arkadaşlarında umarım sorunları çözülür sonuçta burada hepimiz kardeşiz kimse kimsenin kötülüğünü istemez...




  • Bende hiçbir problem yaşamadım gayet iyi şekilde kullanıyorum 3aydır filan.Tonla uygulama yüklü bir kere kastığını hissetmedim.Bi tek garip gelen ekranın biraz daha pixel oranı artırılabilirmiş 480x320 gibi oda olsun o kadar
  • sanırım bu donanımdan kaynaklanan bir sorun. nette baktım sadece bu telefonda değil lüks diyebileceğimiz samsung telefonlarda da aynı kapanıp açılma sorunu yaşanmış. basit bir güncelleme ile halledilebilecek bir sorunsa ve samsung kullanıcılarına bunları yaşatıyorsa markaya zarar veriyorlar bence. bu telefonlarda yaşanan sorunlar için genelleme yapılmalı ve tek tek servise yönlendirmek yerine daha hızlı bir çözüm bulunmalı. daha düne kadar 3310 tamir eden teknik servisteki elemanın gerçekten akıllı telefonlara hakim olduğunu düşünen var mı aranızda? benim gönderdiğim diyarbakır başarı teknik servis hata bulunamadı olarak geri gönderince ben de onlara söyleyecek başka bir şey bulamadım. samsung gibi firmanın teknik servisinin daha donanımlı olmasını beklerdim.
  • Samsung'un bu umursamaz tavırı gerçekten çok sinirlendirici. Madem böyle telefonlar yapıyorsunuz bari onun için çıkabilecek sorunlar çözecek donanımlı bir ekip bulundurun. Hani çözüm bulamıyorlar direk hata bulunamadı diyip geri yollamak ne oluyor. Bunlar milleti enayi yerine koyuyor resmen.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.