Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'in çıkış tarihi resmileşti: İşte beklenen tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'in çıkış tarihi resmileşti: İşte beklenen tarih
    Samsung, daha önceki söylentileri doğrulayarak yaklaşan Unpacked 2023 etkinliğinin tarihini açıkladı. Firma, br süre önce Galaxy Unpacked etkinliğini 27 Temmuz 2023 tarihinde düzenleyeceğini doğruladı. Şirketin bir sonraki büyük lansman etkinliği ilk kez Güney Kore'de gerçekleşecek ve şirket etkinlikte Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i tanıtacak.



    Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5, 27 Temmuz'da geliyor



    Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'in çıkış tarihi resmileşti: İşte beklenen tarih
    Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 Güney Kore'nin Seul kentindeki kongre merkezi COEX'te tanıtılacak. Samsung MX (Mobile eXperience) Başkanı ve Yöneticisi TM Roh'a göre burası Güney Kore'nin başkenti Seul'ü tanımlayan geçmiş, bugün ve geleceğin büyüleyici bir karışımını sunuyor. Samsung ayrıca katlanabilir telefonlarını tanıtma yönünü değiştirdiğini söyledi. Dünyanın dört bir yanındaki popüler kültür şehirlerinde, her etkinliğin belirlenen temasıyla yakından eşleşen lansman etkinlikleri düzenlemeyi planlıyor.



    Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'ten beklenenler



    Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'in çıkış tarihi resmileşti: İşte beklenen tarih
    Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'in daha güçlü ve daha zarif bir katlanır tasarım için yeni bir menteşe türü getirmesi bekleniyor. Yeni menteşenin, telefonların iki taraf arasında herhangi bir boşluk olmadan katlanmasını sağlayan su damlası benzeri bir şekle sahip olduğu bildiriliyor. Ayrıca ekran kırışıklığını da daha az belirgin hale getiriyor. Her iki telefonun da toza ve suya dayanıklılık için IP58 derecesine sahip olduğu söyleniyor. İki telefonun da Galaxy S23 serisi cihazlara benzer şekilde Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemcisini kullanması bekleniyor. Galaxy Z Flip 5, telefon kapalıyken daha yüksek üretkenlik için büyük bir kapak ekranına da sahip olacak.



    Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri




    • Ekran: 7,6 inç AMOLED ekran, 2K çözünürlük, 120Hz (iç ekran); 6,2 inç 120Hz (dış ekran)

    • Arka Kamera: 108MP+12MP+10MP

    • Ön Kamera: 10MP

    • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy

    • Depolama ve bellek: 12GB RAM; 256GB/512GB depolama

    • OS: Android 13



    Samsung Galaxy Z Flip 5 özellikleri




    • Ekran: 6.7 inç Full HD+ katlanabilir AMOLED ekran, 120Hz; 3.4 inç dış ekran

    • Arka Kamera: 12MP+12MP

    • Ön Kamera: 10 MP

    • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy

    • Depolama ve bellek: 8GB RAM; 256GB/512GB depolama

    • OS: Android 13



    Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'in yanı sıra Samsung'un Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic yeni nesil akıllı saatlerini de tanıtması bekleniyor. Şirket ayrıca Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra'yı da tanıtabilir. Samsung'un Apple'ın Vision Pro karma gerçeklik gözlüğüne yanıt olarak bir şey hazırladı mı yoksa rakip bir ürün gelir mi bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-z-flip-5-fold-5-launch-event-july-south-korea-confirmed/







  • Katlanabilir telefonlar tamamen balon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kulaklık haberi yapılmıyor hiç, geçen sene ağustos ayında bu etkinlikte tanıtmışlardı buds 2 pro yu.

  • Z fold 5 değil de flip 5i bekliyorum. Dolar fırlamasa bir ihtimal düşünücektim ama şu durumda yapıcak bir şey yok. Büyük ihtimal 30 binden çıkar :/

  • Huawei den hiç hazzetmiyorum yalan yok ama bu da bir gerçek ki Xiaomi onun yerini dolduramadı yoksa Samsung s serisi ve katlanabilir telefonları neredeyse herşeyi aynı şekilde ısıtıp ısıtıp bir de üstüne fiyat ekleyerek tüketiciyi aptal yerine koyma şımarıklığını yapamazdı uöarım bir şekilde Huawei piyasaya geri döner ve vizyonsuz sahtekarların panikleyip adam akıllı yenilikler noktasında zorlar.

  • khaos kullanıcısına yanıt

    Huawei mate X3 ile katlanabilir telefon piyasasına şamarı attı zaten, 2-3 sene sonra ondaki teknolojiye, kaliteye, mühendisliğe gelebilir diğer markalar. Ancak mate X3'ün yurtdışı 3bin euro, yurtiçi 80 bin tl'lik fiyatı sebebiyle Z fold 5'e yönelecek bir çok kişi ben dahil. Samsung Türkiye dünyadaki en iyi kampanyaları yapan Samsung distribütörü, yurtdışı fiyatları diğer markalar ile karşılaştırıldığında en hesaplı samsung oluyor. Sasung arayüzü, s-peni ve kalitesi de olunca ısıtığ ısıtıp aynı şeyleri de verse yine de tercih ediliyor. Yine de her türlü apple'ın tutumundan iyidir, 5 sene sonra x10 kamera koyunca apple gezegen keşfetmiş gibi lansman yapar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z fold 5 kaçtan giriş yapar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eurotrip kullanıcısına yanıt

    50 diye tahmin ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt

    Samsung katlanabilir telefon pazarında tek başına kalmamak için diğer oyunculara da yer sağlamaya çalışıyor anladığım. Kendinde bir şeyleri eksik bırakarak onların tamamlayacak açık bulup pazarda yer edinebilmelerini, sonrasında onlara da satış yapabilmeyi planlıyor biraz. Kaç çeşit katlanır ekran konsepti tanıttı, hepsini kendisinin kullanıp bir şeyler yapması boş olur.


    Ha benim için şu Fold'a bir 10x optik zoom kamerası ve Flip'e de 3X zoom kamerası koysa mükemmel olur. Hiç zoom olmadan Flip tercih edemiyorum, Fold da Ultra'nın gerisinde kalıyor. Benim Fold'la karşılaştırınca zoomu Fold yetersiz geliyor. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.