Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Fold 6 FE fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Z Fold 6 FE fiyatı ortaya çıktı
    Katlanabilir akıllı telefon pazarında son dönemde Huawei ve Honor markalarına pay kaybetmeye başlayan Samsung, biraz daha bütçesini düşünenlere yönelik uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon için son aşamaya geldi.



    Galaxy Z Fold 6 FE fiyatı ne olacak?



    Biraz daha kırpılmış yonga seti, batarya, ekran ve S-Pen kaleminden mahrum olarak piyasaya çıkması beklenen Galaxy Z Fold 6 FE, haliyle fiyatları da biraz aşağı çekecek. Kaynaklar oldukça iyi bir indirim bekliyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung’un FE ailesi genişliyor: Galaxy Z Fold 6 FE bu yıl tanıtılabilir



    Gelen bilgilere göre Galaxy Z Fold 6 FE için kulislerden yansıyan fiyatlar 799$ civarında. Bu neredeyse Galaxy Z Fold 5 modelinin çıkış fiyatının yarısı kadar. Elbette Avrupa pazarında bu rakam bir miktar daha yukarı çıkabilir.



    Kaynaklar Galaxy Z Fold 5 kamera bileşenlerinin aynen miras alınacağını ve aynı tedarikçilerin kullanılacağını belirtiyor. Yani en azından kamera tarafında Galaxy Z Fold 6 FE tüketiciyi hayal kırıklığına uğratmayacak.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_cheaper_galaxy_z_fold6_version_might_cost_way_less_than_you_were_expecting-news-62057.php







  • Bir kere Fold telefon mantığı bütçe dostu cihaz arayana ters. Bu işe neden giriyorlar anlamıyorum. Adam akıllı bir z fold6 çıkar tasarımıyla donanımıyla kamerasıyla honor magic v2 kadar olsun yeter başka bir şey istemiyoruz. 5 nesildir katlanabilir telefon üretip bu kadar yerinde sayan başka firma olamaz.

  • Bence S-Pen olmaması büyük bir kayıp.. en azından ekran S-pen desteğine sahip olursa S-pen kılıfla halledilebilir diye düşünüyorum

  • Türkiyede fiyatlar nasıl olur acaba z fold 5 den düşük olur mu z fold 6 nin fiyati

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.