Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Fold 6 şimdiden sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Z Fold 6
    Samsung’un satış rekorları kıran yeni Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 katlanabilir akıllı telefonlarının ardından yeni nesil katlanabilir telefonlar için çalışmalar başladı. Samsung modellerin prototiplerini hazırlamış durumda.



    Samsung Galaxy Z Fold 6 neler sunacak?



    Samsung’un gelecek yıl Galaxy S24 Ultra ve Galaxy Z Fold 6 modellerinde benzer bir tasarım dili kullanacağı iddia ediliyor. Prototip tasarımlarda Galaxy S24 Ultra modeline ait konsept tasarımlarla benzerlikler ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 5’in Thom Browne versiyonu ufukta göründü



    Özellikle orta çerçeve, alt kısım ve radyan kısmı oldukça benziyor. Ayrıca Galaxy Z Fold 6 modelinin dış ekranı da Galaxy S24 Ultra ile benzerlikler taşıyacak. Bu durumda önceki modellere göre önemli bir tasarım değişikliği anlamına geliyor.



    Katlanabilir telefon ailesinde çok daha mükemmel bir noktaya gelmesi beklenen Samsung Galaxy Z Fold 6 modelinde daha gelişmiş AMOLED ekran, 2500 nit parlaklık, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti gibi özellikler kesin gibi görünüyor.



     







    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_fold6_prototype_emerges_in_video_-news-59694.php







  • Habere heyecan katmak için bu sızdırıldı başlıklarından sıkılmadınız mı yav. Hiç heycanlı değil aksine gıcık bir başlık olmaya başladı.

    Sızıntı dediğin şirket içinden bir casus onu çalarken özel güvenlikçiliklerle karşılaşır ve çatışmaya girer, casus çatışmadan sağ çıkar ve görüntüyü paylaşırsa bu hikayesi olan gerçek bir sızıntı olur.

    Arz ederim.

  • sadece prototiplerden "biri". "nihai" cihaz değil. yanıltıcı içerik.

  • Eğer böyle olacaksa sonunda telefon modunda kullanabileceğimiz hale gelmeyi başarmış. Asimetrik ve çirkin tasarımlardan kurtulması 5 nesil sürdü resmen...

  • Güzelim cihazı umarım bu hale getirmemişlerdir. Bu dönemde köşeli cihaz mı olur ya. 10 sene öncesinde kaldı bu tasarım.

  • 6 yıl sonunda en boy oranı tv kumandası formundan çıkıp gerçek bir telefon formuna girmiş acayip hızlı mühendisler ahahahaha

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.