Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.476
Cevap
145
Favori
561.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Aynen benim saatte iyice sapıttı yabancı siteleri falan gezdim bir güncelleme falan yokmu diye ama görünürde birşey yok.
    samsung watch ı satmak için herşeyi yapar bunalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: executive44

    Aynen benim saatte iyice sapıttı yabancı siteleri falan gezdim bir güncelleme falan yokmu diye ama görünürde birşey yok.
    samsung watch ı satmak için herşeyi yapar bunalar.

    Alıntıları Göster
    42mm gw aldım. Batarya konusunda s3'ü öpün başınıza koyun
  • Arkadaşlar merhaba.2 adet sorum olacak .muhakkak önceki sayfalarda sorulmuştur ancak aciliyeti olduğu için okuyamadım. Bugün yarın akıllı saat alacağım. 2 tane.birisi abime birisi kendime. Galaxy watch un s3 frontier den bariz bir farkı var mi? Neticede 2500 tl ye 2 adet s3 frontier alabiliyorum öbür taraftan 4000 tl vereceğim. Değer mi? Harici galaxy watch un tasarımını sevmedim.komple siyah olmasını istiyorum ancak galaxy watch metal ve siyah .42 mm olanı sadece siyah. 46 mm olan da o alternatif var mi? Son olarak ben saati herşeyden önce saat olarak kullanmak istiyorum ve 50 60 tane kayis alıp değişik değişik takacağım. Ancak yerel internet mağazalarında hemen hemen aynı modeller var ve çok pahalı. Aliexpres gibi sitelerden de hiç alışveriş yapmadım. Kordonu başka nereden alabilirim.tesekkur ediyorum hepinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koyumavi12345

    Arkadaşlar merhaba.2 adet sorum olacak .muhakkak önceki sayfalarda sorulmuştur ancak aciliyeti olduğu için okuyamadım. Bugün yarın akıllı saat alacağım. 2 tane.birisi abime birisi kendime. Galaxy watch un s3 frontier den bariz bir farkı var mi? Neticede 2500 tl ye 2 adet s3 frontier alabiliyorum öbür taraftan 4000 tl vereceğim. Değer mi? Harici galaxy watch un tasarımını sevmedim.komple siyah olmasını istiyorum ancak galaxy watch metal ve siyah .42 mm olanı sadece siyah. 46 mm olan da o alternatif var mi? Son olarak ben saati herşeyden önce saat olarak kullanmak istiyorum ve 50 60 tane kayis alıp değişik değişik takacağım. Ancak yerel internet mağazalarında hemen hemen aynı modeller var ve çok pahalı. Aliexpres gibi sitelerden de hiç alışveriş yapmadım. Kordonu başka nereden alabilirim.tesekkur ediyorum hepinize
    kendi içinizde çelişiyorsunuz
    sofra kuruldu acil ekmek lazım gidip alayım gibi bir durum değilki bu. elime 4000 bin para geçti ama yarına kadar harcamazsam geri alacaklar gibi birşeymi aciliyet. 1500-2000 tl lik saat alacağım ama acil....
    bunları yazana kadar geriye doğru 10 sayfa okusanız belkide sormanıza gerek kalmayacaktı.

    birde GW yi sevmediğinizi söyleyip üstüne hangisini alayım demek ???

    S3 için 22mm kayış diye google da aradığınızda sonuçları sizi şaşırtacaktır diye düşünüyorum. özellikle n11 de onlarcasını gördüm. pahalı dediğiniz kayışın tanesi 10 tl ne bekliyordunuz 2-3 tl olmasınımı ?

    kusura bakmayın yazmayacaktım ama dayanamadım. "durumum acil eski mesajları okuyamıyorum" yazısı yazmama sebep oldu

    okumaya üşendim sorayım birileri cevaplar gibi bir durum diye algılıyorum bu yazıları. geriye dönük 1000 lerce sayfa yokki. toplasan 300 sayfa var. bununda GW çıktıktan sonrasını okumak yeterli değilmi sizce ?

    sürç-i lisan ettiysem affola....




  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim. Aciliyet sundan kaynaklanıyor. Yarın doğum günü de hediyesini alıp baska bir ile götürecektim. Yoksa ekmek değil aş değil aciliyeti olsun. Google a kayış için dediğiniz sekilde zaten yazdım. O bahsettiğin n11 gittigidiyor gibi sitelerdeki ürünlerin hepsine baktim. Basit duruyorlar ya da hep bilindik şeyler görüyordum. Belki ben sunu kullanıyorum bak dersiniz diye sormuştum. Son olarak da galaxy watchın metal rengini sevmediğimi, 42 mm de olduğu gibi tamamen siyah rengi olup olmadıgını sordum. Sayet varsa tercih sebebim olabilir dedim. Ben tekrar cevabın için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bende bu gear s3 frontier alarak aranıza katılmış oldum, size bir sorum olacak, ben cihazı iphone ile kullanıyorum, örneğin saate gelen whatsapp bildirimlerini nasıl kapatabilirim?
  • Daha once yazilanlari okudum, ama tekrar sormada fayda goruyorum. Bugun bir telefoncuda gear s2 aldim cihaz neredeyse kullanilmamis sifir ayarinda sarji olmadigi icin kurulumu orda yapamadim eve geldim biraz sarja biraktim dolsun kurulumu yapayim dedim, fakat yeniden etkinlestirme kilidi acik kalmis o kadar yabanci forum dahil bir cozumu yok.. Fatura da isim soyisim var fakat tlf numarasi yok, acaba servise versem halledilir mi? Yoksa yarin saati geri iade edecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar, Samsung S3 Frontier'i 1000 TL civarında sıfır bir yerden buldum. Kullanıcılar olarak 2016 yılında çıkmış bir saat bu fiyata alınır mı? yoksa daha iyi seçenekler için biraz daha beklenir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    Daha once yazilanlari okudum, ama tekrar sormada fayda goruyorum. Bugun bir telefoncuda gear s2 aldim cihaz neredeyse kullanilmamis sifir ayarinda sarji olmadigi icin kurulumu orda yapamadim eve geldim biraz sarja biraktim dolsun kurulumu yapayim dedim, fakat yeniden etkinlestirme kilidi acik kalmis o kadar yabanci forum dahil bir cozumu yok.. Fatura da isim soyisim var fakat tlf numarasi yok, acaba servise versem halledilir mi? Yoksa yarin saati geri iade edecem
    Bence faturayla servise gidip sorun. Olmuyorsa iade edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisinin bitmesine 1 hafta kala bataryasını değiştirttim pazartesi günü akşam 20:00 gibi şarj ettim , o gün bugündür takmadım şu an %48 gösteriyor. 7/24 açık, uyku takipçisi açık sürekli kolumda zaten. Tek otomatik kalp ölçmeyi kapattım. BT sürekli açık - wifi kapalı. Parlaklık en üstte ve çağrılar vs aktif de kullanıyorum, saatime tekrar bağlandım

    Garantiye vermeden önce her şey kapalı bile 2 günü anca çıkartıyordu. 2 sene daha gider eğer başına bir şey gelmezse
  • ahpanos A kullanıcısına yanıt
    şu an diğerlerinin yapıp da bunun yapamadığı hiçbir şey yok hatta gear watch bile bence aradaki fiyat farkını hak etmiyor.

    şu an alacak olsam yine s3 alırdım. İlk çıktığında 900 e almıştım, o zaman çevremdekiler bir telefon parası gömdün deyip dalga geçiyordu ama spor yaparken kesinlikle iyi bir yaşam koçluğu yapıyor. bisiklet sürerken, otomobil kullanırken, telefonu ele almadan çağrı işlemlerini halletme ise süper :)
  • arkadaşlar bu saati telefonsuz sim kart ile kullanarak arama yapma gibi bir şansımız var mı? forumda kimisi bluetooth ile telefonun yakınında olması gerekiyo demiş, kimisi telefona ihtiyaç yok demiş. ben telefonum evde iken iş yerinde bu saat ile arama yapıp alabilir miyim (wifi olmadan)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpererez

    arkadaşlar bu saati telefonsuz sim kart ile kullanarak arama yapma gibi bir şansımız var mı? forumda kimisi bluetooth ile telefonun yakınında olması gerekiyo demiş, kimisi telefona ihtiyaç yok demiş. ben telefonum evde iken iş yerinde bu saat ile arama yapıp alabilir miyim (wifi olmadan)
    Merhaba, henüz saati satın almadım ama özelliklerinde sim kart desteğinin olmadığını biliyorum. Telefonunuzla eşleşiyor ve telefonun arama özelliğini kullanıyor. Telefondan tamamen bağımsız telefon özelliği yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanstern

    Garantisinin bitmesine 1 hafta kala bataryasını değiştirttim pazartesi günü akşam 20:00 gibi şarj ettim , o gün bugündür takmadım şu an %48 gösteriyor. 7/24 açık, uyku takipçisi açık sürekli kolumda zaten. Tek otomatik kalp ölçmeyi kapattım. BT sürekli açık - wifi kapalı. Parlaklık en üstte ve çağrılar vs aktif de kullanıyorum, saatime tekrar bağlandım

    Garantiye vermeden önce her şey kapalı bile 2 günü anca çıkartıyordu. 2 sene daha gider eğer başına bir şey gelmezse
    Saati hangi servise verdiniz, şikayet olarak neleri belirttiniz ve kaç günde yapıldı bilgi verir misiniz? Ben de 1 hafta içinde vereceğim de servise.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahpanos

    Merhaba, henüz saati satın almadım ama özelliklerinde sim kart desteğinin olmadığını biliyorum. Telefonunuzla eşleşiyor ve telefonun arama özelliğini kullanıyor. Telefondan tamamen bağımsız telefon özelliği yok.

    Alıntıları Göster
    tamamdır çok teşekkürler, bende müşteri hizmetleri ile görüştüm dediğiniz gibi yokmuş. sadece s1 de olduğunu söyledi, o da eski olduğundan bulmak zor olur dedi.
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    Kadıköy'deki destek bilişime verdim, yazıoğlu iş hanın tam karşısında. Olanı söyledim, bataryası artık eskisi gibi değil, native halde bile 2 günü çıkartamıyor, şarjı %0 gösterip kapanıyor o halde şarja takınca %7 den başlıyor dedim.

    Onlarda bataryayı değişmiş, birde yazılım güncellenmiş demiş ama tizen sürümü aynı yalnız ne hikmetse o kadar sıfırlamama rağmen, cihaz servisteki yazılım sonrası aşırı akıcı hale gelmiş, oysa son sürüm yaramamıştı benim saate. Fotadan tüm güncellemeleri yapmıştım, fabrika ayarı, recoveryden sıfırlama falan denemiştim ama hantallığı gitmiyordu, çok şükür o da düzelmiş, 2 sene daha gider artık
  • alpererez kullanıcısına yanıt
    Sim kart olan versiyon Türkiye'ye gelmedi. Dolayısıyla bizim saatlerimizde telefondan bağımsız bir şekilde telefonla görüşme imkanımız yok. Ya bluetooth bağlantısıyla telefon yakındayken ya da aynı wifi bağlantısını kullanırken mesafeden bağımsız bir şekilde telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonall

    Mi6 ile kullanıyorum sıkıntı yok
    Merhaba, Saati yeni satın aldım ama henüz kargoya verilmedi. Xiaomi mi6 kullanıyorum. Kurulum nasıl yapılır, sorun var mı diye forumlarda araştırma yaparken xiaomi telefon kullanıcılarının genelde sorun yaşadığını yazdıklarını gördüm. Tam siparişi iptal etmeye karar verirken sizin memnun olduğunuza dair yazınızı gördüm. Siz memnun olduğunuzu, sorun yaşamadığınızı yazmışsınız. Yaptığınız işlemleri kurulum ve apk dahil buradan paylaşırsanız, başta ben ve benim gibi xiaomi kullanıcılarına referans olur.
  • ahpanos A kullanıcısına yanıt
    Google Play'de gear iconx 2018

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahpanos A kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum

    İlk günlerde bayağı kurcaladım şu anda sadece saate bakıp gelen mesajlara ve cevapsız arama vb için kullanıyorum

    Problem olarak görülebilecek şeyler benim için şuan Yok

    Sıfır problem diyorsanız iptal ettirin risak almayın benim tavsiyem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.