Şimdi Ara

Samsung GT-B7320 Bilgisayar Bağlantı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum arkadaşlar. Samsung GT-b7320 telefonumla bilgisayar bağlantısı kuramıyorum. Forumu araştırdığımda micsoft Active Sync 4.5 windows 7 prof. için uyumlu olmadığını, bunun yerine microsoft sitesinden (http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx ) w7 prof. uyumlu device center programını kurun bilgisine ulaştım. Bu linte [ GenuineCheck ] dogrulamasını yaptıktak sonra drvupdate-x86 setup ını başarılı şekilde indirdim. İş kurmaya gelince işlem tam biterken bilgisayarım ( aygıt sürücüsü güncellenemedi) hatası aldım. Telefon ıle bilgisayar bağlantısını yapmak için gerekli yardımlarını bekliyorum arkadaşlar ... şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasam61 -- 2 Ocak 2012; 21:29:49 >



  • Konu Güncel...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasam61

    selamun aleykum arkadaşlar. Samsung GT-b7320 telefonumla bilgisayar bağlantısı kuramıyorum. Forumu araştırdığımda micsoft Active Sync 4.5 windows 7 prof. için uyumlu olmadığını, bunun yerine microsoft sitesinden (http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx ) w7 prof. uyumlu device center programını kurun bilgisine ulaştım. Bu linte [ GenuineCheck ] dogrulamasını yaptıktak sonra drvupdate-x86 setup ını başarılı şekilde indirdim. İş kurmaya gelince işlem tam biterken bilgisayarım ( aygıt sürücüsü güncellenemedi) hatası aldım. Telefon ıle bilgisayar bağlantısını yapmak için gerekli yardımlarını bekliyorum arkadaşlar ... şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma Teşekkür ederim.

    TELEFONUNUN ROMU YÜKSELTİLDİĞİ TAKTİRDE (WİNDOWS MOBİLE 6.5'E) SORUNUN DÜZELECEKTİR. BEN DE SİZİN YAŞADIĞINIZ SORUNU YAŞAMIŞ İDİM LAKİN TELEFONU WİNDOWS MOBİLE 6.5'E YÜKSELTTİKTEN SONRA SORUNUM DÜZELDİ...FAKAT SİZİN SORUNUNUZUN DA DÜZELECEĞİ HUSUSUNDA GARANTİ VEREMEM.

    İYİ GÜNLER...




  • baglantı olmadıgı ıcın guncelleyemıyorum sorunda burda. telefonu yollarsam gelmesı aylar bulur garantiden felan.
  • Konu Günceldir....
  • konu guneldır...
  • konu guneldır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.