Şimdi Ara

Samsung HL61A750 DLP Tv Hakında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi kaç yerde dikkatimi çekti fiyatının düşük olması $1,750 - 2000 arası ve ekranın büyüklüğü açısından benim için oldukça cazip bir hal aldı.tam anlamıyla bilmediğim için ilgili arkadaşlardan olumlu,olumsuz yorumlarını bekliyorum ,teşekkürler.

    Screen Size : 60.9"
    Aspect Ratio : 16 : 9
    Resolution : 1920 x 1080
    Contrast Ratio : 10,000:1

     Samsung HL61A750 DLP Tv Hakında..

     Samsung HL61A750 DLP Tv Hakında..







  • bende 50inç Samsung DLP projeksiyon tv kullanıyorum. gayet memnunum.

    Bu arada bu model USA için üretilmiş olmalı nereden buldunuz.

    Bu fiyata LED aydınlatmalı mükemmel FULL HD bir model.

    Tabiki PIONEER KURO performansı beklememek lazım vede duvara asılamayacağını biliyorsunuzdur herhalde. Ancak bu fiyata iyi bir 42 inç tv bile elınamazken 61inç süper ancak SD yayınları iyi seyredebilmek için kesinlikle 6-7 metreden bakmanız gerekecektir.
  • Türkiye'ye de geleceği söyleniyor,fakat ne kadar doğru bir bilgidir bilemiyorum ,fakat gelse ciddi anlamda düşünebilirim böyle bir cihazı.


     Samsung HL61A750 DLP Tv Hakında..
  • Bu modellerde genelde düşük parlaklık ve kontrast sorunu oluyor,

    Eğer loş ortamlarda kullanılacaksa olabilir, ama aydınlık mekanlarda ve özellikle gündüz izlemek problemli olacaktır.
    Mesela ben kesinlikle tercih etmezdim çoğunlukla hafta sonları gündüz ve güneşli bir salonda izliyorum bu nedenle LCD tercih ettim.
  • Bu cihazı Samsung Türkiye'nin getireceğini düşünmüyorum zira avrupa'da hiçbir ülke getirmiyor projeksiyon tvleri sadece USA için gerçekleşiyor bu üretimler orada da hala çok satılıyor.

    Bu arada MASTOR1 arkadaşımın tecrübeleri SONY 3LCD E serisi cihazlar için geçerli sanıyorum. DLP bazlı projeksiyon tv'ler çok başarılı brightness ve kontrast seviyelerine erişebilirler. Bence bu büyüklük konu olduğunda fiyat performans oranında rakipsiz hala bu ürünler mesela bu tv'nin 3.000 usd civarında 71inç olan modeli de var geçtiğimiz Aralık'ta USA 'da deneme şansım oldu ve HD yayında uçuyordu nefis bir görüntü sağlıyordu bu fiyata göre.

    Yani anlayacağınız Amarikalılar şanslı.
  • Bende getireceğini düşünmüyorum ama bi yandan da yanılmak istiyorum,umarım biz yanılırız da böyle bir cihaz ülkemize gelir,şahsen benim için oldukça cazip bir seçenek olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.