Şimdi Ara

Samsung HT-TX35 Ev Sinema Sistemi Bölge Kodu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Samsung HT-TX35 ev sinema sistemi satın aldım ve bildiğiniz gibi 2. bölge dvd'leri oynatıyor. Yalnız sadece bilgisayarda izleyebildiğim bir çok 1. bölge dvd'im de var.
    Samsung'u bölge kodundan bağımsız hale nasıl getirebileceğim yönünde bilgisi olan var mı?

    Bu arada ev sinema sistemi almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim. HDMI bağlantılı, dvd, divx oynatan, 800 watt değerindeki sistem oldukça tatmin edici.
    İlk aldığımda 300 spartalıyı izledim ve filmin girişindeki şimşekler resmen evin içinde fırtına kopuyo hissi veriyor.



  • Bölge kodu sorununu hallettim arkadaşlar, aynı sorunu yaşayanlar pm atarlarsa cevap verebilirim.
  • dostum topik ilaç gibi geldi :)
    bende teknosada ki kampanyadan lcd tv ile beraber bu ses sistemini almak istiyorum. Fakat samsung bayilerin de bile yok henüz göremedim.
    Sorum şu tx25 e göre nasıl teknosa sitesinde tx25 500W, tx35 800W diyor, açıkçası tx25 i hiç gözüm tutmadı kolonlar ve sub o kadar cılız duruyor ki o set nası 500 W verecek bilmiyorum.
    Acaba tx35 te durum nasıl?Bilgi verirsen çok sevinirm
    Arkalar kablosuzmu bide onu merak ettim...
  • abicim walla buyuk bir oturma odam var ve samsung thx-25 kullanıyorum sole soleyeyim sesin sadece %20sini acabiliyorum yoksa komsular rahatsız oluyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: marvin

    dostum topik ilaç gibi geldi :)
    bende teknosada ki kampanyadan lcd tv ile beraber bu ses sistemini almak istiyorum. Fakat samsung bayilerin de bile yok henüz göremedim.
    Sorum şu tx25 e göre nasıl teknosa sitesinde tx25 500W, tx35 800W diyor, açıkçası tx25 i hiç gözüm tutmadı kolonlar ve sub o kadar cılız duruyor ki o set nası 500 W verecek bilmiyorum.
    Acaba tx35 te durum nasıl?Bilgi verirsen çok sevinirm
    Arkalar kablosuzmu bide onu merak ettim...


    Slm, tx35'in performansı bence ev için çok yeterli, 5.1 filmlerde çok iyi performans veriyor. Baslar çok kuvvetli, biraz kısmak zorunda kaldım, merkez hoparlörden sesler çok temiz geliyor.
    Arka hoparlörler kablolu. 5m'lik kablo ile geliyor. Sanırım bir aparatla kablosuz yapılıyorlarmış. Teknosa'daki görevli öyle demişti ama benim sorunum olmadığı için ilgilenmedim.

    Set çok kaliteli duruyor. Siyah tvniz varsa çok da yakışıyor. Aynı zamanda dvd oynatıcı da çok şık. HDMI bağlantısı ile sesler kaliteli.




  • arkadaşlar bugün bende teknosadan hediye çekim olması dolayısı ile yeni teknosa planet mağazasından ht-tx35 modelini aldım. fiyat 999 ytl idi ama nerdeyse tamamı hediye çeki olduğu için sorun yoktu. zaten bugün harcamamda gerekiyodu bende orda 3 saat sonunda bunu aldım. aslında önce lg902 modelini alacaktım 949 ytl idi ama hem 1000 watt hem daha estetik geldi biraz. ama o o maaza hatta tüm türikye teknosa larda yokmuş o an baktık sistemden. daha sonra samsung un 1300 ytl lik kablosus (tam modelini hatırlamıyorum gerçi) alayım dedim oda yoktu... sony davz630 ile samsung arasında kaldım. fiyatlar aynıydı. ikisinide dinledim orda özel salonlar hazırlamışlar.. samsung ordaki açık alanda ve gürültüde dahi etkiledi beni. bende onu aldım.. ama daha özel bi odada 2700 ytl lik bir samsung daha vardı onda gözüm kaldı :) aynısı istinye park samsung mağazasında da kurulu.. ama neyse zaten sesi açamayacağımız kesin... daha kutuyu bile açmadım burda bi bakayım dedim neler yazılmış.. gerçi ben yeni evim için aldım muhtemelen haziran gibi asıl kullanmaya başlayacam ama yarın ilk işi bi kaç deneme sürüşü yaparım :) benden alacaklara tavsiye bulursanız lg ile samsung arasında kalın sony i düşünmeyin bile...




  • birde dikkatimi çekti bu model samsung.com.tr de neden yok? ayrıca orjinal bi sayfası yokmuki bunun?
  • arkadasım bolghe kodu konusunda pm attım cevap verirsen sevinrtim
  • neyse bir gün sürdü samsung heyecanı.. sistemi kurmadan bugün LG HT902TB modeli ile değiştirdim.... değiştirme nedenim tamamen görsel nedenlerden.. yoksa samsungda bir sorun olduğundan değil.. belirtmek istedim...
  • arkadaşlar bende de bu sistem var ama türkçe altyazılarda problem yaşıyorum. ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar bende bugun TX35 aldım,
    Divx lerde Türkçe altyazılarda problem çıkıyor.
    Bunun bir çözümü var mı?
  • Arkadaşlar sistemi kaça aldınız? Yukarıda 900 lerden bahsedilmiş ama alttaki linkte 589YTL görünüyor(Kargo bedava).Fiyatı, özelliklerine göre çok iyi gibi . Cihazda yok yok-HDMI;Optical In, USB vs... ama ses kalitesi nasıldır acaba - özellikle LG 902TB ile kıyaslanınca? Arada çok fiyat farkı var.

    http://www.teknomix.com.tr/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&gurunid=1913



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solestar -- 12 Şubat 2008; 16:07:23 >
  • Bende bu sistemden ciddi şekilde almayı düşünüyorum fakat pc bağlantısı yapılabiliyormu bilgisi olan varmıdır??
  • İstinye Park'taki Samsung bayiinde bu cihazi inceledim. Siyah bir lcd tv ve cam sehpa ile birlikte cidden cok goz alici gorunuyor. 800 watt sesi tabi ki hayatta kullan(a)mayacagimiz bir ozellik ama bildigim kadariyla fiyat/performans olarak en iyi seceneklerden bir tanesi bu cihaz. Divx konusunda yasanan problem ise sanirim guncelleme yapilarak giderilebiliniyor. En azindan yetkili bunu soyledi diyeyim. Fiyat konusunda ise bir kandirmaca soz konusu. Enplus, Samsung, Teknosa gibi yerler bu sistemi Samsung tv alanlara 999 ytl yerine 599 ytl'ye verdiklerini soyluyorlar ama onun da altinda fiyatlara bu urun alisveris sitelerinden temin edinilebiliyor. Bu da biraz dusundurucu. Herseye ragmen ben de almayi dusunuyorum. Hos bir alet. 12 metre karelik oda icin cok gereksiz tabi gerek kolonlarin boyutu gerekse ses gucu ile ama olsun dusuk ses ile kullanildigi takdirde de ses kalitesi ile tatmin eden bir alet.
  • bende bugun aldım ama alt yazı turkçe kodu sorunlu ı ları falan bozuk gösteriyor hangi kodu girdiniz 1538 dışında söylersen sevinirim.birde alt yazı ları büyültmenin yada kendi isteğimize göre ayarlamanın yolu yokmu alt yazılar ufak geldi bana.açık söylemek gerekirse verdiğim paraya biraz acıdım gibi sitesinde ürün yok bile kazık yediğimi düşünüyorum ve pişmanım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilkedi -- 8 Mart 2008; 22:17:33 >
  • Halen bu alt yazı desteklememe konusu devam ediyor mu? bende almayı planlıyorum...
  • samsung destek hattının ve yetkili servisin cevabı ; samsungun hiçbir modeli türkçe altyazı karakteri desteklemez ve bu konuda hiçbir çalışma olmadığı...
  • bende bugün tx35 aldım teknosadan fakat salı günü gelicek.. yazdıklarınızı okudumda filmlerde türkçe altyazıları okuyabilecek miyiz? yoksa okuyamama gibi bir durum mu var?
  • bir üstte yazıyor ama tekrar yazayım ; samsung destek hattının ve yetkili servisin cevabı ; samsungun hiçbir modeli türkçe altyazı karakteri desteklemez ve bu konuda hiçbir çalışma olmadığı...
  • selam,

    bende hafta sonu THX 35 aldım , performansı iyi ancak digitürk plus ile bağlantı yaparken optik ses kablosuyla bağlantı sonuç vermedi. ne yapabilirim acaba.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.