Şimdi Ara

Samsung i200 Kullanıcılarının Yorumlarını Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ekranını kırdığım eski telefonumun yerine yeni bir telefon almayı planlıyorum. Bir kaç gündür araştırıyorum. i250 üzerinde yoğunlaştım. Bu telefonu almış, kullanan arkadaşların yorumlarını duymak benim için önemli. Merak ettiklerim;

    - Cihazın batarya süresi ile ilgili yorumlarınız.
    - Telefonun temaları nasıl.
    - Menü geçişleri hızlı ve sorunsuz mu.
    - WM 6.1'in getirdiği ekstra neler var.
    - WM 6.1 ile zaman zaman bilgisayarlardaki (XP, Vista :) gibi bir kilitlenme yaşıyor musunuz.
    - Kullanımından keyif alıyor musunuz.

    Bu arada rica ederim subjektif yorum yazmayın. Örneğin tek cümlelik;

    "Çok kötü telefon"
    "Radyosu yok"
    "Bataryası kötü"
    "Tasarımı kötü"
    "Çok büyük"
    "Tuşları oval değil"

    gibi subjektif bana bir yararı olmayan yorumlar yapmayınız. Zira "Çok büyük" diyen arkadaş benim elimin ne büyüklükte olduğunu bilemez, ben büyük telefon arıyor olabilirim. Değerli görüşlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYSTEIN -- 10 Nisan 2009; 16:19:01 >







  • Samsung i200 modelinden mi bahsediyorsunuz?
  • Kusura bakmayın başlığa i200 yerine i250 yazmışım :( Dalgınlık..
  • arkadaşlar, kullanan varsa bende yorumlarını bekliyorum. hb yorumları oldukça olumlu.

    Trkcell in yeni 1000 kontörlü kampanyasından almayı planlıyorum şirket için. tşk
     Samsung i200 Kullanıcılarının Yorumlarını Alabilir miyim?
  • ben aldım ve birkaç gündür çok memnunum. kullandığım şirket maillerim anında geliyor, blackberry gibi. ilk ay bedava internet olduğu için herşeyini deniyorum. msni var, süper.

    fiyatı blackberry fiyatının 5te biri!! daha ne istersin ki. bir de dakika hediyesiyle bedava nerdeyse.

    bilgisayar ile sorunsuz bağlandım. 2gb micro sd kart taktım ve müziklerimi de koydum telefona. gayet güzel ses kalitesi. bilgisayarım xp sorun yok.

    şirketten arkadaşlara da tavsiye ettim. 4 kişi olduk alan. herkes süper memnun.

    aylık internet paketi alın yanında tavsiyem. aylık 9 lira gibi birşey hatırladığım. blackberry bakmıştım geçen ay. ona göre süper ucuz.

    sorunuz varsa cevaplayım
  • anladığım kadarıyla işletim wm işletim sistemi olduğu için bu telefona yöneldiniz. ama wm şuan için kullanımı çok iyi olmayan bir sistem. i200 çok extrası olmayan bir telefon. ama bir pda gibi kullanmak içinde bana göre ekran büyüklüğü açısından yeterli değil. Yani bununla internette gezinmek vs. diye düşünüyorsanız çok verimli olmayacaktır. ama yok ben telefonu eğlence amaçla kullanırım. oyun tema vs. yüklerim vs. diyorsanız o zaman sizin için uygun olabilir. çünkü wm için yazılmış dünya kadar uygulama oyun vs. var. Ama gerek görünüşü gerekse telefon pda arasında bir alet olması nedenlerinden dolayı benim tavsiye edemeyeceğm bir alettir. Ben bunun yerine size U800 öneriyorum.
  • ben de wm hakkında pek bilgi sahibi değildim ama farkettim ki benim için gerekli herşeyi barındırıyor:

    - push email
    - msn mesajlaşma
    - word excel dokuman açıyor
    - 3g çift kamera
    - 2mp kamera iyi kalite
    - hafif ve cebe sığıyor
    - mp3 çalıyor karta yükledim

    ben zaten pda istemiyordum, cepte taşınan en küçük bilgisayar özelliklerini arıyordum ki buldum. ekranı mesajlaşma için bana yetiyor. internete girmek için açıkçası pek telefon kullanmam,ekranlarında pek birşey okunmuyor, pda de olsa doğrudürüst okunmuyor, hala babadan kalma bilgisayar kullanıyorum internet için.

    i200'ün işletim sistemine baktım. windows mobile 6.1 yani en son versiyon. bir arkadaşım oyun yükledi film izliyor bir sürü program var internette. ben çok memnunum valla. bu işi bilenlere de sordum araştırdım.

    blackberry almayı düşünüyordum. ama gereksiz yere pahalıymış çünkü wm ile push email bedava dedi bir arkadaşım. hakikaten öyleymiş turkcellden sordum. sonra htc diye bir marka duydum daha önce hiç duymamıştım. güzel telefonlarını gördüm doğubankta, ama pahalı geldi açıkçası. özelliklerinin çoğunu da kullanmayacaktım zaten. gerçi parası olan için canavar bir model gördüm iphone benzeri ve gpsi var. arkadaş bundan almış windows sistemliymiş bu telefon da. igo diye bir yazılım yüklemiş bedava. navigasyon olarak arabasında kullanıyor.

    yani ben windows tavsiye ederim. şimdi nokia falan çok dandik geliyor bana artık. i200 gördüklerimin içinde fiyat performansta en iyisi diyebilirim. yine de araştırın.




  • hocam bende almayı düşünüyorum. işletim sistemi türkçemi, memnun kalmadığın özellikler neler, şarzı nekadar gidiyor, bluetooth kulaklıkla mp3 dinleniyor dediler doğrumu vs vs bunları ve eklemek istediğin başka şeyleri yazarsan memnun olurum. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.