Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
34.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: altinok

    Bugün samsung i750 aldım. Bana bu cihaza kurabileceğim program,melodi, tema vs. için internet adresi verebilecek arkadaşlarım var mı?




    arkadaşım ben şöyle bir url buldum ...

    http://www.handango.com/SoftwareCatalog.jsp?siteId=1&osId=940&jid=XEA96CBFD8C36X4XB71B6583EX2DDBX3&N=4294918267




  • quote:

    Orjinalden alıntı: weder2005

    quote:

    Orjinalden alıntı: altinok

    Bugün samsung i750 aldım. Bana bu cihaza kurabileceğim program,melodi, tema vs. için internet adresi verebilecek arkadaşlarım var mı?




    arkadaşım ben şöyle bir url buldum ...

    http://www.handango.com/SoftwareCatalog.jsp?siteId=1&osId=940&jid=XEA96CBFD8C36X4XB71B6583EX2DDBX3&N=4294918267


    Emeğin için teşekkür ederim arkadaşım. Fakat verdiğin linkteki programlar ücretli.




  • Arkadaşlar, WM2003 için kullanılabilecek bir spam filtresi seçeneği ya da programı var mı?
  • selma arkadaslar elinde turkce dil paketini olan varmı telpa nın sıtesınden ındıremıyorum ayrıca i750 ile ilgili programlar hakkında bi bölüm açsanız fena olmazmı sadece i 750 kullananlar orada bulusur ve paylaşımlaırnı yaparlar saygılar ve herkeze iilgisinden dolayı simdiden tesekkurler
  • Telpa'ya sordum, sunucu değiştiriyolarmış. Bu nedenle download bölümünde çalışma varmış. i750 Türkçe için şu geçici linki verdiler:http://bayi.telpa.com/imei/telpa_samsung_i750_tr_patch_v10.zip
  • ben o telpanın varya. Abiler adamlar türk parasıyla beş kuruş etmezler. Sattıkları cihazın özelliklerini bilmiyor adamlar. Anlamıyorum gelin hep beraber protesto mesajı gönderelim .Kampanyaya dönüştürelim.
  • KARANLIĞA KÜFRETMEKTENSE BİR MUM YAKALIM MI?
    Arkadaşlar ben bugüne kadar hiç Samsung telefon kullanmadım. Ancak i750 almayı düşünüyorum. Fakat Samsungu Türkiyede rezil eden TELPA hakkında okadar kötü şeyler duydum ki Samsungun bunları hakketmediğini düşünüyorum. Anlaşılan bu adamların bu işi yapabilecekleri de yok. TELPA bu işi becerebilecek olsaydı bukadar şikayete birazcık kulak kabartır ve kendilerine bir çeki düzen verirlerdi.
    Bana sorarsanız samsung genel merkezini mail yağmuruna tutalım. Böylece sanırım ya bunları bir şekilde dize getirirler yada bu işi hakkıyla yapacak başka birilerine verirler.
    Benim bu konuda yapabileceğim;
    1- E-maillerin gönderilmesi gereken ilgili adresini bulurum.
    2- İngilizce bilmeyenler için, şikayetleri anlatan ingilizce bir metin hazırlarım ve herkes bu metni adını ekleyerek gönderebilir.
    Lütfen bu konuda sizler de destek vererek yardımcı olurmusunuz...

    Bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Lütfen görüşlerinizi yazınız ki doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz, tartışıp doğrusunu yapalım... yani arkamda gücünüzü hissetmek istiyorum.




  • 1-Evimdeki Air Ties kablosuz ADSL2+ 4 portlu modeme samsung SGH-i750 ile birtürlü bağlanamıyorum. Lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin...

    2-Bu cep bilgisayarına virüs programı yüklemek gerekiyor mu? Yükleyen var ise nasıl ve hangi programı yükledi? Teşekkürler..
  • ya arkadaşlar bnm bi problemim var.. bu konularda pek bilgili olduğum sölenemez bana yardımcı olur musunuz?? bende 2 gün önce samsung sgh i750 aldım ve wi-fi dışında internete bağlanamıyorum nasıl yapçaz onu?? bi ayar falan yapmak lasım galiba??? şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim
  • formda var telefon hattı ustunden yanı gprs den baglantı ayarları bı oncek ı sayfayı oku orda yazıyo hem gprs hemde mms ayarları yanlız mms ayarlarının devamı kısmı var orda orda dıyokı start settın ordan tool ordanda mms ı se celım bende mms cıkmıyokı secıyım bı yardımcı olursanız sevınrım saygılar sevgıler hepınıze
  • arkadaşlar yaa bu telefon acaip hızlı 416 mhz
  • ARKADASLAR BURAYA İ750 YE YUKLENEBILECEK PROGRAMLARI ATSANIZ DA BIZDE PAYLASSAK OLMASMI VEYA 2003 LE CALISAN PROGRAMLARIN BI STESINI YAZSANIZ ?
  • www.pocketgear.com
  • wache çok saol.. ben onu okumuştum ve yapmıştım bi yeri atlamışım dikkat etmemişim ondan olmamışım şimdi tekrar denedim oldu saol
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wache

    ARKADASLAR BURAYA İ750 YE YUKLENEBILECEK PROGRAMLARI ATSANIZ DA BIZDE PAYLASSAK OLMASMI VEYA 2003 LE CALISAN PROGRAMLARIN BI STESINI YAZSANIZ ?


    program atmak yerine link göndermek daha doğru geldi bana
    çünkü ne tür programlar kullanancağın sana kalmış...

    programlar için;

    http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php
    http://www.freewareppc.com/
    http://www.pdagold.com/software/list.asp?p=1
    http://www.pocketdownload.com/pages/Pocket_PC/index.php

    temalar için

    http://www.pocketpcthemes.com/




  • tesekkur ederım bu arada bu kartvızıt tanıma olayında kartvızıt resımleıryle telefon numaralarını aynı yere atmıyo farkettınızmı p990i de ustte kartvızıt resmını alttada adres bılgı vs sını verıyo bunu ben yapamadımmı yoksa gercektende boyle ayrı ayrı yerleremı atıyo ?
  • arkadaslar elınde hava durumu programı olan varmı hanı pc ye usb ile bagladıgımızda kendını update eden tıpınden ;)varsa bız zahmet 2003 le calısann buraya bı lınk atarsa bı zahmet cok makbule gecer saygılar
  • evet arkadaşlar
    bende bir haftadır bu iddaalı cihazı kullanıyorum. aslında çok memnunum ama bazı olayları zor gibi
    mesela tuş takımını kullanarak normal sms yazmak ve mikrofon sesini ayarlamak. şu ana kadar bunu keffedemedim, keffeden arkdaşlar varsa lütfen cevaplasınlar.

    bir de şöyle bir olay var micro sd kullandığı için en fazla 1gb destekler yazıyor, US Modular diye bir firma var ve bu firma microdrive gibi ürünler üretiyor. bu micro sd'de çalışabilecek 4 ve 8 gb'lık microdriver ürettiler.
    şu aşamada bence samsung i750 gibi telefonlarda bunu kullanmak mantıksız, zaten pil ömrü 1,5 ila 2 gün arasında gidiyor. bu gibi microdrive hdd kullanmamız demek pile ekstra bir yük getirecektir.

    Firma Linki :http://www.usmodular.com/MCE/default/0/product/2290

    Not. isteyen arkadaşlara "Smartphone & Pocket PC" için program ve melodi, tema, duvar kağıdı vb. kısacası herşeyi bulabileceğiniz 2 dvd'lik set verilir.
    Satış fiyatı 7,5 ytl olmasına rağmen ilk 5 set bedava acele edin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hattushil -- 20 Kasım 2006; 12:12:49 >




  • Keypad kkullanarak mesaj yazabilmek için T9 moduna geçmek gerekiyor. * ve # ile büyük küçük harf değişimi falan gibi işler yapılabilir.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Hattushil

    evet arkadaşlar
    bende bir haftadır bu iddaalı cihazı kullanıyorum. aslında çok memnunum ama bazı olayları zor gibi
    mesela tuş takımını kullanarak normal sms yazmak ve mikrofon sesini ayarlamak. şu ana kadar bunu keffedemedim, keffeden arkdaşlar varsa lütfen cevaplasınlar.

  • arkadaşlar ben ing yuklemeden önce t9 da iken * tuşuna basılı tutum ve normal harfleri kullanabildim ama ing surumu yukledim ve şimdi t9 da iken * basılı tutuyorum başka karakterler çıkıyo mesela:#$½{ gibi karakterler çıkıyo yani sadece t9 kullanarak yazıyorum yada ekran klavseiyle bana yardım edebilirmisiniz telefonu turkçe olupta normal harfleri t9 sus kullanan varmı yani f harfi için 3 üçkere basarak çıkarta bilen arkadaş varsa bana yardımcı olsun nerede bi hata yapıyorum yoksa telefonun genel özelligimi bu birde telefonu sim kartın kapagını indirmeden kapatabilen varmı yoksa sim kapandan başka kapatabilecek bir yol varmı bilen varsa yardım etsin lutfen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.