Şimdi Ara

Samsung İ8150 Galaxy W ile Sony Ericsson Neo V Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam

    Bir süredir telefon araştırıyorum Samsung İ8150 Galaxy W ile Sony Ericsson Neo V arasında kaldım. Hangisi daha başarılıdır, sar değerleride benim için önemli Sony'nin sar değeri Samgung'a göre yüksek.

    Sony Ericsson Neo V, Android 4'e yükseltilecekmiş Samsung yükseltilecekmi acaba?

    Şuan Samsung S8530 Wave II kullanıyorum iyi bir telefon ama işletim sisteminin sunduğu imkanlar kısıtlı ayrıca bir kaç widget açtığınızda bellek yetersiz uyarısı veriyor söylediğim telefonların bellek miktarlarını doğru düzgün bulamadım fikri olan varmı?



  • Galaxy w her yönden üstün.Mesela iki telefonun kamerası 5 mp olmasına rağmen galaxy w daha iyi çekim yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    Galaxy w her yönden üstün.Mesela iki telefonun kamerası 5 mp olmasına rağmen galaxy w daha iyi çekim yapıyor.

    Android sürüm yükseltmeyle ilgili bilginiz var mı?

    Şuan en iyi fiyat Electroworld'te sanırım 846 liraydı.
  • Samsunga android 4'ün gelip gelmeyeceği kesin değil.Ama sony için kesin.
  • omrumde cepten nete girmezdim galaxy w. sağolsun sar değerine önem veren biri olarak performans da önemli ise kesinlike w almalısın.
  • w8150 nin video incelemesi varmı.bulamadım ben
  • Neo , Wonderin yanında oyuncak gibi kalıyor . Ayrıca mis gibi işlemcisi wonderın ;) 1ghz üstüne ics geleceği söyleniyor bunları göz önüne al. S2 alamazsam wonder alıcam ben de . Neoyu inceledikten sonra almam
  • Benim S2 im var eşimede geçen hafta neo V aldım. Cihaz tasarım olarak oldukça şık kamerasıda gayet kaliteli W nin kamerasını bilmiyorum ama neonun video ve kamera çekimi çok güzel ayrıca deklanşör tuşu olması fotoğraf çekimini kolaylaştırıyor.

    Neonun arayüzü samsungtan daha şık fakat samsungun daha sade ve kullanışlı. İşlemcileri arasında 0.4 ghz fark var fakat eşimin telefonunda internete girdim oyunlar yükledim herhangi bir takılma ile karşılaşmadım. Ayrıca direk hdmi çıkışı olması bence güzel bir artı direk hiç bir güç kaynağı olmadan direk takıp ayar yapmadan görüntü alabiliyosunuz. Telefonun tasarımı bana kalırsa çok güzel ele rahat oturuyor ve kullanılışı güzel.

    İki telefonda birbirine yakın özelliklerde bence ikisinide alsanız pişman olmazsınız. Bende eşime ikisinden birini alıcaktım tasarımı daha iyi olduğu ve 150 lira ucuz olduğu için neo aldım sizde bir mağazada ikisini yanyana inceleyin kararınız ona göre verin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.