Şimdi Ara

Samsung i900 Omnia - Fotoğraf Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet sorun başlıkta da yazdığım gibi fotoğraflarda. Fotoğrafı çekiyorum. Çektikten sonraki her zamanki gibi direk fotoyu gösteriyor. Fakat fotoyu gösterirken "ok" diyip çıktıktan sonra, o fotoyu bir daha hiç bi şekilde açamıyorum.. Telefonda kameranın kısmından girip de fotoya bakmak isteyince, "unable to read this file" yani dosya okunamıyor diyor. dosya gezgininden gidip de fotoyu bulup açınca da, "unable to open this type of jpg file." yazıyor. fotoyu bilgisayara atsam bile, bilgisayarda da açılmıyor.

    yani telefon düzgün olarak foto kaydedemiyor sanırım. Videolarda sorun yok. Ama kaç gündür fotoğraf çekemiyorum. Gerçi çekiyorum da, çektikten sonra açamıyorum. Fotoğrafın çektikten sonra normal olarak, düzgün gözükmesi, daha sonraysa hiç bir şekilde hiç bir ortamda açılamaması tuhaf açıkcası.

    Soft reset yaptım. Düzelmedi. Kamera yazılımını güncelledim. Düzelmedi. Belki hard reset'te düzelir. Ama hard reset yapmak istemiyorum. Bir çözüm yolu bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.







  • hafıza kartında sorun olabilir mi?
    fotograf makinesinin kayıt yerini cihaz hafızası olarak ayarlayıp denediniz mi ?
  • Evet. My Device, My Storage.. ikisini de denedim. Sorun hepsinde var.
  • bilen yok mu? :S..
  • hocam aynı sorun benim omniadada var. hard reset+yeni rom+modifiye romlar+kamera güncellleme yaptım nafile sorun aynen devam,sen bu sorunu çözebildinmi ?eğer bi sonuca vardıysam hayrına yazarmısın bana,bende çok uğraştım uzman kişilerden fikirler aldım uyguladım ama malesef henüz bi çözüm bulamadım:::::::(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.