Şimdi Ara

Samsung I9003 Galaxy SL >ANA KONU<Yeni 2.3.6> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.473
Cevap
11
Favori
284.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andro_Mania

    Arkadaşlar ben telefonu aldım ve kullanıyorum. Ummadığım kadar da başarılı..






    hayırlısı olsun




  • acaba bu telefonun ekranı dışında galaxy s'ten en önemli farkı nedir? donanımında farklılıklar olduğu söylenmiş nasıl bir farklılık bu?

    bir de aşağıdaki i9000vsi9003 karşılaştırmasında bu modelin tv çıkışı var görünüyor ama galaxy s'te görünmüyor.
    http://www.phonegg.com/compare/27/Samsung-I9000-Galaxy-S-8GB-vs-Samsung-I9003-Galaxy-SL.html

    bu da ekran karşılaştırmaları göründüğü kadarıyla çok az bir fark var (yalnız sıralamayı yanlış yazmışlar ortadaki galaxy s soldaki sl)
    http://www.youtube.com/watch?v=yLtXan6zLBg&feature=related

    bu arada bimekste de 930 lira fiyatı.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/117771/samsung-i9003-galaxy-sl.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 21 Nisan 2011; 16:59:47 >




  • ben madiamarkta üst üste duran galaxy s i9000 ve s i9003 ü inceledim LCD / Amoled farkı çok bariz.. nasıl fark göremiyorsunuz anlamıyorum.. ya benim gözler çok keskin ya siz bi göz doktoruna gidin..
  • @EcZaNeT
    canlı inceleme fırsatım olmadı videoda görüneni söyledim.


  • hocam burdan izleyin..
  • Cuma günü almıştım. 3 saatte dokunmatik iki tuşuda devre dışı kaldı. garantiden bugün para iade geldi. Şimdi sizce gene aynısından mı alayım yoksa Wave 2 m alayım? ikisini kıyaslarsanız ne dersiniz?
  • Merhabalar bende yeni aldim ama bazi sorularim olacak tecrubeli arkadaslara ben brothers army 2 yukledim ama sd kart dosyalarini dali sd kart a yukledi bu dosyayi harici sd karta aldigimda oyun calismadi programlari nasil sd karta tasiyabilirim tesekkur edwrim ayrica gingirbread yukleme sansimiz var mi bu makineye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevilen25

    Merhabalar bende yeni aldim ama bazi sorularim olacak tecrubeli arkadaslara ben brothers army 2 yukledim ama sd kart dosyalarini dali sd kart a yukledi bu dosyayi harici sd karta aldigimda oyun calismadi programlari nasil sd karta tasiyabilirim tesekkur edwrim ayrica gingirbread yukleme sansimiz var mi bu makineye

    link2sd kullanabilirsin.ama bunu yapmak için SD kartta ext 2 /3 partition oluşturman gerek . acemiysen biraz zorlanabilirsin yukarda galaxy S topiği var üst konu orda arkadaş çok detaylı anlatmış . ama büyük oyunlarda apk kısmını sistem rom belleğe / data kısmını genelde SD karta kuruyor..
  • Biraz once pes11 ve nfs kurdum ama yine dahili sd karta kurdu valla pek hosuma gitmedi bu is app2sd kullansam root gerekiyo galiba onu nasil yapariz
  • Biraz once pes11 ve nfs kurdum ama yine dahili sd karta kurdu valla pek hosuma gitmedi bu is app2sd kullansam root gerekiyo galiba onu nasil yapariz
  • 2 gün önce turkcell 250 mb internet kampanyasından aldım. 8500 wave kullanıyordum. ekran parlaklığı tabiki süper amoled e göre zayıf kalıyor. flaş olmaması zayıf ışığın olduğu ortamlarda dez avantaj. bunların yanında waveden hızlı, android in sınırsız imkanları vs.. forumlardaki yorumları okuduktan sonra keşke i9000 alsaydım dedim ama benim gibi amatör kullanıcılar için farkın pek fazla hissedileceğini zannetmiyorum. benim merak ettiğim wavenin veya i9000 nin parça kalitesiyle i9003 ün parça kalitesi nasıldır? bunun ekranıda çizilmez cam filanmı (aldığım teleses çalışanı bunun helikopter camı olduğunu söyledi )? bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faraka -- 24 Nisan 2011; 11:57:40 >
  • faraka
    malzemeler aynıdır tabii ki, farklılıklar ekran, donanım ve milimlik boyutlarda sadece. yeni çıkacak galaxy s plusın metal kapak olduğu söyleniyor gerçi o da doğru mu değil mi kesin değil. ekran camı da aynı gorilla glass
  • Valla bizle ilgilenen yok
  • Selam herkese

    Benim tek merak ettiğim konu flash desteği.
    Wave II, i9000 veya i9003 bunlardan hangileri full flash desteği veriyor bilen birisi birazda bilgiyle birlikte cevap yazarsa süper olur
  • 23 nisanda kullanmaya başladım, fakat i9000 hiç kullanmadım. Hatta i9000 galaxy s olarak aldığımı sandım kutusu kasada elime gelene kadar :)) SL olayını farketmem uzun sürdü kısacası.

    Ben sadece pil süresinden şikayetçiyim şuan için 2. günü görmüyorum fazlası ile kurcaladığımdan ve ortalama günde 3 saat gibi bir görüşme sürem olmasından dolayıdır. Yedek pil almayı ciddi düşünüyorum ilk haftasını doldurup pilin performansını iyice değerlendirdikten sonra.

    Diğer ikinci telefonum olan 5800 dan sonra bu telefon kuş tüyü gibi kalıyor elimde yapısı itibari ile çok ağır bir izlenim veriyor, fakat inanılmayacak kadar hafif.

    wlan performansından memnun kalmamak mümkün değil, iphone 3G ile kıyaslandığında rakibi bile olamaz donanımsal olarak iphone 3 rakibi bile olamaz.
    Fakat iphone 4 ile kıyaslama şansım olmadı, o bakımdan birşey demem hata olur.

    Uygulamaları bir arada çalıştırırken bile bir yavaşlama hissettirmiyor, skype+ebuddy+facebook ve twitter senkronizasyonu açık, web dolaşımı yaparken üstünede winamp çalışmasına rağmen banamısın demedi hatta ha kitledim ha kitleniyor diye vesvese yaptım kendime ama sanki 4. çekirdek varmış gibi rahattı :)

    Eğer bilgisi olan bir arkadaş varsa i9000 almadığıma pişman olmam gereken nedenleri sayarsa veya mesaj ile bildirirse memnun olurum, nette şuan itibari ile beni pişman edecek bir fark bulmuş değilim. Sonuçta üzerinde fotograf işleme ve film düzenleme gibi işlemler yapmayacağım için ekran konusunda o mu ? bu mu diye dert etmiyorum pil tüketimi hariç.

    Kullandıkça tecrube ettikçe elimden geldiğince bilgi verip açıklamalar yapıcam.




  • Ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Genel olarak forumlarda çok kötülenen ve aşağılanan bir telefon olmasına şaşırıyorum.

    Ekran görüntü kalitesi amoled kadar değil ama, beyaz renk kalitesi amoled ekrana fark atıyor. Gün ışığında da bir problem yaşamadım. Dokunmatiği sorunsuz.

    İşlem hızı çok iyi, kilitlenme, bekleme hiç olmadı.

    İnternet hızı süper, kendi browser'ı inanılmaz hızlı. Başka bir browser denemek aklımın ucundan dahi geçmedi. Flash desteğini soran arkadaşlar var; flash desteği tam.

    GPS bağlantısı en geç 15-20 saniyede kuruluyor.

    Android marketi *#272*IMEI# yöntemiyle kullanıyorum. yaklaşık 70-80 irili ufaklı program kurdum. 2GB dahili hafızasından daha 260 MB' ı gitti. Yani hafıza problemi yok, 8 GB da SD kartı ile alınıyor zaten.

    Daha önceki iPhone 3G ve Nokia C6'nın üzerine kullanıyorum bu telefonu. Memnun olmayacak hiçi bir yanını göremedim.




  • Bu arada pil kullanımı ile düşüncelerimi de aktarayım. Bir android olarak pil süresi çok iyi. Ben daha kullanımla 2. güne dönen android duymadım hiç. Sadece telefon ederek kullanırsanız 3 gün gidecektir diye düşünüyorum. Çünkü yaklaşık 2 saat/ gün telefon görüşmesi ile % 25 kadar pil harcadı.

    Symbianlara göre pil süresini tartışamam tabii ki ama iphone 3G' den kat kat üstündür.
  • Andro_Mania Android market için söylediğin kodu denedim ve oldu süperde oldu hayır duamı aldın. hiç gözüme çarpmamıştı bu kod bir yerlerde :))

    Ancak deneyecek olanlar için yazını editleyerek telefonu yedek almalarını belirtirsen sevinirim. Rehber vs. herşey sıfırlanıyor, youtube ve android market ekranda beliriyor.
  • telefon cok kotulenıyor ama kullanan bılır :D
  • Cok iyi bir tel sadece incelik,34mb ram,sar degeri,ekran(iyi amma super amoled kadar iyi degil bu da dolayisiyla pil duresine ve incelik olayina tesir ediyor)disinda her seyi super hemde galaxy s den daha ucuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.