Şimdi Ara

Samsung katlanabilir tabletini bu yıl piyasaya sürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung katlanabilir tabletini bu yıl piyasaya sürebilir
    Katlanabilir akıllı telefon pazarında iyiden iyiye yerini sağlamlaştıran Samsung, şimdi de katlanabilir tablet segmentine gözünü dikti. Kaynaklar bu yıl bitmeden Samsung’un bir sürpriz yapacağını düşünüyor.



    Samsung Galaxy Z Tab geliyor mu?



    Samsung’un daha önce görsellerini paylaştığı konsept tasarım yanında bir de patenti alınan tasarım mevcut. Bir tasarım kanat şeklinde açılan iki kenar panele sahip. Bu paneller içeriye veya dışarıya doğru açılabiliyor. Türünün ilk örneği bu tasarımın patentini Samsung almış durumda.



    Ayrıca Bkz.Vivo X Fold 2 özellikleri doğrulandı: Galaxy Z Fold 5'e rakip geliyor



    İkinci tasarım ise Galaxy Z Tab olması beklenen ve Z şeklinde katlanan bir proje. Bu tasarım tek bir şekilde katlanıyor. Katlanabilir telefonların aksine katlanabilir tabletlerin ekranı daha büyük. Bu sayede bataryalar da büyüyecek ve kullanım sürelerine olumlu katkı yapacak.



    Henüz hangi tasarım daha yakın bilinmiyor ancak Z şeklinde katlanan konsept üzerinde Samsung biraz daha fazla durmuştu. 120Hz AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti gibi özellikler taşıyacağı tahmin edilen konseptin çıkış fiyatı 2000$ civarına ulaşabilir.



    Samsung katlanabilir tabletini bu yıl piyasaya sürebilir









  • Genişleyince 15-20 inç arası bir şey olan bir tablet isterim açıkçası ve kapanınca 8 inç olan bir şey süper olur. Ancak alacak gücüm olur mu orası belirsiz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Nisan 2023; 16:27:25 >
  • bi şey diyim mi çok müşterisi çıkar

  • ben telefonunu kullanan hiç görmedim ama tablet tutabilir

  • gelecek burada inovasyon burada

  • On yıl öncesinde tabletler masaüstü bilgisayarları ortadan kalkmasına neden olacağı söylüyorlardı, ama şeytani planlarından dolayı tabletlerin önünü kestiler çünkü hem elektrikten tasarruf edilecekti hem zamandan mekândan tasarruf edilecekti hem istediğin bilgilere çabuk ulaşacaktın hemde kendi şeytani planlarının bazılarından insanlık korunmuş olacaktı, bunların olmaması için tabletlerin gelişmemis ülkelerin ellerine ulaşmaması için buradaki insanlığa zarar vererek bunun anlaşılmasını engellediler

  • Ne çirkin bir tablet arkadaş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.