Şimdi Ara

samsung laptopımda performans düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle sorunumda internette bulunan tüm çözüm yöntemlerini denedim fakat çözüme ulaşamadım konu daha önce açılmıştır demeyin.
    dün akşama kadar bilgisayarımda oynadığım oyunda 150 üstü fps alıyordum.daha sonra bilgisayarımda amd driverının açılmadığını farkettim fakat bu şekildede fps kaydım yoktu.bu sorunu çözmek için bi yöntem denedim ve başarılı oldum.bundan hemen sonra oynadığım oyunda fps 60 lara kadar düştü. daha da kötüsü 40 lara inmeye başladı. 80 ila 40 arasında gidip geldi. recovery yapıp fabrika ayarlarına geri döndüm ve amd driverını güncelledim fakat yine aynı sonuçla karşınızdayım .son olarak eklemek istediğim oyunu düşük performanslı ekran kartında ve yüksek performanslı ekran kartında oynattığımda aynı fps yi alıyorum pc yi güç tasarrufuna alsam bile aynı fps 40-80 arası.
    daha önce denediğim yöntemleri sıralayacak olursak:
    olay günlüğü kapattım
    amd son sürüm güncelledim
    format attım
    güç seçeneklerinden yüksek performansa aldım
    fps arttırıcı programalr denedim
    msconfigden başlangıç uygulamalarını kapattım vs vs

    samsung np350v5cs0gtr







  • Uppp.takippp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar eski ise artık parçalar ömrnü dolduruyor ve perofmrans düzüşüyor oalbilir. Önerim termal macununu yenileyip bir nebze iyi duruma getireniz olur tabii eski ise.
  • Bir yöntem denedim, çözdüm demişssin, denediğin yöntem nedir? belki kalıcı etkisi olmuştur, onu paylaşırsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
  • sorunun kaynağını buldum. intel hd 4000 ile çalışıyor tüm uygulamalar. amd ekran kartımı kullanamıyorum amd sürücüleri komple kaldırıp son sürümleri yüklememe rağmen hala geçiş sorunu yaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.