Şimdi Ara

***Samsung LCD Kulübü*** (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
11
Favori
288.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rh-

    UE40c6510 LED beyaz çerçeve kullanıyorum...
    uzun süredir bakmamıştım geçen akşam bir filmde codec problemi yaşayınca updatelere bakayım dedim
    3007.1 çıkmış :)
    en son yazılımı test eden var mı?

    yazılım ayrıntısı

    quote:

    1. Title 2010 model Firmware for self-upgrade
    2. Applicable Model UE**C6, 7, 8 Series
    3. Description * T-VALDEUC-3007.1
    ''- Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region)


    http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40C6510UKXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

    Ben C 8000'ne yükledim altyazıda türkçe karekter düzeldi şimdilik gözlediğim bu kadar.




  • İmzamdaki TV'yi kullanıyorum. Son zamanlarda TV'nin stad-by'dan açılmaları gecikmeye başladı. Tık, tık, tık ediyor ışıklar yanıyor ama görüntü 30 sn kadar geç geliyor. Kapatıp hemen açarsam olmuyor, stand-by'da bir müddet bekleyince oluyor. Bu problemin nedeni ve çözümü hakkında bilgi paylaşacak olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif@ -- 6 Mart 2011; 16:10:52 >
  • Altyazılı bir film var elimde. Bilgisayarda gom.player wındows media playerde izlerken altyazı görüntüelenemiyor. Ancak BS player de alt yazı görülebiliyor. Samsung 40C653 LCD tv de de alt yazı görünmüyor. Bu film varken TOOLS tuşuna bastığımda altyazı seçenekleri menüde gözükmüyor. bu filmi alt yazı le birlikte TV de nasıl izleyebilirm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkus

    Altyazılı bir film var elimde. Bilgisayarda gom.player wındows media playerde izlerken altyazı görüntüelenemiyor. Ancak BS player de alt yazı görülebiliyor. Samsung 40C653 LCD tv de de alt yazı görünmüyor. Bu film varken TOOLS tuşuna bastığımda altyazı seçenekleri menüde gözükmüyor. bu filmi alt yazı le birlikte TV de nasıl izleyebilirm.

    hocam bildiğim kadarıyla film ve altyzaı isimlerinin birebir aynı olması gerekli örneğin AvAtAr.avi filmi için AvAtAr.srt olması lazım.birde güncelleme yapmanız gerekiyor.bunuda samsungun sitesinden tv modelinize göre en son güncelleme dosyasını indiriyorsunuz bunu flash belleğe atıp tv ye flashı takıp güncelleme yapıyorsunuz büyük ihtimalle sorun çözülür.olmazsa yazın yine yardımcı olmaya çalışırız.iyi günler




  • Arkadaşlar bu forumda neden SAMSUNG tv kullanıcıları diye genel bir topik yok çok dağınık bir bilgilendirme başlıklar var,inanınki onlardan bilgilendirmeden çok dedikoduları okuyoruz.
  • Samsung 46C530 ile aranıza katıldım.Aklımda bazı sorular var.
    1.cisi Ürünü paralel İthalattan aldım PLATO bilişim garantili..Gelen ürün Bir türlü Türkçe olmuyor.İngilizce Bazı arkadaşlar SERVİS MENÜSÜNDEN türkiyeyi şeçmen lazım filan dedi bunu nasıl yaparım.

    2.sici goldmaster uydu alıcımı bagladım.SCART girişi İle.Uydu 4-5 senelik.Sorun şu: TV izlerken SAniyelik ekran simsiyah oluryor yani kararıyor sonra geri geliyor.Ama saniyelik(anlık) oluyor.Bunu sürekli tekrarlamıyor.5-6 saatte 1 kere yapıyor.Bazende hiç yapmıyor sorun nerde olabilir.

    3.Sü yazılım Güncellemek istiyorum belki sorun gider diye sitesine girdim 2 tane firewalli var hangi daha güncell.üsttekimi yoksa alttaki mi?

    All OS T-TDT5DEUC-1024.1 Upgrade File(USB type) 16 Apr, 2011 47.3 ENGLISH
    All OS T-MSX5DEUC-2011.0 Upgrade File(USB type) 16 Apr, 2011 46.48 ENGLISH
  • Bende 40c650 ile aranıza katıldım.Yorumlar ve kendi gözlemlerim doğrultusunda çok umutluyum bu panalden.
  • selamlar arkadaşlar.
    le 40 c 630 sahibiyim. ürünü modül ile kullanıyor(d)um. ekranın en üst kısmında yaklaşık bir cm. eninde olan kısımda aşırı karelenme oluyordu. servisi aradım, gelen görevlilere problemin ne olduğunu hem hd yayında hem de dvd takarak gösterdim ve 27 mayısta cihazı teslim ettim. 31 mayısta servisi arayarak her hangi bir gelişme olup olmadığını sorduğumda cihazın iki gündür denendiğini ama her hangi bir probleme rastlanmadığını, sıkıntının yayın kaynağımdan olabileceğini söylediler. ben de eğer isterlerse servise giderek problemin ne olduğunu göstereceğimi belirterek servisin yolunu tuttum. servisteki arkadaş bana cihazı göstererek bir problem yok gördüğünüz gibi dedi. ama koskoca servis hd televizyonu sd kablolu yayınla test ediyor.

    ben : hd yayın yok mu arkadaşım
    servis : yok efendim,
    ben : usb bellek ya da dvd player var mı?
    servis: usb yok ama dvd var.

    dvd takılır, tv açılır. gel gör ki takılan film ekrana tam oturmamaktadır. film ekranı tamamen kaplayacak şeklide büyütülür. ama ağır bir aşk filmidir.

    ben : ekşınlı :-) film yok mu
    servis: yok efendim.
    ben: o zaman en sona gel bakalım arkadaşım, filmin sonunda yazılar kaysın bakalım yukarıya doğru.

    yazılar kaymaya başlar ve bozulmalar en üst satırda meydana gelir.

    servis bir de şu tv de deneyelim der ve onda bozulma olmaz.

    usta tamam efendim, ilgilenelim der.

    3 haziranda servisi aradı ve yazılım istendiğini ve gelince yüklenip test edileceğini söylediler.
    10 haziranda tekrar aradım. ne oldu benim tv diye. hala yazılım bekleniyormuş. e dedim ne yazılımmış bu. yeniden tv üretsen çoktan gelirdi.
    biz de bekliyoruz vs vs vs. sanırım 20 iş gününü doldurmayı bekliyorlar.
    o zaman bana yedek tv gönderin. acil bir ihtiyacım olduğundan değil, nasıl nasıl bir tepki verecekler diye meraktan.

    elimizde şu an tv yok. gönderemeyiz.
    yasal zorunluluğunuz ama,
    e haklısınız ama cep telefonu filan olsa hemen buluruz ama tv olunca olmuyor.

    444 77 11 aranır. aynı şeyler onlara söylenir.
    cihazın serviste olduğunu söylediğim kişi bana telefonla tv de ayar yaptırmaya çalışır. arkadaşım cihaz zaten serviste. yazılım nedir nereden gelecektir? kore'de yeniden mi yazıyorlar. neyse 20 günlük sürenin dolmasını bekliyorum.
    bu arada garanti dahlinde tamir edilmesi gereken ürünlerde azami tamir süresi 20 iş gününe indirildi ve cumartesiler de iş günü olarak kabul edildi.
    ve servis 10 iş günü içerisinde ürünü tamir edemezse size benzer niteliklerde başka bir ürünü geçici olarak vermek zorunda.

    hepinize servis ihtiyacınız olmayacak günler ve iyi seyirler dilerim.
    başınızı ağrıttıysan affola :-)




  • herkese selamlar,

    samsung ile ilgili başlığı görünce kendimi tutamadım.
    Geçenlerde sadece domates patates satan bir toptancı market olarak bildiğimiz Metro Grosmarket'in Kozyatağı şubesine gittim. Çeşit ve fiyatlara inanamadım. 60-70 model TV en az..
    Hatta haziran boyunca geçerli özel bir promosyon yapmışlar. İnternetten kataloğa baktım. TAhminimce yeni model Samsung fiyatları ilginizi çekecektir.
    linki de veriyorum.http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/1075974_l8/index.html
    ilginenlerin kaçırmamasını dilerim

    PS: Aklımda kalan süper fiyatlardan birisi: 46D6000 modelini 3299,OOTL!! World kart ile 100 TL de para puan hediyesi var..
    Haftasonu almayı düşünüyorum..ürünle ilgili yorumlarınızı bekliyorum..
    herkese saygılarımla.




  • Arkadaşlar benim ustalara bir sorum olacak umarım bana yardım eden olur. samsung 40c650 model lcd tv aldım. hotel ayarlarının nasıl yapıldığını öğrendim ve youtube ayarlarını yaptım. o güzel fakat tv açılış ve kapanışta bilgisayar sesine benzer bir ses çıkarıyor. gece vakti özellikle rahatsız edici oluyor. Nasıl kapatabileceğim konusunda bana yardım eden olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşım bu ekran boyutu problemi bende de oldu çok karıştırdım sorunu buldum meğerse kardeşim uğraşırken dükkan moduna getirmiş ben onu ev moduna çevirince problem çözüldü.
  • aynı sorun bendede var usb takıp film izlemeye kalktığımda ekran belli bi dk sonra donuyor buguna kadar 20 dk idi bugun denedim 3-4 dk sonra donuyor ne yapmam gerekiyor????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bolbey

    Arkadaşlar benim ustalara bir sorum olacak umarım bana yardım eden olur. samsung 40c650 model lcd tv aldım. hotel ayarlarının nasıl yapıldığını öğrendim ve youtube ayarlarını yaptım. o güzel fakat tv açılış ve kapanışta bilgisayar sesine benzer bir ses çıkarıyor. gece vakti özellikle rahatsız edici oluyor. Nasıl kapatabileceğim konusunda bana yardım eden olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...


    kardeş menü de ayarlarda sesleri aç kapat diye bi ayar var oradan yapılıyor şuan tv nin başında değilim o yüzden tam ayrıntı veremeyeceğim yine de bulamazsan yardımcı olurum
  • bilgisayardaki dosyaları All PC Share dışında, SAMYGO yüklemeden paylaşmanın bir yolu var mı? All PC Share dosyaların hepsini tanımıyor, güncelleme yaparken takılıp kalıyor. Bilgisayarın USB portunu USB disk gibi gösteren bir yazılım varmı diye taradım birşey göremedim. Başka çözümü olan arkadaş var mı merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnekrn


    quote:

    Orijinalden alıntı: bolbey

    Arkadaşlar benim ustalara bir sorum olacak umarım bana yardım eden olur. samsung 40c650 model lcd tv aldım. hotel ayarlarının nasıl yapıldığını öğrendim ve youtube ayarlarını yaptım. o güzel fakat tv açılış ve kapanışta bilgisayar sesine benzer bir ses çıkarıyor. gece vakti özellikle rahatsız edici oluyor. Nasıl kapatabileceğim konusunda bana yardım eden olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...


    kardeş menü de ayarlarda sesleri aç kapat diye bi ayar var oradan yapılıyor şuan tv nin başında değilim o yüzden tam ayrıntı veremeyeceğim yine de bulamazsan yardımcı olurum


    kardes menu ayarlarında genel ayarlar dıye bır yer var ses ayarlarına gırmeden asagıda oraya gırdıkten sonra melodı secenegı var onu kapalı alcak normal yada yuksek ses olarak ayarlayabılırsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewel123

    Samsung 46C530 ile aranıza katıldım.Aklımda bazı sorular var.
    1.cisi Ürünü paralel İthalattan aldım PLATO bilişim garantili..Gelen ürün Bir türlü Türkçe olmuyor.İngilizce Bazı arkadaşlar SERVİS MENÜSÜNDEN türkiyeyi şeçmen lazım filan dedi bunu nasıl yaparım.

    2.sici goldmaster uydu alıcımı bagladım.SCART girişi İle.Uydu 4-5 senelik.Sorun şu: TV izlerken SAniyelik ekran simsiyah oluryor yani kararıyor sonra geri geliyor.Ama saniyelik(anlık) oluyor.Bunu sürekli tekrarlamıyor.5-6 saatte 1 kere yapıyor.Bazende hiç yapmıyor sorun nerde olabilir.

    3.Sü yazılım Güncellemek istiyorum belki sorun gider diye sitesine girdim 2 tane firewalli var hangi daha güncell.üsttekimi yoksa alttaki mi?

    All OS T-TDT5DEUC-1024.1 Upgrade File(USB type) 16 Apr, 2011 47.3 ENGLISH
    All OS T-MSX5DEUC-2011.0 Upgrade File(USB type) 16 Apr, 2011 46.48 ENGLISH



    bazı paralel urunlerde turkce secenegı yok ama olmaz dıye bırseyde yok elıızdekı uk ıle srvıs ayarlarına gırıp ayarların bazılarını degıstırmöenız gerkıyor sonra tv yı fabrıka ayarlarına dondurerek(play-plug secenegınden sıfreyı 4 sıfır gırerek yapılıyor)turkceyı secmenı gerekıyor.ıstersenız bunun ıcın servıse gıdın cınku ayarları aklınızda tutamaz yada karıstırırsanız cıhaza zarar verebılırsınız yada anlayan bırısı ıle yapın
    ayrıca sıteden ındırdıgınız o ıkı surumler farklı yanı bırısı xxc modelı dıgerıde xtk modellerıne uygun nasıl yapılcagını oradan okuyun teker teker deneyın bunda bır sorun olmaz. eger yıne ısın ıcınden cıkamazsan ara :)))
    ( ısparta samsungtr servısı)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasif@

    İmzamdaki TV'yi kullanıyorum. Son zamanlarda TV'nin stad-by'dan açılmaları gecikmeye başladı. Tık, tık, tık ediyor ışıklar yanıyor ama görüntü 30 sn kadar geç geliyor. Kapatıp hemen açarsam olmuyor, stand-by'da bir müddet bekleyince oluyor. Bu problemin nedeni ve çözümü hakkında bilgi paylaşacak olan var mı?


    cıhazı dahada calıstırma maınboardı bozarsın eger anlıyorsan cıhazı ac powerboardın cıkısında 4 elektrolıt kond.degıstır zaten gorecekssın sısen kond. kolay gelsın ıstersen telden yardım ederım (ısarta samsungtr servıs)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferfecir34

    Selam
    Samsung LE40B620R3WXXC lcd var
    yazılım güncelleme yapıp usb den mkv flim izlemek istiyorum.
    Ama bir turlu beceremedim. bu konuda bilgisi olan arkadasların yardımını bekliyorum.
    Samsungun sitesinden son yazılımı indrdim
    indirdigim exe dosyasını usb yukleyim tv bagladım
    Tv de yazılım güncellemesi ile ilgili bir dosya bulunamadı diyor.

    Simdiden herkese tesekkurler...


    exe dosyasını usbye yukle dosyayı calıstır acan dosyayı usb ye at o zaman guncelleme yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muroist

    Selam Samungcular ben de aranıza yeni katıldım. 40c530 umu ctesi tekonsadan 1.119 a aldım....
    Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.
    bu arada ;

    @rh- ;
    versiyonu televizyonun neresinden bakıyoruz.?


    usb yı tak menunun en asagı kısmında destek bolumunde yazar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: questosera


    quote:

    Orijinalden alıntı: bkeskin

    arkadaşlar modelim :samsung le40 full hd 106 ekran bir lcdim var bugün açılırken çıt çıt diye ses gelmeye başladı cihazdan televizyon açıldı bi problem yoktu ancak kapattım vu sefer açmak istediğimde çıt çıt sesi kesilmiyor ve ayrıca televizyonda açılmıyor power ı söküp taktım yine hiç çir hareket yok neden olabilir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi garantiside bitti 1 ay önce napıcam bilemiyorum ... yardımlarınızı bekliyorum
    baha keskin


    Aynı sorun bende de var
    ama çıt çıt yapa yapa 1-1,5 dakika sonra açılıyor
    daha açılmamazlık yapmadı
    sen ne yaptın
    Kaç para sıkışmış
    benim de garanti bitti.


    eger anlıyorsanız powerboarddakı elektrolıt kondansatorlere ınceleyın sısen varsa degıstırın yoksa fazlada ugrasmayın:))




  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.