Şimdi Ara

SAMSUNG LE-32B653 yada LG 32LH7000 yada PHILIPS 32PFL8404H/12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Yakın zamanda (tercih yaptığım an) bir LCD TV almayı planlıyorum. İzleme mesafem 2-2,5 metre olduğu için 32" uygun olacaktır diye düşündüm ve biraz araştırma yaptım. Fiyat olarak en fazla 1600 lira harcamayı planlıyorum.
    TV izlemeyi sevmiyorum, 7 yıldır izlemiyorum. Alacağım TV yi internetten indirdiğim ve Dark Media Mania'ya attığım filmleri ve dizileri izlemek, PC'ye ve PS3'e bağlayıp oyun oynamak için kullanacağım.

    3 tane model belirledim ve şimdi biraz kararsızım açıkçası. Samsung'a biraz daha iyimser bakıyorum daha kaliteli gibi sanki ancak tüm bu modellerin panel imalatını LG nin yaptığını düşündüğümde LG biraz daha ekonomik duruyor.. Ayrıca Philips de Ambilight var ve Bluray player hediyesi var.. Hepsinin fiyatları aşağı yukarı aynı gibi...

    SAMSUNG LE-32B653
    LG 32LH7000
    PHILIPS 32PFL8404H/12

    bu modelleri incelemiş ve karşılaştırmış birileri illa ki vardır forumda. ekstra özellikleri gözardı edersek görüntü kalitesi olarak ve benim yapmak istediklerimi en sorunsuz ve zevkli verecek LCD TV için hangisini önerirsiniz ?







  • bir kere lg filan yapmıyor panel imalatını belki philipsle panelleri ortak olabilir o kadar samsungun paneli farklıdır

    ben olsam hiç düşünmeden samsung alırım
  • 1.samsung b653
    2.philips 8404
    3.lg lh7000
  • cevap yazanlara teşekkürler.. bütün modelleri gidip teknosada inceledim. ilgilenen arkadaş da samsung önerdi. bir de IB' e sormayı planlıyorum.
    peki IB nasıl bir seçim olur satın almak için. diğer yerler ile arasında 200-300 lira fiyat farkı var, forumda ordan alanlar da var memnun olup, ordan kesinlikle alışveriş yapmam diyenlerde.. hayatım boyunca aldığım hiçbir elektronik eşyanın garantisini kullandığımı hatırlamıyorum.. genellikle bir şekilde garanti kapsamından çıkmış oluyor her seferinde kullanıcı hatası bahane ilavesiyle.. IB nin verdiği kendi garantisi yeterince tatminkar mıdır ? bir sorun yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.