Şimdi Ara

Samsung LE-40A656

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ;

    Forumda bu tv'ye sahip arkadaşlarımız varmı ?

    Bir çok konuda 3-5 farklı arkadaşın imzalarında bulunuyor ama arkadaşlar hep deteylı inceleme yapacaklarından bahsetmiş ama sonuç çıkmamış.

    **Rica ediyorum eğer bu ürünü satın alan arkadaş varsa SD yayın v.s. resimleri gösterebilirmi ?**

    Acaba Tv'ler beklenen performasın çok altında mı ki sonuçlar gösterilmiyor / yada tv çok süper alan kaptırmış gidiyor mu.

    Gerek PHILIPS LCD CLUB™ , gerek "_______ PANASONİCLİLER_______" (Sony ve Pioneer hiç bahsetmiyorum uçmuşlar :-) ) hatta ve hatta SEG

    Plazma Klübü üyeleri ürünleri hakkında çok detaylı bilgi vererek incelemeleri yaparak hd resim , sd resim hatta evin içini bile resmetmiş adamlar ya :-)

    Ama ***Samsung LCD Kulübü*** nde malesef bu şekilde bir açıklama , öneri resim yok denilecek kadar az.Bireysel tartışmalar yersiz konular diğer

    sayfaya geçme hevesini bile kırıyor insanın.

    Sanırım adetsel bazda tercih oranıda düşük olduğundan kimse bu markada bir ürün/model sahiplenmemiş diyeceğim satış rakamlarıda iyi :-)

    Anca biz Sony'ye panel veririz işlemcimiz 4 çeker 3 basar gibi klişe laflar ile savunulmaya çalışışmış.Ki bence Samsung markasınında aynı diğer güzide

    markalarımız gibi ayrı bir yeri olması lazım ki satın alacak arkadaşlara alternatif olsun.

    Bu konuda yardımlarınızı/önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

    Yoksa 1000 YTL fazla para vererek 40X3500 alanları haklı çıkaracağız gibi.(Marka tercihi dışında teknik verileri kullanıp alanları kesdediyorum)







  • Benzer düşünceler icindeydim ben de ama Metro City'deki teknosa magazasında her iki cihazı da görme fırsatım oldu. önümüzdeki birkaç gün içinde A656 almaya karar verdim zira sony'nin dizaynını hic de begenmedim. Sizleri bilmem ama silver kasa ve dıstaki cam panel bana çok cekici gelmedi.. Aslında F86'yı daha cok begendim tasarım olarak iclerinde cünkü ekran digerlerine göre daha dikdörtgen, özellikle maç izlemek icin daha iyi bir özellik bence. ayrıca F86 da subwoofer da var dahili. Cevahir'deki samsung bayisine bu cihazı sordugumda bu modelin artık üretimden kalktıgını söylediler. HD yayını da görme şansım oldu her 3 tv de. 50.000 lik kontrast oranı kendini hemen belli ediyor. Rose black kasa ve turkuaz power ışıgı da oldukça hoş. Onlarca degisik lcd icinde en cok dikkat ceken A656 ve LG6000, teknik olarak forumdaki bircok arkadas kadar bilgili degilim ama bu iki tv'de de 50.000 kontrast oranı diger modellerin kesinlikle önünde. Sony benim her zaman rahatlıkla tercim ettigim bir marka olmustur ama +1000 ytl'lik fiyatıyla ve de yaklasık 3-4 ay süren arastırmalarım sonunda A656 benim tercihim oldu. Kısmetse 1 hafta sonra alıyorum bu modeli.




  • scorpio0311 teşekkürler ....

    bende aynı modeli düşünüyorum umarım sorun yaşamayız minimum 2-3 yıl için alınıyor bu cihazlar ve maliyeti gerçekten yüksek.

    benim 2-3 haftam daha var olumlu olumsuz görüşlerini paylaşırsan sevinirim
  • Rica ederim, ne demek... benim içim rahat bu konuda, cevremdeki bircok insan samsung'u sorunsuz kullanıyor.. digital kamera almıstım samsung'dan, ondan da cok memnunum..
    Bu sene kombineye degil digiturk'e verecegiz parayı artık....

    3 hece 8 harf
  • Evet ben ankaradayım ama geçen sene 8-9 maça geldim özellikle c.l maçlarına (liverpool,o.marselia) oradaydım diyebilmek çok güzel.

    Bakalım bu senede kaçamak yaparım yine orası apayrı tabii yıkılmazsa :-)
  • Arkadaşların konuyla ne kadar ilgili olduğu belli oluyor.


    Samsung'mu salla abi ..........
  • arkadaslar merhaba,

    bende sizin gibi lcd alma düşüncesindeyim araştırmalarım beni LE-40A656 götürdü gidip incelediğimde de gayet mantıklı görünüyordu,en ucuz bulabıldıgım fiyat 3,299 10 taksitle büyük elektronik marketlerden biri, görevli arkadaş ne kadar güven verici konuşsada garantisi beni düşündürüyor yani anadolu grubu gibi olabilirimi sizce ??
  • arkadaşlar ben de bu yakınlarda 40"-42" bir lcd almayı düşünüyorum. Ve özelliklerine baktığımda 40a656 listemin başında.. Bu tv yi kullanan biri tecrübelerini aktarsa iyi olurdu (hele bir de sd yayınla kullanıyorsa daha iyi olur) ..
  • TV daha yeni çıktı o yüzden çok çabuk feedback alamazsınız. Ben de 3250 YTL + 10 taksite bulunuyor LE-40A656. Ben de bizzat gördüm çok hoş olmuş. TVde ne ararsan var, 100 Hz olması da cabası. Ama tam emin olmak için bir sony ile yanyana görmek lazım.Kontrast aldatmasın o dinamik. Native kontrast önemli.Sony 'de 1800:1, sansungda ne bilmiyorum, 1600'ün üstündeyse sorun yok. Tepki süresi de çok iyi. Bu Tv için 3250ytl çok iyi.Alınabilir,internetten yabancı sitelere baktınız mı?
    http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Samsung_LE40A656.htm

    %94 skor almış,çok iyi!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llUlisisll -- 25 Haziran 2008; 17:32:59 >




  • arkadaşlar 2 hafta evvel 40f86 aldım. 100hz motion plus olması baya değiştiriyo bişeyleri. A serisi ile yanana seyretme şansım oldu. A serisinin görüntü kalitesi açısından aman aman bir farkı yok. Paranız varsa A656 alın ama biraz daha ekonomik düşünüyorsanız ve hala bu lcd den bir yerlerde kalmışsa mutlaka F86 değerlendirme listenizde olsun derim. Ama hem F hem A modelleri Philips 9 serisi televizyonları kadar kaliteli ve performansı çok yüksek.
    F86 hakkında daha çok izlenim isteyen olursa burdan yardımcı olabilirim.
  • LE-40A656 bu televizyona acaba 3250 YTL değer mi ?
    açıkçası televizyon iyi gibi duruyor ancak yeni çıktığı için fiyat konusunda aldıktan sonra çok pişman olmayalım ( aşırı bir düşüşten bahsediyorum.)
    bir de bu A serilerinin daha ucuzları var (A533 vs. gibi) bunlar nasıl acaba ?
  • nerde 3250 ye yahu?metro güvencesiyle olanlar o civarda sanırım?Anadolu elektr. garantili var mı o fiyata?
  • şu an gold'da 3251 YTL+ bonusa 10 taksit var, benden söylemesi...
  • 40'' hiç bi tv o fiyata değmez.ama şahsi görüşürüm şu andaki en iyi tvlerden biridir(bu segmentteki) görüntüsünü mediamarktta paylaştırılmış kaynakla tüm ekranlarla aynı anda izliyince farkı anlıyosunuz.tüm tvler defaulttur heralde.özel bir ayar yapılmamıştır.bu tv aralarında göze geliyodu cidden.kontrast yüksekliği büyük avantaj.teknoloji beklemeye gelmez ama bu tv 2700 seviyelerine gelene kadar lamayı düşünmüyorum.yeni seriler geldi,ülkemizede girince illaki düşecek fiyatlar.ama 40'' hiçbi tv keslinlikle 3000 küsür etmez.alınır fiyatı 40'' lerin 2.500 ytl civarıdır.
  • bu arada F serileri için sorunlu diyolardı.anadolu çekmiş hatta piyasadan.varmı bu konuda bilgisi olan.dedikodu olarakmı kaldı yoksa bu olay.

    bu arada alın size olması gereken fiyatlarhttp://hdtvorg.pricerunner.co.uk/pl/2-1082842/TVs/Samsung-LE-40A656-Compare-Prices
  • Arkadaşlar 40A656 lcd tv sahibim ben ce en önemli sorunları herhalde veya bende yatay çizgilerinin olması özellikle TNT kanalında motion özelliğini görebiliyoraunuz.Ama yinede tek geçerim.Sanırım tüm serilerde ölü pixel özelliği mevcut.
  • Yaşar ölü pixel hepsinde mevcut derken neyi kastettin? Seninkinde var mı? Bu yatay çizgi olayını açıklarmısın?
    Memnunmusun şu an bir sorun var mı?
  • Şuan bir lcd tv alsam kesinlikle başka bir lcd tv almam, 40A656 tek geçerim
  • Sn ; Yaşar Çoruh tvnizin resimlerini SD yayın özellikle ekleyebilirmisiniz.
  • bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.sorunum şu bende samsung le 40a656 var.maç izlerken bazı maçlarda ekran kesik kesik gözüküyor bazılarında normal aynı sorunu yaşayan biri warmı çok merak ediyorum.şimdiden tesekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.